Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 (upraveno) Zdravím, vzhledem k tomu, že se tu opět na fóru prodávají trial kódy na 48 hodin (sice za nízkou částku, ale prodávají), rozhodl jsem se nebýt jako tihle, kteří kód vygenerují pomocí této metody a následně prodávají, ale místo toho vám nahazuju tutoriál, jak si to udělat sám doma na Xboxu během 2 minut a zadarmo. Link na video: http://www.youtube.com/watch?v=GD6CXUSx4WM Klíčů můžete mít neomezeně, stačí metodu opakovat s novým profilem. A pro ty, co to tu prodávají: Upřímně doufám, že vám tohle zkazí prodeje, protože mi přijde trapný prodávat něco, co může mít každý zadarmo. Upraveno Listopad 6, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Refresh, ať to každý vidí a nekupuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Opravdu si myslis ze kody mam odtud? Vis kolik kodu jsem jiz prodal? Jak asi dlouho bych u toho stravil casu kdybych mel kazdy kod generovat pres dlohe zakladani uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Nikdy jsem na nikoho prstem neukazoval, nehledě na to, že jsi tu nebyl jedinej, kdo tu kódy na 48 hodin prodával. Tenhle topic jsem vytvořil až potom, co mi od jednoho nejmenovaného uživatele tady na fóru přišla PMka, jestli nechci koupit právě tenhle kód zrovna v den, kdy tahle metoda vyšla najevo jako znovu funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 dojdu ke kroku kde mám zadat captcha kod a nevím jak mám ty japonské znaky přeložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 V popisu videa máš link na obrázek, pomocí kterého ty znaky přeložíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 jsem ♥♥♥♥♥, na video jsem se díval několikrát a nevím, klikl jsem na nějaký link a vyjelo mi tam nějaké video s facebookem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doleto Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Ahoj, taky mám s tím problém, dostanu se až k opsání čísel, ale místo abych dostal kódy, vyskočí na mě nějakej japonskej text. Neví někdo kde by mohl být problém? Je možný, že už to nefunguje. Dík za radu (Čísla opisuju na 100% správně, zkoušel jsem to několikrát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 ze vam to za to stoji se takhle slozite dostavat ke kodu kdyztak mam kod za 6kc a ofiko ne nejaky japonsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) Reklamu si dělej jinde, já ti taky nepíšu do topicu, ať to lidi nekupujou a dělají podle metody tady. Tohle naprosto bez problémů funguje (právě odzkoušeno) a nic složitýho na tom není (práce na dvě minuty). Mimochodem, dřív jsem si byl taky 100% jistej, že to píšu správně, pak jsem ale zjistil, že se pár čísel dost podobá. Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4d4mX Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Funguje to? Zkoušel jsem to včera podle navodu a hodilo mi to tento error. http://i1.ytimg.com/vi/gPdd_Tt7MpA/hqdefault.jpg . Někde jsem se dočetl že už jim došly ty kody co měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) Včera to ještě fungovalo, dneska zkusím a dám vědět. EDIT: Tak metoda už skutečně nefunguje. Upraveno Listopad 16, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doleto Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Funguje to? Zkoušel jsem to včera podle navodu a hodilo mi to tento error. http://i1.ytimg.com/vi/gPdd_Tt7MpA/hqdefault.jpg . Někde jsem se dočetl že už jim došly ty kody co měli. Přesně tohle mi to vyhodilo už včera odpoledne několikrát za sebou a čísla jsem opisoval 100% správně. Takže taky myslím, že už to nefunguje. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4d4mX Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Tak tato metoda uz udajne nebude nikdy fungovat, nejaky borec to asi prelozil ty cinske znaky a ze uz nebudou mit kody, pouze ti to vyhodi kod, ktery je primo do te hry. A metoda s Ruffles taky uz nefunguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 16, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 (upraveno) Rozhodně bych netvrdil, že to nikdy nebude fungovat, to se říkalo před rokem taky a pak ta metoda ještě třikrát (včetně týhle čtyřikrát) fungovala. Uvidíme časem. Prozatím zamykám jako nefunkční. Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.