Nepstr Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Zdravím,mám problém v Diablu II se mi nejde připojit na kamaráda,verze máme stejné firewall vypnutej a Ip adresu mám opsanou zprávně,zkoušeli jsme to i naopak ale také to nešlo .... Pokud někdo ví co s tím budu mu moc vděčnej ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuryX Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Já nevim mam stejnej problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 20, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Máš veřejnou IP, otevřený porty? Zkoušeli jste to přes Hamachi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Nevím jak zjistím že mám veřejnou ip ;) A taky by mě zajímalo jak otevřu porty?? Ano jsou to sice ♥♥♥♥♥ní otázky ale nejsem si jistej tak se raději zeptám :)) Uprava : Age of Empires II mi jde hrát bez problémů .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 22, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Kdybys měl veřejnou IP, tak to víš - jednoduše řečeno, takže předpokládám, že nemáš :D Otevření portů se dělá na routeru, ale každý to má jinak, holt musíš googlit něco typu "port forwarding". Ale ještě jsi mi neodpověděl na otázku, jestli vám to jde, nebo nejde přes Hamachi? Ještě mi řekni, jakej protokol používáte na hraní, klasickej TCP/IP, nebo starší IPX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Přes Hamachi jsme nezkoušeli,a používáme TCP/IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 22, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 No tak to zkuste :D Pak napiš, jestli to jede, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Ok ve čtvrtek bude čas tak to zkusíme zatím díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Takže hamachi jsme nezkoušeli a ani jsme nemuseli ;) Stačilo se jen nespoléhat na ip co to píše ve hře ale zapnout cmd a tam napsat ipconfig a ten kdo je host tak si do hry napíše tu Ip co to napsalo tomu co dělá server v cmd... Doufám že to ty kdo taky nevěděli už ví ... :) A spenate dekuju za snahu pomoci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 24, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Ehm.... Tak teď by mě zajímalo, jakým způsobem jste to teda dělali? Já právě předpokládal, že jste se připojovali přímo na IP :D No nevadí, hlavně, že je to vyřešený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.