san andreas Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2014 Helpne mi nekdo s trofejema?? Francouz123 Citovat
kopecek83 Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2014 Zdravím,začal jsem hrát kariéru je tam položka Edit player ale je zamcena nevíte někdo jak ji odemknout? Diky Citovat
Tulen.mirek Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2014 FIFA stažená z CZ store má nebo nemá češtinu? Citovat
Rowan Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2014 FIFA na ps4 nemá vůbec češtinu ;) Citovat
san andreas Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2014 jste ted nekdo online ve fife?? muj nick: francouz123 Citovat
kruta Odesláno Duben 16, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2014 Taky hraju fifu - nick krocanek klidně si mě přidejte a můžeme zahrát i jiné hry :) Citovat
teiNy1468627104 Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2014 FUT už mě tak nějak přestal bavit, v sezónách jsem vyhrál 1. divizi, tak jsem začal hrát PRO kluby. Jelikož v Drop-In zápasech je 50% ♥♥♥♥♥ů (hlavně brankáři, kteří si kopou vlastní góly, nebo kopou míče na roh), tak jsem se rozhodl založit vlastní klub. Kdokoliv byste se chtěl přidat, přidejte si mě do přátel a napište mi: delarosa4313 Citovat
darchevil951 Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2014 no my s kamosom planujeme spravit nejaky team tak ak by mal niekto zaujem to teda skusit tak si ma pridajte psn nick:darchevil951 pripadne otazky zodpoviem na ps4 alebo tu formou ss;) Citovat
Kuliss9 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2014 Tak world cup mod nakonec i v PS4 verzi spolecne s updste pro ultimate team 29.5. kdyby mel nekdo zajem se mnou koupit spolecne fifu ze store napiste mi PM Citovat
Shark88 Odesláno Květen 31, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2014 Zdravím, mám na vás čtyři dotazy: 1. jak kopat penalty? vůbec se mi to nedaří a nevím jak na to. Na internetu jsem našel nějaké tutorialy, ale jsou pouze v EN 2. jak kopat přímáky? 3. moc se mi nedaří dávat góly z dálky, je to nějaký trik? občas mi tam něco spadne, ale žádný zázrak 4. není někde na netu návod s tím co se má dělat před spuštěním zápasu? jako třeba ti přihrávky atd.? moc se omlouvám za hloupé dotazy, ale naposledy jsem měl PS2 a na PC jsem vždy hrál jen pro evolution soccer. díky za rady Citovat
kopecek83 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2014 Mrkni na YouTube tam to je vše co potřebuješ vědět :-) Ono taky hodně záleží s kým ten primak kopes to samé platí o střele z dálky záleží na atributech toho hráče já mám třeba v kádru Geretha Baleho a ten nemá problém dat gola s trestnaku nebo z dálky :-) Citovat
Molda22 Odesláno Červen 1, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2014 Zdravím, mám na vás čtyři dotazy:1. jak kopat penalty? vůbec se mi to nedaří a nevím jak na to. Na internetu jsem našel nějaké tutorialy, ale jsou pouze v EN Mám stejný problém :D Od té doby co do FIFY přišel tenhle nový systém kopání penalt, (už několik let), tak nejsem schopný dát gól z penalty. Absolutně nechápu, ať dělám co dělám, vždy to hráče překopne. Je jedno jestli střelím slabě nebo silně, jestli mířím lehce do strany nebo hodně do strany, jestli chytnu ukazatel v zeleném nebo ne, stejně vždy hráče překopne, nebo překopne a ještě kopne uplně jinak než jsem mířil. Přitom podle tutorialu nebo youtube videí jsem pochopil jak to kopat, a v tréningu mi to prostě funguje, ale jakmile kopu penaltu ve hře, jako by to byl úplně jiný systém, chová se to divně a vždy překopnu :D Citovat
Tulen.mirek Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2014 v krabicový verzi fifa 14 je český manuál? Mám verzi ze store. Citovat
sisaCZE Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2014 neni tam zadnej manual ... Jen reklama na Ultimate tym v cetine Citovat
