v.kuti Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Zdravim, mam doma konzoli bez flashe a bez chipu a chci si koupit jeste jednu bud s flashem nebo chipem. Chci se zeptat co je lepsi ohledne hraní her pres xbox live (pokud to teda jde, abych nedostal BAN). Děkuji moc za opdpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Tak kup s Flashem LT+3 a hlavně projížděj hry pořádně abgx360 nastavení a jak na program si najdi zde na forku. A hlavně pálit na mechanice IHas 124 je jedno jaká revize Burner max je snad na všechny. A hlavně nehrát hry před vydáním. A ban můžeš dostat myslim za oboje, ale když dodržíš co jsem napsal tak by to mělo být OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v.kuti Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Tak kup s Flashem LT+3 a hlavně projížděj hry pořádně abgx360 nastavení a jak na program si najdi zde na forku. A hlavně pálit na mechanice IHas 124 je jedno jaká revize Burner max je snad na všechny. A hlavně nehrát hry před vydáním. A ban můžeš dostat myslim za oboje, ale když dodržíš co jsem napsal tak by to mělo být OK. Děkuji. Ale zas nekdo rika ze je lepsi chip ze se nemusi zbytecne kupovat double dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 čipem myslíš co ?? Myslíš Modchip nebo RGH ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v.kuti Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 čipem myslíš co ?? Myslíš Modchip nebo RGH ??? Myslím RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Tak když chceš hrát na Live tak Flash LT+3 nutnost vypaplovaní na dvd. Kopírování na HDD a a nechození na live=RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v.kuti Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2013 Nechápu jednu věc, proč chceš druhý xbox např. s flešem, aby jsi mohl hrát přel Live a na co máš teda ten první xbox? Jinak existuje RGH s dual nandem, kde přepínáš mezi RGH (hraní warezu) a jakoby originálním xboxem, na kterém můžeš hrát originální hry bez strachu o ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v.kuti Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Tak jeden xbox mam doma a druhy mam na private, tak abych ho porad nemusel prevazet. Ale jak ctu tak je lepsi teda Flash LT+3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KarpiCB Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Nechápu jednu věc, proč chceš druhý xbox např. s flešem, aby jsi mohl hrát přel Live a na co máš teda ten první xbox?Jinak existuje RGH s dual nandem, kde přepínáš mezi RGH (hraní warezu) a jakoby originálním xboxem, na kterém můžeš hrát originální hry bez strachu o ban. Co se týká toho dual nandu - mám nyní koupený XBOX Slim Stingray (výroba 05/2013), nechal jsem si udělat RGH a údajně na něm zatím dual nand nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Dual nand funguje na všech konzolích s 16MB Nand tedy i na Stingrayi verzi s HDD, nesmí to být 4GB mrzák bez disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KarpiCB Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ano, mám konzoli, která má původně 4GB interní flash paměť. Do ní jsem dokoupil ale 320GB interní disk. Znamená to, že by mi Dual nand šel? Podle mého flashera prý ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Nešel. Jde to jen na verzích se 16MB nand což 4GB verze není. Dokoupení disku na tom nic nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Whiny Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Mno, já jedu na LT +3 Live Mulťáky, zatim mi ban nedaly, ale štve mně že RGH je tak drahý a nemužu s nim na live, a s JTAG to šlo když to byl předchudce nebo taky ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Únor 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2014 Mno, já jedu na LT +3 Live Mulťáky, zatim mi ban nedaly, ale štve mně že RGH je tak drahý a nemužu s nim na live, a s JTAG to šlo když to byl předchudce nebo taky ne ? Myslím že by to šlo i s RGH když ti někdo udělá dual NAND tak to myslím jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
v.kuti
Zdravim, mam doma konzoli bez flashe a bez chipu a chci si koupit jeste jednu bud s flashem nebo chipem. Chci se zeptat co je lepsi ohledne hraní her pres xbox live (pokud to teda jde, abych nedostal BAN). Děkuji moc za opdpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.