Attila Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 GamerTag:Attila525 Hry:Zaklínač 3,Tomb raider definitive edition,Rise of the Tomb Rider,Assassins Creed: Unity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devveCZ Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 GamerTag: devveCZ Hry: FIFA 16, NHL 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny11 Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 GamerTag: JohnyBolevec Hry: Zaklínač 3, FIFA 16 a EA Access Vault Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marosh08 Odesláno Prosinec 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2015 (upraveno) GT: Marosh08 Hry: DA: Inquistion, Batman: AK, TES Online, AC: Syndicate, The Witcher 3 + Games with gold a EA Access Upraveno Prosinec 29, 2015 uživatelem Marosh08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 (upraveno) GT: OnepipaTmL hry: zatim EA access a jezisek mi pry prinese Forzu 5, SW battlefront Upraveno Prosinec 26, 2015 uživatelem perry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejwis Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 (upraveno) GamerTag: mejwis Hry:především FIFA 16 dále The Division, Need for Speed, Forza 6, SW Battlefront a vše z EA Access Vault Upraveno Březen 28, 2016 uživatelem mejwis nové hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 GamerTag: pazdys Hry: EA Access Vault, Gears Of War, FIFA 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oliva15 Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 (upraveno) Gamertag: Dominik1503 Hry: nhl 15,nhl16, forza 5 Upraveno Leden 10, 2016 uživatelem oliva15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 (upraveno) GT: r0dneyCZ hry MP : Forza 6, Black ops3 vek : 26 headset: ano Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem rodney2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoldMastercz Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 GoldMastercz : fifa 16, nhl 16, bf 4, bf hardlin, titanfal, nfs 2015, Věk : 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Game Tag-TerezickyTata74 Hry-Minecraft,PES 16,NHL 16,GTA V,Zaklínač 3,Tomb Raider,aj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Gt: xVostoceQx Hry (prozatim malo)- nhl 16, forza horizon 2, rainbow six siege, halo 5 Pridejte si me i tak, cejtim se hrozne osamocene :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nittros Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 ID: Nittros Pravidelně hrané hry MP: SW Battlefront, EVOLVE, Farming Simulator 15, Call of Duty Blac Ops 3, Diablo 3 Pravidelně hrané hry SP: Mad Max, Zaklínač 3, Fallout 4, Batman, Just Cause 3. Pokud se najde parta lidí,která bude hrát pravidelně nějaký MP titul nemám problém so cokoliv zakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Leden 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2016 (upraveno) GT: Maximus120120 Hry: fifa 16, forza 6, gta 5, battlefield 4, battlefront, the division Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem Maximus120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghouless Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Gamertag: Ghouless Hry: především Forza 6, WoT, GTA V, Neverwinter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MexsOne Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Zdravím, snad tímto tématem nenaštvu moderátora, ale přešel jsem z PS4 na XBOX ONE a příjde mi, že v této sekci je to tu trochu mrtvý ohledně aktivity hráčů, nebo se mi to třeba jen zdá, každopádně se chci ujistit, že tu je někdo s kým se dá hrát nebo jen pokecat. :bash: Tak se prosím Ti, kteří jsou aktivní a aktivně hrají přihlásí a napíšou sem svůj GT a co hrají, v pátek se objevím online, tak si vás přidám popřípadě přidám. :? moje hry: Gears of War ultimate, FIFA 16. Battlefield 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Asi je to tim, ze vic hrajeme nez kecame :-) Kazdopadne na to tu mame i specialni sekci http://console-forum.net/tema/162777-seznam-hracu-xbox-one/page16 A pokud by ti too nestacilo tak http://forum.xboxweb.cz/subdom/forum/viewforum.php?f=35&sid=5968131d0de0923a572e134d16b975f6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Zdravím, snad tímto tématem nenaštvu moderátora, ale přešel jsem z PS4 na XBOX ONE a příjde mi, že v této sekci je to tu trochu mrtvý ohledně aktivity hráčů, nebo se mi to třeba jen zdá, každopádně se chci ujistit, že tu je někdo s kým se dá hrát nebo jen pokecat. :bash:Tak se prosím Ti, kteří jsou aktivní a aktivně hrají přihlásí a napíšou sem svůj GT a co hrají, v pátek se objevím online, tak si vás přidám popřípadě přidám. :? moje hry: Gears of War ultimate, FIFA 16. Battlefield 4 Moderátora nenaštveš (teda alespoň ne tímto), ale jak už psal uživatel jirik nade mnou, pro tyto účely zde již máme existující téma a tak zkus příště nejdříve hledat, než založíš stejné téma. Pravda je, že toto téma bylo (podle mě) nelogicky v kategorii "Otázky a odpovědi", takže jsem jednak tvůj příspěvek přesunul sem do společného vlákna a druhak jsem téma přesunul do kategorie "Pokec", stejně jako to je v sekci PS4. Zároveň jsem téma označil jako "důležité", takže zůstane stále nahoře (stejně jako to je v sekci PS4, takže si teď zastánci obou platforem nemají co vyčítat) :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcusinek Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Gamertag: Jurca Hry: zatím jen Zaklínač 3, Assassin´s Syndicate Plánuju určitě nějaký sporty od EA - NHL 16 a NFL 16. zahrát si takhle NFL s někým by bylo skvělý.:-) Mám Xone jen chvíli, takže se rozkoukávám a samozřejmě nepohrdnu žádnou dobrou radou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Mrcusinek urcite doporucim koupit EA access, zrovna nedavno tam pribyl madden nfl 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Mrcusinek a Jurca, nenaslo mi vase GT..mate je napsane spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcusinek Odesláno Únor 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 (upraveno) To je divný...mám normálně jmenovku Jurca. :-/ ///EDIT: EA Access jsem ted koupil, a NFL 16 tam je. Ale nezdá se mi, že by to bylo zrovna nějak výhodné.:-/ Dyt v obchode se dá sehnat za 1500,Kč Upraveno Únor 12, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwomblyCZ Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Gamertag: Standa Cech Hry: Halo The Master Chief Collection, Halo 5, GTA V, Forza 6, Fallout 4, Tom Clancy's The Division (preorder) Hledám rozumné spoluhráče pro MP hry - aktivně hraju Halo 5 a GTA V. Aktuálně by se mi hodil hlavně někdo do The Division. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ledwa Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 GT:Ledwa Forza 5 Fifa 16 The Division hlavne ted OF:Dragon Rising Dirt Showdown a nemam problem si popr prikoupit dalsi MP gamesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 GT: GALBATOR CZ Forza 6 (zatím) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.