Mike55 Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Ja :)) a skok je dle mého velký, ale úplný ten ,,Next-gen" efekt ti to nenavodi. Je tam hlavne skvělá grafika a spoustu novych animaci, takze je to uz hodne realne. Jinak nemohu nijak jinak posoudit, ale myslím ze za investici to určitě stoji :)) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jospef Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Nevíte někdo, jestli se dá (případně kde) odnastavit, aby se mi vždycky stáhly online aktuální sestavy týmů při hraní přáteláků? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Da. V nastavení si nastavis, ze nechceš aktualizovat squads. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jospef Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Da. V nastavení si nastavis, ze nechceš aktualizovat squads. Sent from my iPhone using Tapatalk Mohl bys mi to napsat nějak krok za krokem - nějak to nemůžu najít. :? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ahoj koupím s někým FIFU14 pro PS4 napůl z US store. http://console-forum.net/tema/163456-fifa-14-koupim-s-nekym-napul-z-us-store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jospef Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Mohl bys mi to napsat nějak krok za krokem - nějak to nemůžu najít. :? Díky moc. Už jsem to našel, tak nic... Kdyby to někoho zajímalo: stačí při výběru týmů zmáčknout trojúhelník - aby byl Match Day off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gsx-750k6 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Caute nevite nekdo jestli jde hrat fifa 14 s kamosem na jedne PS4 on-line ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Caute nevite nekdo jestli jde hrat fifa 14 s kamosem na jedne PS4 on-line ?????? Co to je za otázku? Jde hrát na jedne konzoli az ve 4 hracich, ale tvůj dotaz ohledne online nechápu? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Asi mysli jestli muze hrat s kamosem proti nekomu online :) urcite to jde Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gsx-750k6 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 presne tak to myslim .NHL jsem tak hraval ale v te fife to nejak nemuzu spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gsx-750k6 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 potreboval bych vedet jestli to tak nekdo hral . jestli to ma cenu resit nebo ne .ja to taky bral jako jistou vec ze to jde ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 potreboval bych vedet jestli to tak nekdo hral . jestli to ma cenu resit nebo ne .ja to taky bral jako jistou vec ze to jde ale nevim nevim Ano jde to, když dáš sezónu 1 na 1, tak pomocí trojúhelníku přidáš svého kolegu, se kterým chceš hrát :) Jak je to s upgradem FIFY 14 z PS3 na PS4? Playstation 4 ještě nemám (bude až v půlce ledna), ale rád bych věděl, jestli musím kupovat komplet novou FIFU 14 na PS4, nebo můžu za nějaký ten poplatek dostat digitální kopii hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Zdarec nevíte jak "mutnu" někoho když proti němu hraju? Dost často slyším hudbu, nebo jak tam někdo kašle, případě narazím na nějakého haranta co do toho dělá "troll" zvuky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) nevim proc ale neak mi zmizelo online seasons nechapu proc :( pokud jde oto mute tak kdyz tito najde protihrace tak pred tim nez to potvrdis zmackni L3 nechapu proc ale prijde to jako strasna hra:)rozhoci tu pistalku asi maji vkapse nebo co protoze co se tam nekdy deje je hruza :)doufam ze ten jejich uzasnej engine nenarvou i do hokeje protoze to je hruza ultimat nema cenu hrat pokud dotoho nechcete narvat vyplatu:) vyhozeny penize teda aspon pro me :( Upraveno Leden 5, 2014 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 "kovator" díky, mute funguje. Neviděl bych to až tak strašně, ale rozumím jak to myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Mě teda hra baví. Sice mě to občas naštve a některý věci nejsou úplně super, ale prostě mě to baví a o to mi šlo, když jsem hru kupoval. Je fakt, že rozhodčí moc nepíská no, a jinak používáte nějak upravený slidery nebo jste nechali defaultní? A hrajete na manual nebo assisted controls? Já zatím mám semi ,kde to jde a ostatní assisted, ale přijde mi, že občas to ten hráč pošle jinam (hlavně příhry do běhu), než jsem měl namířenou páčku, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 pro ty kdo hraji a chteji hrat:) a pro ty kdo neznaji tady je ceska liga http://fifa.hrajto.com/ .regnete se na ps4 a do rating ligy obcas jsou i turnaje podle lisi takze cim vice tim lepe:) ti kdo nebudou vedet jak tak napisete ale je to tam i vysvetlene co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Ahoj, dnes jsem hrál zápas v online sezóně, v 89. jsem vedl 2:0, soupeř se odpojil, ale body mi to nepřičetlo..je to normální? Ps3 při odpojení soupeře dávalo body automaticky.. btw - jak máte nastavenou kameru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Me kdyz se nekdo odpojil tak sem dostal automaticky 3 body. Jinak hraji na defaultni, ale prijde mi ze vzdalena strana je az moc daleko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesy23 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Jak je to s online hraním? To jde pouze přes Ultimate team, nebo je zde někde schovaný klasický quick match, kde hrajete online, ale zároveň si můžete vybrat z klasických teamů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Jestli chces quick mač tak jedine pres online ligu. A vybereš si tym jakej chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Sice se již to tady řešilo, ale myslím si, že špatně. Dva na jedné konzoli hrát online nemůžete. Tím myslím, že jeden by ten druhý hrál jako quest/user . Je to jeden z nepochopitelných failů, + odstranění turnaj modu FIFA14 na PS14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Hraje tu nekdo na manualni ovladani ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Jj, já hraju na manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 Tak si me pridej sisaCZE a zahrajem ne ? :) nebo muzem skusit tu sezonu 2vs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.