Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash LT 3.0 nebo RGH


raptor150

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud neuděláš blbost tak o fleš nemůžeš přijít - dnes flešneš všechny revize. Flash - musíš vypalovat dvd, velký problem vypalování XGD3 her, mají větší velikost než dvouvrstvé dvd, musíš si koupit a upravit mechaniku pro vypalování, kupování dvd. RGH - stáhneš a nakopíruješ na HDD, stačí ti feška nebo externí HDD a ethernetový kabel. Doporučuji interní xboxacký HDD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Zdravím, v první řadě bych tě trochu opravil - je rozdíl Flash a RGH (RGH není flash). Hlavně si urči, jestli chceš využívat Xbox Live, nebo ne (na RGH Xbox Live není, pouze v případě Dual Nand). Pokud chceš, sežeň si flash LT+ 3.0, na kterém můžeš hrát nejnovější hry. O flash přijít můžeš (třeba updatem Dashboardu - potřebuješ aktuální pro vstup na Live), ale v dnešní době je to dost nepravděpodobné. Taky si musíš dávat pozor na vypálenou hru - musí být vypálená správně a projetá programem ABGX360, který tě případně upozorní na chyby při vypálení / chyby obrazu (iso), jinak by ti hrozil Flag či Ban.

Pokud tohle nechceš řešit a absence Xbox Live ti nevadí, sáhni po RGH (Reset Glitch Hack), který má výhodu v tom, že můžeš hrát stažené hry z disku (nemusíš vypalovat) a to včetně Xbox Live Arcade her, DLCček apod. (to na flashi nejde).

Herní novinky si ale zahraješ na obojím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ty HDD co maš stačí ale třeba když budeš chtít hrát DLC a nebo u nějaké hry je instal disc, které musí být na interním HDD, takže doporučuji xbox s minimálně 20 GB HDD. Hry se konvertují do GOD formátu. Návody jak na to jsou v sekci RGH.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu