Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Android restartovaní


Chowky

Otázka

Dobrý den,

chci se Vás prosím zeptat co mam dělat?

Telefon mám doma, vše funguje.. ale když hraju třeba 10min hru (jakkoukoliv) tak se telefon začne restartovat, ale ne že naběhne, ale furt dokola tam nabíha ta bíla začinající obrazovka. Někdy to třeba najede na plochu androidu, ale pak se to zase znovu restartuje, vždy to musím nechat třeba 5-15min odpočinout bez baterky a pak to po asi 1-2 nových restartech naběhne a běží normalně jak má. icon_help.gif

Telefon THL W200

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Vada baterie to určitě nebude, to by se telefon sám od sebe okamžitě nerestartoval. Tohle Android dělá, pokud má málo paměti, takže se pravděpodobně na pozadí spouští nějaká aplikace, která prostě žere hodně paměti (to by odpovídalo tomu, že se telefon zapne, ale po chvíli zase restartuje). Zkoušel jsi Factory Reset? Máš custom romku / odemčenej bootloader?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No ja mam Android v zakladnim provedení, takže to tím být nemuže. Většinou se to restartuje když hraju Hry (jak jsem říkal tech 10min třeba) a když něco stahuju. (jako někdy jde to stahovaní uplně v pohodě, ale někdy se to po chvili stahovaní restartuje, a restartovává se to do doby, než se to přes ty restarty stahne) .

Nejvíc pomáha když vyndam SDKartu, ale tu jsem kompletně celou smazal, takže by na ní nic být nemělo škodliveho, nechal jsem to přejet i Antivirem a nic.

A tou malou pamětí to podle mě nebude, ramky mam vždy víc jak 50% volné a HDD je plně volna.

Tou baterkou to podle mně nebude, zkoušel jsem dvě a děla to u obou :/ Navíc mi neděla žádný problém s připojením k operátorovi, to je vždy bez problému, ale děkuji :)

Zkoušel jsi Factory Reset? Máš custom romku / odemčenej bootloader?

Ano zkoušel jsem Factory Reset a je to ještě horší, už jsem se bál že mi to ani nenajede, v tuto chvili to opravdu používám jako "telefon" (posílaní smskek a volaní).

Nemám "custom romku" a ani "bootloader", právěže že jsem to koupil přes http://www.aliexpress.com/item/In-stock-THL-W200-5inch-IPS-HD-1GB-RAM-8GB-ROM-MTK6589-Quad-core-smartphone-Unlocked/1053176295.html

a včera mi to došlo. Bojím se práveže na reklamaci kolik by stála posta na reklamaci do Hong Kongu, nemám s tím zkušenosti.

Upraveno uživatelem Chowky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu