mesyas Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Máte nějakej "fígl" jak dobře vydělat peníze? Mám pocit, že za mise vůbec nic nedostávám a když už tak jen drobné. Nějaké budovy tam staojí např. 6mil a to si nikdy nevydlám, když budu dostávat 5000 za mise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Máte nějakej "fígl" jak dobře vydělat peníze? Mám pocit, že za mise vůbec nic nedostávám a když už tak jen drobné. Nějaké budovy tam staojí např. 6mil a to si nikdy nevydlám, když budu dostávat 5000 za mise :D Počkej si na poslední misi to budeš mít peněz habadej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Máte nějakej "fígl" jak dobře vydělat peníze? Mám pocit, že za mise vůbec nic nedostávám a když už tak jen drobné. Nějaké budovy tam staojí např. 6mil a to si nikdy nevydlám, když budu dostávat 5000 za mise :D v poslední misi každá postava dostane 30 miliónů, takže si za ně hned můžeš koupit nějaký to kino, který generuje 300 000 týdně a našetříš na další budovy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 levej spodní trigger zpomalíš (opatrně ať nevypneš motory), levou páčku dovnitř tim vysuneš podvozek a pak normál přistaneš :) pokud ti to nejde tak si udělej Flight school ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wopic Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) Jak dlouho trva v Gta tyden ? Koupil jsem si za trevora letiste, jenze mi to nedalo ani $$ :( //Btw: za michaela mam koupenou nejakou asi opravnu aut, nebo vrakac. Obcas ho branim ale penize to nedava. Upraveno Září 30, 2013 uživatelem Wopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 1vteřina v reálu je 1minuta ingame, můžeš si to spočítat :D K trevorově letišti - McKenzie Field Hangar tam ti jasně píšou že slouží k pašování drog skrze mise..5000$ za pozemní způsob a 7000$ za leteckou dopravu .. žádnej income ztoho není PS: některé nemovitosti neposkytují income, ale těžíš znich bonusy .. něco jako hangár na letišti, nebo helipad vedle doků http://www.ign.com/wikis/gta-5/Properties_You_Can_Buy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wopic Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Diky moc, necetl jsem to. Myslel jsem ze to dava utomaticky income, a tohle je jen bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 až na konci dostanu 30mil.? :D to už nebude mít to svoje "kouzlo". Můžete mi někdo přibližně říct za jak dlouho dokončím příběh, když jsem teď začal dělat na misi u toho bohatého chlapa s auty(Devin)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 4-5 hodin? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Může mi prosím někdo jen tak ze zvědavosti vysvětlit jak to bylo s tou misí, kde jsem s Trevorem obhlížel tu loď v přístavu? Nejdřív jsem si myslel, že tam půjdu krást nějaký náklad, pak jsem sehnal ponorku a vrtulník a s ponorkou jsem akorát sebral něco na dně moře a vrátil se na to malé letiště pomocí vrtulníku. Tím mise skončila a napsalo mi to, že jsem vydělal 20 mil a zároveň o ně přišel, takže jsem vlastně žádné peníze nedostal. Nepochopil jsem, co měla teda být ta věc na dně moře a proč jsem o ty peníze přišel. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Tá vec na dne mora bola superzbraň a musel si ju hodiť naspäť do vody, inak by po tebe išla každá zložka US :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Diky moc, necetl jsem to. Myslel jsem ze to dava utomaticky income, a tohle je jen bonus. Prachy dava jak co a hlavne nekdy jinym zpusobem. Treba trevorovo letiste dava mise co davaji penize. To vrakoviste zije z vraku. Takze dava penize za kazdy auto ce ve svete znicis. Apod. A nektery nemovitosti sypou prachy sami od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Tak to by mě zajímalo jestli si někdo bez cheatů už koupil golfový klub :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Ještě obchodováním s akciema se dá získat nějaký ten peníz. Třeba v misi, kdy s Franklinem máte zabít majitele nějaké tabákové společnosti, jsem nakoupil akcie