Kuba55 Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Moc děkuju za tvoje rady. :) Fajn, takže stáhnu update z webu a nainstaluju, snad mi flash zůstane. :D Gold si koupím na aukru za 6 Kč na zkoušku. A ještě se chci zeptat, jestli můžu všechny dema stahovat, i když mám LT+ 3.0? A jsou dema, které by šly hrát přes Multiplayer? Chci zkusit multiplayer na xboxu a nemám žádné bezpečné vypálené DVD (žádné zkontrolované). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 30, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Ano, flash ti zůstane a ano, všechny dema ti půjdou stahovat (můžeš kompletně využívat služeb Xbox Live). S demoverzemi přes Live nevím, jak to je, vživotě jsem tam stáhl jen Doom 2 demo, ve kterém multiplayer nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.