reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ahoj zajimalo by me zda nekdo zkouse Battlefield 4 a CoD 4. Přemyšlím o koupi jedne z her ale nevim ktera je lepší. Předem díky za všechny poznatky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 1, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Čaues, nepřepsal ses? Vážně myslíš CoD 4 (Modern Warfare)? Každopádně i tak - srovnáváš dvě úplně odlišný série, přičemž CoDy mají víc k arkádovce a Battlefield víc k simluaci. Musíš si vyzkoušet sám, co ti sedne víc. Jinak z vlastní zkušenosti vím, že pokud jsi hrál dlouho CoDy, Battlefield tě pravděpodobně moc nechytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ja to napsal spatne mas pravdu :D jedna se o nove call of duty ghost (asi jsem mel nejaky zkrat :D) To je prave nejhorši ja hral naposledy call of duty 2 a 4 byl jsem spokojenej. Pak jsem se tech novych dílu bal tak jsem je nejak vynechal nedavno jsem si koupil xbox uvažuju co na nej. Nevis kde je delsí singl? Ani moc mi nejde o online hrani spis občas si zahrat singl na pořadny střilečce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 1, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ještě jsem nehrál singl v Ghostech, ale ze zkušeností vím, že oba singly (jak v CoDech, tak v Battlefieldu - od třetího dílu) jsou stejně zábavný. Battlefield 4 už mám téměř za sebou a je to paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 DObře diky takže zatim battlefield dik za radua kdyby jsi dohral ghosta tak dej info :) a kdyby ostatni meli nejaky namitky tak sem s nimi do 5.listopadu času dost na zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Mě zase Battlefield 4 strašně zklamal, opravdu mi příjde že SP je na druhým místě a hodně odfláklej. A to jsem hrál i všechny CoD takže srovnání mám. Proto jsem zvědavej jestli na tom novej Ghost bude líp jak B4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Mě zase Battlefield 4 strašně zklamal, opravdu mi příjde že SP je na druhým místě a hodně odfláklej. To jsem prave hodne četl ale nikde jsem jeste nenasel srovnani s cod ghost. Nejdřiv jsem chtel 100% Battlefield ale pak lidi psali že i BF3 je lepši. Takže ted si nevim rady a proto počkam až sem nekdo napise jak vypada COD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Tak to jsme na tom stejně:-) jen s tím rozdílem, že já ýž B4 dohrál a musím potvrdit že B3 byl v SP mnohem na tom líp a taky mnohem delší, v B4 je to odfláklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Kampaň výborná, celkem to má 18 misí a zabere to tak 6 hodin. S BF4 se to v singlu nedá srovnávat, to jsem proběhl asi za 3 hodiny a navíc je to plný bugu. Grafika dobrá, lepší na x360 už nebude. Pěkný trailer :) Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 CoD Ghosts o hodně lepší ve všem než Battlefield 4 teda alespoň pro mně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 taky pro mě pecka :) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 CoD Ghosts o hodně lepší ve všem než Battlefield 4 teda alespoň pro mně :) ve vsem? :) to znamena že to ma i delší singl? :)hu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) Z moji strany teda takova kratka mini recenze... Hrozny, od codu jsem nikdy moc nechtel jen relaxovat vzdycky jsem to bral spis jako takovej interaktivni filmik.. problem je ze posledni dobou mam pocit ze je jeden cod vetsi rychloskvaska nez druhej (MW3,BO2 apod.). Od Ghost jsem cekal urcitou evoluci, kdy by mohlo po hroznem black ops 2 prijit neco trochu smysluplneho, s trochou pribehu a neco co by mohlo navnadit podobnou atmosferu jako cod 4 nebo 2 (dejme tomu jeste 5,6). Ale zatím je pro me Ghost obrovskym zklamanim, kdy mam pocit ze si ani nedali praci nad tim vymejlet neco poradnyho.. Obzvlast v poslednich dilech je hrozne okate videt, ze se hrace snazi dotlacit do pozice kdy jen jako ovce strili do nabihajicich (a uplne tupejch) vojacku.. a posloucha vety typu "God bless us, you will be alright" atd... Zatim mam najeto jen par misi a pokud se to nerozjede tak se to ani nebudu obtezovat dohrat... Co