kasaco10 Odesláno Červen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2014 vzdyt je to jednoduche... asi mas moc silnou razanci a hodne mas zahnutou packu do stran nebo kam miris..... nebo to delej, ze dvakrat zmacnes kolecko a on se rozebehne a zaslapne to, takovej blafak..... Citovat
Molda22 Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2014 Už jsem na to přišel, problém byl v tom, že odjakživa se udával směr zároveň se zmáčknutím střely, kdežto tady je potřeba udávat směr až nakonec, samostatně. Protože když začnete držet analog se střelou, ten "skrytý" terč se za tu dobu než hráč vykopne přesune mimo bránu. Takže je třeba mířit až po zmáčknutí střely a to tak akorát časově vyjde a hráč bránu trefí. Jinak mě celkem brutálně naštvalo, když jsem dnes zjistil, že EA ve FIFE 14 zrušili možnost hraní online ve dvou lidech na jedné konzoli. Na tohle jsem v podstatě FIFU používal nejvíce, vždy s někým známým jsme hrali ve dvou proti ostatním po netu. Teď už to nejde. Pěkná prasárna. A další problém je, že 95% lidí při online hraní si vypojuje internet když s Váma začnou prohrávat a z nějakého neznámého důvodu nejen že přijdete o výhru, ale dokonce dostanete varování a mincové postihy za nefér chování, i když jste nic neprovedli. Nestane se to úplně vždy, ale dost často. Myslím, že jsem někde slyšel, že pokud se hráče vypne přes menu, tak dostanete normálně správně kontumační výhru, ale pokud si ten člověk vytáhne kabel nebo vypne wifi, tak to právě schytáte vy. Co jsem tak četl, tak si na tohle hrozně moc lidí stěžuje. Nechápu, že to nemají ošéfované. Citovat
Croft Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2014 ano tak to je jsou to ..... , v příští Fifě už ta možnost má zase být. Money money, money Citovat
kouken9 Odesláno Červen 18, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2014 Zdravím, je tu někdo kdo hraje profi kluby a umí to?... Kdyžtak napiště prosím soukromoum zprávu dík... Citovat
Tulen.mirek Odesláno Červen 20, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2014 Je ve Fifě 14 v režimu kariéry možnost vést národní tým časem po kvalifikaci na mistroství evropy apod. či MS? Citovat
Croft Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2014 (upraveno) Někdo kdo by si semnou zahrál online friend sezonu? jedná se o pět zápasů, buďto jen tak nebo kdo nemá trofej. update: hotovo , tak jindy :-) Upraveno Srpen 12, 2014 uživatelem Croft Citovat
sulky_cze Odesláno Srpen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2014 ID: Sulky_CZE, Hry: FIFA14!!, Assasin´s Creed IV, NBA 2K14... Plánuju: FIFA 15!!, NHL 15, GTA V.... Hledám kvalitního spoluhráče na hraní co - op sezón ve FIFA 14 a následně ve FIFA 15. Hraju hodně s lidma z jiných států, všichni patří mezi TOP 100 hráčů v co - op sezónách (celosvětově). Ale chtěl bych najít někoho, kdo rád, často a dobře hraju fifu a ke všemu je z Čr. Zatím se mi nepoštěstilo najít kvalitního spoluhráče z Česka, možná najdu právě tady. 8):psp: Citovat
kouken9 Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2014 čau, mám teď fifu 14 na PS4(nevím jestli máš PS3,nebo budeš mít PS4) ,ale budu kupovat s kámošem fifu 15 na ps4 a chceme hrát kluby, ale já bych mohl hrát jen víkendy.. Citovat
sulky_cze Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2014 Mam PS4, ale kluby nehraju sry, je to nuda hrat s pocitacem :) Citovat
kouken9 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) Nehraje tu teď někdo na PS4 Fifu 14 a hrál by semnou kluby? Dokud není FIFA 15? Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem kouken9 Citovat
travis9tr Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2014 Zdravim panove. Nasel by se nekdo, kdo by se mnou zahral friend sezonu?? Chybi mi jedine 2 trofeje do platinovky, tahle a co-op? Je tu nekdo takovy?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.