MiGrain Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Podařilo se někomu s RGH rozjet ten nový datadisk Freedom Cry???? mě to nějak nejde, odemčené dlc mám a zkoušel jsem to se všemi třemi vydanými TU a ne a ne to rozchodit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 maxkane: ano, funguje v pohodě, taky jsem měl zezačátku problém s TU, ale na xbox360iso někdo dal upravený soubor .xex přes který se to spustí a jede to v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 mecone: přesněji kde bych to našel asi nevíš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 http://uloz.to/xr6cZ5Td/aciv-rar Uploadnul jsem to na uloz.to, oba soubory nahradíš, ale musíš to spouštět přes ten soubor scimitar_final.xex, mě to v pohodě jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Díky moc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 ahoj prosim o pomoc nemuzu ani za boha najit na ulozto nebo share rapidu ac4 a nic complexe jsem nenasel nevite o necem jinem ? dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 (upraveno) Čau, já bych věděl, zkus to TADY, je tam toho dost... Upraveno Leden 14, 2014 uživatelem Steklin87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 to vis ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel224 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 Ahoj, je nějaká možnost jak hrát Freedom Cry na konzoli s Flashem. Půjde mi to instalovat / koupit v okamžiku kdy hraju z neorigo DVD. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 ahoj mam problem mam tuhle verzi Assassins.Creed.IV.Black.Flag.PAL.X360-HUN a nejde mi pustiv v rgh xboxu, jde mi jen 2.disk coz je multiplayer a prvni nic prevadel jsem to v Iso2God vse ve slozce hry/assasin a v ni disc 1 a disc 2. muzete poradit jestli to nemam treba spatne zkopceny?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 Mám stejný problém ... jde spustit na RGH ale jak jí vypnu znova už nenajede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Je realny, ze to tu uz je napsany, bohuzel jse to v zaplave diskusi tykajici se prevazne RGH nenasel. Je nejaka moznost sprovoznit aktivaci flotil (free uplay pass) v pripade, kdy nemam moznost byt s X360 online? Predem dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 a dlc mas stazeny? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 Nevim jestli u LT 3.0 probehla zmena, ale co pamatuju, tak lidi s flashem DLC hrat/instalovat nemuzou...nebo jo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2014 promin,myslel jsem ze mas rgh, spatne sem to přečet ,) jestli mas flash,tak to musis koupit ofiko, jako u bazarovky, koupit to muzes i s flashem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nowwwak Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2014 mám otázku, jak získám 3 poslední mapy pokladů z 22? může mi někdo poradit? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 podívej se sem - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopr1468628322 Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Ahoj, jde stáhnout české titulky do anglické verze? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Neví někdo proč mi v menu při pauze ve hře pořád svítí nahoře položka látka 500 červeně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.