Rendy93 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Na něco se chci zeptat tak to rovnou založím téma . Tady moje otázka. Jak je to v cz/sk s Call of Duty: Ghosts Hardened Edicí bude vůbec někde v prodeji při uvedení protože bych rád koupil, samozřejmě pro ps4. předem thx za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 už je skladem v Datartu zitra kupuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Klasickou edici mají aj na xzone, alza a další, ale mě spíš zajímá ta Hardened edice .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 už je skladem v Datartu zitra kupuji :) Chlape nechceš si to rozmyslet? Je to hrozná kravina. A grafika i na nextgen vypadá stejně jako u předešlých verzí. Zde recenze: http://doupe.zive.cz/clanek/call-of-duty-ghosts---jako-ohrana-deska-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) Zdarma DLC pro COD: Ghosts na PS4 - Slavnostní Pack https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/call-of-duty-ghosts-festive-pack/cid=EP0002-CUSA00025_00-GHOSTSFESTIVEPAK stejně tak pro PS3 - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/call-of-duty-ghosts-festive-pack/cid=EP0002-BLES01945_00-GHOSTSFESTIVEPAK Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Netestoval nekdo ten 1080p patch? Vypada to lip nez puvodni verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Prosimvas, jak je to s tim 14ti dennim free PS+ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Nemám ponětí, proč to píšeš sem. Existuje topic přímo o PS+. Je to pro toho, kdo na svém účtu PS+ ještě neměl aktivované. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Ježiš, já se spletl, měl jsem dva otevřené topicy a já to napsal nechtěně sem...sorry Jinak je to pěkná vychcávka od SONY, s tímhle mě naštvali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 někdo na alieny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 No, bf4 jsem vyměnil za cod.....a celkem dost mě cod zklamalo :( jak kampaň kde máte prostě cestu nalajnovanou a nejde to vzít prostě nějak "okolo" , vojáci behaj v houfech ze dveří :P, zbraně, jak dětský hračky a jejich zvuk......... Bf se mi zda ve všem lepší :P a multak mi přijde jako unreal tournament s dobrou grafikou :P PS: je to můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 MP u CoD hraju prvně až u ghost, je zábavnej víc než MP u KZ shadow fall ale zklamalo mi že nejde vybrat mapu podle sebe, bylo to tak v každém díle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.