jiné tabákové společnosti a po tom co jsem ho zabil šli nahoru o 90%. Bohužel jsem neměl moc peněz, ale aspoň jsem skoro zdvojnásobil to co jsem měl. Otázkou je, jestli tam bude víc takových příležitostí, kdy bude jasné, že dané akcie půjdou nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) ne bohužel ne, 4 mise s franklinem jsou v podstatě největší kaufy na akcie za celou hruu, lidi po netu maj stovky milionu díky tomu x) edit: Agarwel : jo hele ztoho si nic nedělej, taky se mi povedlo vsadit na toho druhýho :D Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Max sa dá zarobiť počas príbehu 2 000 000 000, na Reddite bol návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Hmm. To jen já jsem byl ♥♥♥♥♥ :-D Nějak jsem byl v těch částech asi unavenej a poslouchal to jedním uchem. Takže jsem si vždycky řekl - Jo ten CEO co ho zabíjím je asi špatnej a po jeho zabití půjdou akcie nahoru. A vždycky jsem koupil akcie té špatné společnosti :-D Naštěstí neé ve velkém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Hojte, neukamenujte mě jestli je to tu už někde napsaný .. nechci pročítat 14 stránek. Chtěl jsem se zeptat jestli mi stačí na GTA V jen 12 GB volného místa. Někde jsem četl že stačí nainstalovat jen jedno DVD .. co je na tom pravdy ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Cau, jo staci jen jedno DVD. Rockstar prostřednictvím svého Twitteru varuje, aby majitelé Xbox 360 verze Grand Theft Auto V neinstalovali hru i z druhého disku. Instalaci máte provádět pouze z prvního DVD, které slouží pro instalaci. Pokud byste hru instalovali i z druhého disku, může to negativně ovlivnit výkon.X360 verze totiž v balení ukrývá dva disky, první instalační a druhý herní. Majitelé PS3 verze se tímto problémem nemusejí zabývat, ty mají všechny data na jednom Blu-ray disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Hojte,neukamenujte mě jestli je to tu už někde napsaný .. nechci pročítat 14 stránek. Chtěl jsem se zeptat jestli mi stačí na GTA V jen 12 GB volného místa. Někde jsem četl že stačí nainstalovat jen jedno DVD .. co je na tom pravdy ? Děkuji. Nejenom ze staci ale je to i doporucene. Hra totiz taha data najednou z obou disku. A DVD+HDD ma vyssi cteci rychlost nez jen HDD. Pokud mas vsechno na jednom ulozisti tak se data nacitaji o neco pomalej a doskakuji objekty a textury. Pokud by ti vadil hluk mechaniky da se to obejit instalaci druheho disku na USB stick. Neni-li to nejaka pomala sunka frci to uplne v pohode protoze se data zase stahuji zd vou nezavislych ulozist najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 A ty mise u Trevorova letiště.. jich je nekonečno ? Já je dělal fakt často a pořád tam mám nové a nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Tak hrajete někdo online? Já se chystám o víkendu, když je ten gold zdarma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Mě to nefunguje jako každý MP od níže zmíněných her ( Ubisoft a R* Games ) najde mě to třeba server s 3 lidmi ale ty se do minuty odpojí, nebo mi to najde s plným servrem ,ale potom mi to napíše byly jste kickunutí ostatními hráči . Mě to vůbec nebaví na hráče z Friend listu mě nejde napojit aj když mám NAT OPEN tak se na nikoho nenapojím z friend listu (9/10 lidi mi nefunguje ) zajímavé, že jen u her, které jsou od studii jako Ubisoft a Rockstar Games . Docela mě to sere kvůli tomu jsem nikdy nehrál Assassins Creed MP (neříkejte mi, že první týden nikdo MP nehrál při vydání hry ) a Max Payne 3, kterej bych rad aspoň zkusil (prostě mi to nenajde žádný mapu s hráči. PS: doufám že to na PS vyřešené lépe protože příště jdu k Sony . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Když zaparkuji s autem v garáži a pak třeba druhý den zapnu hru tak auto v garáži není nevíte proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Když zaparkuji s autem v garáži a pak třeba druhý den zapnu hru tak auto v garáži není nevíte proč? R* říkal, že je to chyba ve hře a že to spraví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.