dominikmachac Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 mame fom net dow 15 upload od 5 do sedmy to podle toho jake jepocasi je to totiz bezdratak dow stejny ale upload se meni dobrej net ziju ve meste-Kromeriz ted par otazek1 ps3 mam pres wifi i kdyz propojene kabele muzu tedy pri setingu zadat jak drat tak pres wifi co me fsakzarazi proc mam na ps tak malou rychlos dow 11 upload 4.2 poodpojeni kabelu zvoleni scanu wifi dow 6 upload 1.9 pri signalu 95 procent jak to zemam tak malou rychlost idyz to mam osefovane kabelem a pc vypnute tak se rychlost nezvisi jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 pardom mame doma net nejde mi s ps 3 editace prispevku porad to nacita 2 otazka ta rychlost by anitak by nevadila hraju black ops rychlost byla dostacuji na bezvadny hrani bez lagu a zasuvek kdy si zastrilite bez zasuvky po ktere ste mrtvej muj problem je vsakten ze za hru mam milion zasuvek a seku a jak rikam to mam wifi pojistene jeste kabelem proto tok datby mel by bezchybny a to se deje kdyz pc je vyple a net mi nikdo nebere jak se tech zasuvek zbavim a to prosim mam novou wifi jak to ze druhemu to muze pres wifi slapat a to ma treba nezbitne minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Počítám, že dostanu nejmíň BAN, ale nemůžu jinak. Můžeš svůj dotaz napsat znova a hlavně česky? Ja nerozumet jazyk tveho kmene to se neda cyst vis jak natoz tomu rozumnet nejak to prosimte osefuj dik. //neboj nic nedostaneš .. plně to chápem Z. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem Zinglbee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 jenom jsem zapomel dodat kdyz nido neni doma muzu si dovolit vzit plejko dolu napojit si net rovnou do ps3 pak vse de jako pomasle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 spatnej ovladac proto ta rec kmene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 24, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 pardom mame doma net nejde mi s ps 3 editace prispevku porad to nacita 2 otazka ta rychlost by anitak by nevadila hraju black ops rychlost byla dostacuji na bezvadny hrani bez lagu a zasuvek kdy si zastrilite bez zasuvky po ktere ste mrtvej muj problem je vsakten ze za hru mam milion zasuvek a seku a jak rikam to mam wifi pojistene jeste kabelem proto tok datby mel by bezchybny a to se deje kdyz pc je vyple a net mi nikdo nebere jak se tech zasuvek zbavim a to prosim mam novou wifi jak to ze druhemu to muze pres wifi slapat a to ma treba nezbitne minimum Asi jsem to trochu pochopil... Ale prosimtě mi řekni, co jsou to ty "zásuvky"? EDIT: Aha, tak už jsem to asi pochopil úplně... Myslíš "Connection problem" při hraní online CoDů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 To úplně bolí to číst. Menší up&down máš na WiFi proto, protože je ztrátovější. V kabelu se ti toho tolik neztratí jako při přenosu přes vzduch. To k tomu, co jsem rozluštil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 dobra tak jenodude maps pres wifi nove wifi pac stare wifi se rozbilo drive jse zasuvky pri hrani nemel jen vyjimecne a to ani pri spusteni pc ten po vimene wifi mam zasuvky pri hrani cod bo2 neustale treba pri modu sad kolem 30 na kolo a to ikdyz neni zaplej zadnej kompl co by mi net kradl a ja se to conektionu problemu potrebuji zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 pro ty co chcou repat ano cybi pismenka z duvodu spatneho psani z ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Zkus v nastavení routeru změnit "Radio Band" (frekvenci) a/nebo kanál (já mám na výběr čísla od 1 - 13) Ale pozor! Musíš se zvednout od PS3 a jít to nastavit na PC a když už tam budeš tak raději další příspěvky piš z něj... Pro přístup do nastavení routeru se využívá internetového prohlížeče. Nezáleží na tom, jaký použijete. Co je však pro připojení nutné, je IP adresa routeru. Ta je typicky ve tvaru 192.168.0.1. Zjistíte ji následujícím postupem: Stiskněte kombinaci kláves Win + R. Do textového pole zadejte příkaz cmd. Nyní do příkazového řádku zadejte příkaz ipconfig. Hledaná položka je Výchozí brána (např. 10.0.0.138). Zjištěnou adresu zkopírujte a zadejte do internetového prohlížeče. Pro přístup do nastavení routeru budete požádáni o zadání přihlašovacího jména a hesla. To bývá buď zapsáno přímo na routeru, nebo jeho návodu. Často se jedná o kombinaci login: admin a heslo: admin. Po potvrzení se dostanete do samotného nastavení.Zdroj: http://stahnu.cz/magazin/jak-nastavit-router-vse-o-wifi-pripojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 "simply go to media server settings in your PS3 and disable the streaming media servers. i tried this and it worked immediately. no restarting or anything. i promise this works.....goodluck" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 "simply go to media server settings in your PS3 and disable the streaming media servers. i tried this and it worked immediately. no restarting or anything. i promise this works.....goodluck" nechápu ten seting jo ale restartovat a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 25, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Je tam napsáno "no restarting or anything", to znamená že restart ani nic podobného není potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikmachac Odesláno Září 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 jesre jsem zapomel ze mam plnej signal pri hrani cod bo2 to jest 4 zelene carky presto zasuvky tedy conection interputet ci jak se to pise a zduraznuji po celou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 to je mazec jako ty spam mejly chtela bych s tebou dopisovat ale teda k tematu wifi je az ta posledni moznost co by mel clovek pouzit, kabel je kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.