me mrzi je, ze studia s takovym potencialem jsou schopny vytvorit takovou hru.. kdyz jeste par let zpet bylo schopne vytvorit naprosto genialni cod 2 a cod 4. U ghost mam pocit ze si to nikdo poradne nezahral, mate nejakou stealth akci a do toho vam hraje pisnicka jak z cirkusu.. Bohuzel to jak ten cod ted vypada je presne dusledek toho kdyz velka firma vyzdima znacku do mrte.. Nepotrebuju novou grafiku, nepotrebuju budoucnost.. Bohate by mi stacila druha svetova a trochu dynamickej pribeh.. to co se bohuzel predvadi v poslednich 3 dilech je naprosto ukrutne.. Tentokrat u me vyhral tentokrat singl BF4 na plne care.. mel aspon trochu akcni a smysluplnejch pribeh. :? Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem Cachus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 nesouhlasím ukaž mi lepší akce než má COD zdá se mi že někteří mate požadavky jak kdyby byl rok 2110 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Je pravda že CoDMW3 už byla strašná slátanina a proto nevím jestli Ghost bude na tom podobně, každopádně neříkám že u B4 je SP špatnej, ale je o proti B3 mnohem kratší a míň záživnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 nesouhlasím ukaž mi lepší akce než má COD zdá se mi že někteří mate požadavky jak kdyby byl rok 2110 :) jako BF3 a 4 .. call of duty (furt se bavim o singlu) dle meho plne dorovnava... nicmene je zase brutalne kratsi. Dokonce ani nemam pozadavky jak kdyby byl rok 2110, bohate by mi stacilo neco s grafikou cod4 a s podobnym pribehem, kdyz pribeh cod4 je naprosta bomba i po tolika letech.. zrovna nedavno jsem ho nahodou spustil a zas me to na docela dlouho chytlo.. To je presne o tom ze nechci jen strilet do postavicek jak trotl, ale rad za tim vsim jeste vidim nejakej ten pribeh.. u poslednich dilu mi prijde jak kdyby jim pribeh vymejslela sjeta megan fox :ziped: Vsechno zbytecne prehnany, radoby akce paty pres devaty, vsude miliarda vojaku ktery se neustale spawnujou dokud neprekrocis nejakou neviditelnou hranici :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 tak jak to prosím je s těma dvd.První je co?A druhé je co?Jako např.Dvd singl player.2dvd multi na multi nepotřebuješ 1 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Ahoj funguje to někomu na LT 2 ? nejde mi vložit topology data do 2 DVD. Ahoj funguje.Zkus se podívat na vlastnosti toho isa jestli tam nemáš žaškrtnuto - jen pro čtení.Taky jsem nemohl vložit topology data do nějaké hry a bylo to jen tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Ahoj.Kde sezenu soundtrack?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) sem dilinak uz vim.. Upraveno Listopad 13, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janouch69 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Zdravím, chci se zeptat, jsem úplný začátečník a nedaří se mi v horizonu udělat ten installed content z contentu vytaženého přes xbox image browser a nepřipojí se mi flashka. Bylo by možné mi poradit co mám udělat a jak to následně vložit na externí disk tak aby to v xboxu fungovalo? Jak se to v boxu instaluje? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Musís flashku naformátovat v xboxu... Jakmile bude naformatovana, Horizon ji otevre hnedka sam :) A pak das inject file a vyberes ten soubor co je v Content :) Pak jen strcis do xka a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janouch69 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 A v jakém formátu musí být ta flashka? A ta flashka musí být neustále připojena k xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Číst pořádně se vyplácí - jak napsal pazdy: "Musís flashku naformátovat v xboxu..." V Xboxu nemusí být daná permanentně, pokud ty soubory z flashky zkopíruješ do Xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janouch69 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Jo takhle, ano nečetl jsem pořádně. Takže když to shrnu, Disk 1 který je předělán přes iso2god dám na externí disk ze kterého budu hrát a ten content nakopiruju do xka, ale kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.