sexmax Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) Chtěl bych tímto MOC poděkovat Torovi za jeho nezištnou pomoc při problémech s RGH konzolí! Tento člověk ZDARMA radí nám uživatelům ,kteří si s něčím neví rady a je ochotný se každému věnovat jak je dlouho potřeba. Za jeho pomoc a další aktivity na tomto fóru by si zasloužil velké uznání a vděk od nás všech. Udělal jsem anketu aby bylo jasné kolika lidem již pomohl a zároveň abych mu tímto vyjádřil i svůj vděk ,když nestojí o peníze. Kdo z nás by byl ochotný celý den sedět u počítače a po Skypu radit tolika lidem?? Toro máš můj obdiv. Děkuji :thanks: Upraveno Září 15, 2013 uživatelem sexmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pk2782 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 I za mě veliké DÍKY, i když to se mnou neměl moc jednoduché :D, tak byl super, určitě DOPORUČUJI, díky TORO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajuscv Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Mockrát DĚKUJI za pomoc !!! Perfektně poradil, na pivo nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rossini Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Taky se přidávám. Takových lidí je opravdu velmi málo. DĚKUJI Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emf Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Musím poděkovat uživateli "toro" za naprosto perfektní pomoc s problémem na Xboxu. Neskutečně příjemný ochotný a o xbox-u ví zřejmě naprosto vše. Takže obrovské díky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xAsassinsx Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 Klobouk dolů,strašně ochotný člověk, co ví,poradí :) Jsem strašně spokojen.Takže díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deNtr Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Tákže... měl jsem problém s RGh - harddisk mi přestal fungovat a já jako nováček vůbec nevěděl, jak nahrát FreeStyle dash zpátky na harddisk. TORO nejen, že mi pomohl vyřešit můj problém, ale naučil mě, jak nahrát FreeStyle přímo do xboxu, aktualizoval mi přitom Dashboard a ukázal mi další fígle pro zpříjemnění práce z Xboxem.. a to všechno na dálku přes skype. Opravdu ještě jednou děkuji a jsem rád, že se našel někdo, kdo prostě věnuje ten čas a pomůže... DOPORUČUJI VŠEM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rumes Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Toro me vyvedl ze zoufale situace....moc mi pomohl...je to pro me frajer, ktery tomu rozumi....bez neho bych si nevedel rady...mel se mnou trpelivost a uspesne jsem s nim zvladl problem vyresit...patri mu velke DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rastar Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Tak tohle je frajer který ví přesně co a jak, bez problémů po zpackané aktualizaci mi pomohl znova vše nahodit a zaktualizovat vše KROK PO KROKU, když jsem něco nevěděl stačilo se zeptat a už ihned věděl co a jak, tenhle pán má můj obdiv ;) takhle tomu rozumí málo kdo :) TORO THE BEST !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondráš Suchý Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2014 Veliké poděkování Torovi... Asi bych to za nějakou chvíli rozkopal, nebýt jeho... Díky moc... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peter88889 Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 Veľmi pekne dakujem Torovi ... Bez neho by som to nezvládol : ) a keby to robím sám došiel by som o xbox ... Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rebrma Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Děkuji, děkuji a ještě jednou, DĚKUJI Férovej a na nic si nehrající člověk narozdíl od některých "arogantů"... Pomůže a má trpělivost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hansg Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Během hodiny byl můj dvoudenní problém vyřešen. Toro je zběhlý a ochotný pomoci. To se v dnešní době moc nevidí. Díky moc za pomoc :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbatman Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Musím Torovi 1000x poděkovat,že měl se mnou takovou trpělivost a pomohl mi se vším co by Vás na xboxu mělo zajímat,nastavení,disky,uprgrade......je to Borec!!!!ještě jednou Díky a bez finanční odměny a s ochotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Braen10 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Velký dík za pomoc s přeinstalováním FSD 3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 weiss88 Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Bez Tora by byl můj xbox polomrtvej. Díííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matezz Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Moc dekuji. Sikovnej chlap. A hlavne vi co dela. Zavolal na skype. A po chvili hotovo. Moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 empirek Odesláno Listopad 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2014 I já se přidávám k velkému díku za pomoc a nervy s mou konzoli. Přes velké nepochopitelné problémy se nám přes Skype podařilo mou konzoli opět funkčně rozběhat. Tímto mockrát děkuji za čas a ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Albi1468628285 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Těžko se dá vyjádřit ochota s jakou mi Toro pomohl znovu zprovoznit XBOX. Toro, ještě jednou mockrát díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marty23cz Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Ahoj , takže teď mi TORO pomohl s updatem dashe , bez něho bych to nedal , velká ochota , fakt moc díky za takové lidi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pirkis Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2016 Zdravím, chtěl bych i já touto cestou velice poděkovat Torovi za jeho pomoc po telefonu!! Víc takovýchto lidí! DĚKUJI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sexmax
Chtěl bych tímto MOC poděkovat Torovi za jeho nezištnou pomoc při problémech s RGH konzolí!
Tento člověk ZDARMA radí nám uživatelům ,kteří si s něčím neví rady a je ochotný se každému věnovat jak je dlouho potřeba.
Za jeho pomoc a další aktivity na tomto fóru by si zasloužil velké uznání a vděk od nás všech.
Udělal jsem anketu aby bylo jasné kolika lidem již pomohl a zároveň abych mu tímto vyjádřil i svůj vděk ,když nestojí o peníze.
Kdo z nás by byl ochotný celý den sedět u počítače a po Skypu radit tolika lidem??
Toro máš můj obdiv.
Děkuji :thanks:
Upraveno uživatelem sexmaxOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
45 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.