Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed ProStreet

mariyo

Recommended Posts

ted sem hral na xku demo, hral jsem i na pc (plnou) a je to uplně něco jiného pro mě neda se to skoro srovnat na pc mě to moc nebavilo za chvíli jsem to vypl . na xku :strašně se mi to líbí , moc mě to baví + s vibracema to je ještě lepší tomu demu dávám 10/10 plnou budu snad hrát odpoledne kdyžtak to editnu..

EDIT: tak bohužel nesehnal jsem dvouvrstvý dvd :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Po delším hraní se člověku zdá ,že je lepší jak grafika tak i ovládání......potřebuji pomoct jsem na cca 20% hry a opravy jsou už dost drahý tak jsem zaregistroval NFS pro street na EA a dostal cheat na prachy :tip_header.jpgl_image1.jpgExtra cheat na peníze—Nafoukněte svou peněženku o $10,000 - v hlavním menu vyberte OPTIONS, dále CODES a poté zadejte následující kód: CASHMONEY.

race_header.jpgRozjeďte svůj vůz na maximum v rychlostních výzvách. Předveďte své zrychlení v dragu. Projíždějte stylově zatáčky ve vysoké rychlosti v driftu. Probíjejte se závodním polem nebo bojujte s ostatními silničními závodníky na uzavřené silnici v gripu. Prosaďte se ve všech čtyřech závodních stylech: drag, drift, grip a rychlostní závod a staňte se novým králem silnic. cta.jpgale nefunguje pls poraďte...dík

Odkaz ke komentáři

Podle mě se poslední díl NFS Pro Street vůbec nepovedl není to prostě ono co to bývalo. Tratě jsou celkem krátké ,grafika ujde nějaký převrat v tom také nevidim,a hratelnost tak ta mě absolutně zklamala čekal jsem lepší i hardware nároky jsou vysoké, tak když je to tak náročné na HW tak snad bych čekal víc , ale celá hra mě přijde sprostě odfláklá (ještě že jsem si ji nekoupil jink bych kupoval zajíce v pytli fujj to sem onikl jen tak tak...) s příštími díly to taky nevidím barevně:blink:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

cau mel bych dotaz. Nedavno sem koupil ps3 a k tomu sem dostal mimo jine i NFS pro street . Tak sem to hral, udelal 4% a pak to ukoncil. Jenomze to sem mel jeste nakej 1.63 FW tak sem druhej den upnul na 2.36 a he.. hra me nechce nacist save! PSP si prece ty savy obcas samo prevede ne? Vim ze 4% nejsou moc ale ja vylozene NESNASIM ty debilni nudny zacatky.. zachrante tuto hru v mych ocich nez nemilosrdne pujde (bohuzel asi za 4 kila) do bazaru

EDIT: jo jeste kdyz sem to hral poprvy tam sem ps3 jeste nemel napichlou na net.. takze kdyz sem ju mel zapojenou tak hra si usmyslela ze si stahne nakej 700 mega update .. ts Tak sem ju zkusil odpojit ale taky nic

Odkaz ke komentáři

Podle mě se poslední díl NFS Pro Street vůbec nepovedl není to prostě ono co to bývalo. Tratě jsou celkem krátké ,grafika ujde nějaký převrat v tom také nevidim,a hratelnost tak ta mě absolutně zklamala čekal jsem lepší i hardware nároky jsou vysoké, tak když je to tak náročné na HW tak snad bych čekal víc , ale celá hra mě přijde sprostě odfláklá (ještě že jsem si ji nekoupil jink bych kupoval zajíce v pytli fujj to sem onikl jen tak tak...) s příštími díly to taky nevidím barevně:blink:

Docela se s tebou shodnu,poslední dobrý díl byl HP2 i když v MW byl aspoň záblesk že je vše na dobré cestě a ono houby je to děs :-x takové dobrá hra to bývala:wohow:

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Mnoho z vás tuto hru dohrálo a tak vím,že někdo poradí.

Mám dohranou karieru na 75% a potřebuji porazit posledního bosse.

Mám 6 z 10 BRAKE REKORDů a ty nevím jak jsem udělal. Toto otevře poslední serii závodů k posl.Bossovy.

Poraďte tedy jak dosáhnout BRAKE REKORD.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

4 Morda147: Já sem to teda ještě nedohrál, ale podle mě musíš vyjet rekordy na jednotlivých závodech. Např. když jsi v nějakým race day a najedeš na grip, tak dole vpravo v té tabulce vidíš rekord. A pokud tam není Ryan Cooper tak ho nemáš. Jak to zajedeš, tak to potom vyskočí "track record broken".

Možná že pro každýho bosse to musíš vyjet v jiné sérii závodů, to fakt ale už nvm.

Opravte mě, pokud to tak není :)

PS: nvm jestli jde to jméno R. Cooper změnit, pokud jo tak tam budeš mít jméno co sis tam nastavil, ale to myslim nejde:roll:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Tak se mi vyskytnul takovej mensi problem u NFS PS.

Od te doby co jsem si donesl psko domu tak sem neupdatoval fw. Az asi pred tydnem na fw3.15. Do te doby hra bezela uplne v pohode. Ale ted sem si ulozil hru, kdyz sem mel rozjetej race day a pak radne ukoncil.

Vcera sem si chtel zajezdit, pustim hru, vsechno se naloaduje a otevre se race day kde sem skoncil... ALE jdu do nejakyho zavodu, ten zajedu a pak to zamrzne, kdyz to ma skocit zpet na career map. To samy udela i kdyz chci z race day odejit rovnou a zadnej zavod nejet. Proste je to zamrzly v tom race day (konkretne Nevada Highway myslim).

Nevite cim by to mohlo byt? Mohl by byt nejakej problem s tim firmware?

Hru mam na 70%, vsechny zavody az na jeden mam dominated a uz chybi jen posledni 2 bossove. Nechce se mi to hrat znova...:?

BTW: nenasel by se nekdo, kdo by odzkousel muj save jestli mu to zamrzne taky? Hodil bych to na nejakej server...

Dik

EDIT: tak sem se spletl :cheesygrin:, ten fw mam 3.01. To ale nic nemeni na tom ze sem se docetl, ze tento update opravuje zamrzani her. No...me se to do te doby ani jednou neseklo a ted najednou to zamrza tak nvm...

Zkusim update na 3.15, treba to pomuze:roll:

EDIT 2: tak update nepomohl... musel sem vymazat save a hrat od zacatku !WTF! Save byl asi nejakej poskozenej, stejne sem ho nemohl hodit na server, protoze ulozeny pozice her od EA nejdou kopirovat.

Stejne to je asi jedno...do tohohle topicu uz asi nikdo nechodi a asi nikdo neporadi...tak proc to sem pisu:roll::roll::roll::cheesygrin:?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu