Anubis1 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Tak a je to venku. Na to jsem docela zvedav copak nam to prichystali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 nezapomeňte si vyextrahovat content jsou tam HD textury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Jo a opět to nešlape na externím HDD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Nemám kde vyzkoušet, ale teoreticky nevidím problém - máš HD textury tj soubor 454109C600000000 nahraný na interní 4GB paměťové jednotce ve složce Content/16x0/454109C6/00000002 ? Má to jen cca 1.5GB takže se normálně vejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 (upraveno) Nemám kde vyzkoušet, ale teoreticky nevidím problém - máš HD textury tj soubor 454109C600000000 nahraný na interní 4GB paměťové jednotce ve složce Content/16x0/454109C6/00000002 ? Má to jen cca 1.5GB takže se normálně vejde. Vyzkoušet to můžu ale podle mě už EA nepůjdou přes exterák Tak vyzkoušeno a bez uspěchu..takže jdu dát inzerát na svůj xbox360 Upraveno Listopad 16, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Jak vyextrahovat HD textury? zatím sem jen nahrál 454109C6 na HDD xboxu, spustím a když potvrdím nainstalování HD textur, tak se sekne. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 pres ktery soubor ve slozce na disku se pak hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 vzdy se sekne :/ v menu pri instalaci textur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 pokud vim tak když mate spravne nainstalované hd textury tak se hra ani nemá zeptat na instalaci alespon takhle to u mě bylo u gta5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 udelal jsem to presne jako u gta... pres horizont Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Hrál jsem to chvilku a stačí mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 (upraveno) HRU jsem rozbalil..vznikl ISO.. TEN JSEM PRES EXICO A HORIZONT VYTAHL CONTENT a nahral na xbox pres upraveny flash..- na 4 gb disk- system atd.po kopirovani me to napise no items found,, pote jsem rozbalenou slozku (kde je defaut xex atd nahral na exterak a pri zapnuti hry se me sekne Upraveno Listopad 17, 2013 uživatelem Eadger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Je tam tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 co by si chtel za tuning na supersportech ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 To je právě asi největší škoda, že u současných NFS jsou pouze supersporty a skoro žádná "normální" auta, jako za dob Unergroundů. Nic proti supersportům, ale ty tunit opravdu nechci. :) Jinak, jak je to s jízdním modelem u Rivals? Už jste to vyzkoušeli? U loňských MW byl podle mě naprosto otřesný a to si většinou zvyknu na všechny, ale tam mě to fakt iritovalo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 jak to rozjed na xbox360 4gb rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 podle me to nejde. musis dokoupit hdd ale to je muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 tak rozbehol som to na xbox360 4gb rgh..navod od pazdy kde pisat na BT4 100% Funguje overene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 kazdy resi pul dne jak to sprovoznit a za 15minut hrani zjistis ze je to pi......! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Jaký na to máte názor? Grafika je slušná, ale podle mě je to nejhorší díl NFS který je. Snaží se to napodobovat Hot Pursuit 2010, ale vůbec to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Porsche tam budet mít na začátku a není se čemu divit EA je vlastníkem elektronické licence Porsche (proto ve Forze 4 ze začátku nebyly Porsche, protože nedostali povolení od EA)... jenže Microsoft je zase vlastníkem elektronické licence Ferrari, takže když se do Forzy 4 potom daly dát Porsche ajko DLC, je jasné že EA na oplátku bude chtít půjčit licenci Ferrari a to se stalo právě u NFS Rivals, kam se Ferrari vrací po X letech... hru jsem ještě nehrál, ale je jasné že tuning a model poškození bude značně omezený, protože žádný výrobce těchto supersportů nechce, aby je lidé viděli na šrot nebo nesmyslně natuningované... každopádně se EA snaží odprostit od série tzv. nepovedených Undergroundů a změnit styl zpět na Hot Pursuit ze staré školy... jde jen o to, jestli to lidé mají chuť ještě kupovat a hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Díval jsem se na gameplay, změna barvy, změna barvy kol a přidíní pár trapných závodních pruhů, to si ze mě dělají kozy. To v GTA5 byly lepší závody aut a dokonce i tuning:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 kazdej chce tuning jenze need for speed jako takove nikdy nebylo o tuningu ;) undeground to byla spis takova serie pac to v ty dobe letelo poradny narazniky co nejvic neonu a podobny blbosti ted uz to neleti tak proc to delat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.