Kinimod84 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 čaute ted jsem ukradl tu policejní dodávku zavezl ji a zavolal lestrovi ale nikde nemám žádný úkol nevíte někdo co dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaga6 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Samopall: musíš s Michaelem domu a převlíknout se do toho šedýho obleku a pak k lestrovi jestli si to dobře pamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 (upraveno) to bych na mapě musel mít můj dům v minule misi jsem byl na tom červeném koberci a pak jsem musel spěchat domu abych zachranil u mě doma moji rodinu byli tam ti zabijáci a od té doby dům nevidím edit:gaga6 - tak zkoušel jsem to se převlect do toho šedeho obleku a volal jsem lestrovi a lester nebere telefon tak nevím no Upraveno Květen 27, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simplik Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 Mam docela velkej problem po delsi dobe jsem si zapl gta5 a odehral jsem sotva 10minut a hra se sama restartuje nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2014 Hoj :-)Mám půjčené GTA V a celkem mě serou dlouhé načítací obrazovky po startu hry nebo po přechodu na jiný řežim (Single/Multi). Jak to bude, když nainstaluju i DVD1 na HDD? Četl jsem někde (možná zrovna tady :D), že ta hra potom pojede ještě hůř... je to pravda? no to teda nevím, ale taky je možný, že máš v ♥♥♥♥ laser v mechanice, jako já, pak je loading dlouhý všude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 cau nevite proc uz my nejdou vylepsovat auta v online mam level 66 a ani me to nepusti do garaze :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 cau nevite proc uz my nejdou vylepsovat auta v online mam level 66 a ani me to nepusti do garaze :( nikdo nevi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Těžko říct, vylepšování aut bych viděl na to, že nemáš odježděno ( vyhráno ) určitý počet závodů, u tohodle nezávisí na tvém levelu. Nepřístupná garáž bude asi bug, zkus změnit spawn point přimo do tvé garáže. Jak na to .. Start / Online > Options > Spawn Location Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Těžko říct, vylepšování aut bych viděl na to, že nemáš odježděno ( vyhráno ) určitý počet závodů, u tohodle nezávisí na tvém levelu.Nepřístupná garáž bude asi bug, zkus změnit spawn point přimo do tvé garáže. Jak na to .. Start / Online > Options > Spawn Location dik levely mam a odjezdeno taky zkusim teda to nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 ............................ Chyba, omluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Kupčík Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Ahoj pánové, prosím vás. Byl by tu někdo, kdo by mi samozřejmě za peníze vypálil nějaké hry. Představoval bych si někoho kdo se v tom už nějaký pátek hrabe, kdo má vše potřebné na vypalování jak ze stránky softwarové tak hardwarové jako ihas vypalovajda a podobně, na ceně by jsme se samozřejmě dohodli. :) (napište mi do zpráv nebo na email (viktor.kupcik@gmail.com) díky chlapi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 zdarec.Zajímalo by mě jestli se dá gta 5 hrát přes systemlink????no a pak by mě též zajímalo jestli jdou do hry nainstalovat update ?????nebo to není možné kvůli rgh???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 21, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 SystemLink nevim,myslim ze ne, update je v RGH Title Update, najed na hru a zmackni Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekd Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 no to jsem právě udělal ale žádnej update se mi neukázal.u jinejch her ale ano cojž je mi divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 21, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Zkus tento navod na update GTA V pro RGH Pri brouzdani po netu jsem na nej narazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Update u GTA 5 neni ve FR3, protože na GTA5 je mraky módů a jen by to dělalo ostatním chaos co tomu moc "nehověj" Tvůrci módů používaj update rovnou do hry, proto neni ve FR3(2) Pokud ti jde jen čistě o update bez módu, tak je verze "21" sosni dle tvé verze a dej do složky: content/0000000000000/545408A7/000B0000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 21, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Vsak ten navod kde stahnout, a kam nakopirovat update hry je primo v tom navodu na YT co jsem tu daval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Já ti to neberu, já jen napsal, proč neni ve FR3 update na GTA5 a pod jen dopsal, kam co dát, toť vše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Neměl jste někdo problém s achievementem: All's Fare in Love and War Koupil jsem Taxi firmu a měl by mi zavolat Raul, ale dohrál jsem hru a nikdo mi nevolal aby se mi objevily ty mise na vožení lidí abych dostal ten ajch... Nějakej GLITCH asi a budu to muset hrát znova :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marby Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 Ahoj, Potřebuju od vás pomoc, respektive můj syn Hraje gta 5 na xku 360, hra už je dohrana a hraje převážně jen Offline. chce aby měl peníze na to koupit si golfovej park :). Na netu je návod přes ty akcie, ale bohužel nám to nejde,nevím co děláme špatně...koupím ty akcie a poté je zase prodám a nic. Poradíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.