Knabo Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Já byl v Rakousku a tam jich mají dost...v Müllerovi mají akci, že ke každému X1 je ovladač zdarma...ale jen do vypršení zásob :D Místo postnu za chvíli...teď si to nepamatuju :D EDIT: Tak podle všeho Simmeringer Hauptstraße :) Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem Knabo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 To je slusna akce, lepší asi než nejaka gamesa pro me, druhej ovladač by měl byt ke konzoli automaticky, jen nenazranost Sony i mrkvosoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Ty dva ovladace davaj ted vsude,jak mediamarket, tak cyberport kterej za 20euro posila i do cr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 To je dobře, a za kolik je box s dvouma obladacema, je tam i nejaka gamesa, nebo download code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Bud hra,nebo ovladac 499e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Jj, ještě 100eur dolů a bude to přijatelný obecne,t ceny na startu jsou na bliti:))).. Ale rozhodne dobrej tip jinak docela jsem koukal, Cod Ghost klesla na amazonu na zajimavych 28USD , solidni cena) Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem jartoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 repas day one edice bez kinektu 364euro http://www.cyberport.de/microsoft-xbox-one---day-one-pre-order-edition-inkl-fifa-1--gebrauchtartikel--GWA3-402_1175.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Celkem blbost kupovat X1 bez kinectu a hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 Taky si myslím že tím ta cena je docela nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 dost lidi tady haurovalo ze ho nechtej, tak tady maj moznost :) navic tech repasu je tam vic, s kinektem za 413 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Březen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2014 :D možnost to urcite je, ja si představuju za tu cenu možná jetej, týden měsíc, ale komplet.. Na druhou stranu ze ho chtěli bez kinectu i tak neznamená že je to koupě za každou cenu dobra.. Osobne myslím že ta nabídka tam bude dlouho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 v jrc ted za 12990.- http://www.jrc.cz/hra_xone_xbox_one_konzole titanfall bundle 14152,- http://www.ab-com.cz/microsoft-xbox-one-500gb-titanfall-premium-bundle-_d518915.html?action=setcur&curid=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 Už není problém si jít teď hned koupit XONE i přesto že se u nás ještě neprodává. Hodně šli dolů s cenou na playcentrum http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=XBOX%20ONE&SK2=Konzole&menu=617 , ani se nedivím kdo by taky za ty peníze tu konzoli kupoval když jsou ty hry ořezaný a osekaný a stojí stejně jako na PS4 který je úplně někde jinde. MS slíbil zvětšení výkonu ale jsou to jenom sliby chyby. Jestli to takto půjde dál tak XONE je pro MS největší průser který byl, a nakopnout prodej té konzole mohou jedině piráti až ji prolomí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 To problemem není již dlouho, zadna zásadní novinka. Cena klesla to je pravda, nicméně nesouhlas ze je ps4 úplné někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 novy xbox one 12645,- zatim nejlepší cena v čr http://www.ab-com.cz/microsoft-xbox-one-500gb_d510609.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak jsem koupil pouzity, ale kompletni/neposkozeny XBOX One z ebay.de za 351 EUR s postou, teda 9600 Kc. To mi prijde jako dost dobra cena, a neni to vyjimka, pouzite Xboxy se tam prodavaj dost levne. Puvodne jsem chtel cekat na Xbox bez Kinectu za 399 EUR, ale 351 za Xbox s Kinectem, lec pouzity, to byla lakava nabidka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 V Drážďanech jsem v sobotu viděl v Mediamarktu v akci přímo na prodejně buď s Fifa nebo s Titanfalem ze 399€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 jj ja tak kupoval taky v Mediamarktu ve Vidni bundel s Forzou5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helsingccx Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 Už není problém si jít teď hned koupit XONE i přesto že se u nás ještě neprodává. Hodně šli dolů s cenou na playcentrum http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=XBOX%20ONE&SK2=Konzole&menu=617 , ani se nedivím kdo by taky za ty peníze tu konzoli kupoval když jsou ty hry ořezaný a osekaný a stojí stejně jako na PS4 který je úplně někde jinde. MS slíbil zvětšení výkonu ale jsou to jenom sliby chyby. Jestli to takto půjde dál tak XONE je pro MS největší průser který byl, a nakopnout prodej té konzole mohou jedině piráti až ji prolomí. :D Dost by mě zajímalo jaký hry jsou konkrétně ořezaný a osekaný a v čem je ps4 uplně jinde. Už nemám tolik času zjištovat vše o zábavní elektronice, ale z toho co vim si teda nemyslim že je x1 průser a že by měl hry osekaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 (upraveno) Přídám svůj soukromej názor, který je dán tím, že mám od začátku prodeje obě konzole.No flame Hry: Konzole jsou ve hrách plně srovnatelné. Někde má navrch XOne - závodní hry typu Forza 5, chystaná Forza Horizon 2 oproti věčně odkládanému Driveclubu, XOne má skvělý Titanfall. PS4 má úžasný Infamous Second Son,recyklovaný nicméně skvělý Last of Us. Hry které jsou na obojí (Thief, TombRaider..) jsou na PS4 v o něco vyšším rozlišení ale nic co by bylo při hraní vidět.Třeba Tombraider se mě zdál subjektivně hezčí na XOne kvůli trochu tmavšímu ladění barev.Podle mě u her to je remíza a kdo je netopýr na grafiku, měl by hrát na slušném PC, tam je jakákoliv hra v lepší hrafice lepší než na obou konzolích HW: HW má PS4 silnější.Xbox to částečně dohání v novém devkitu kde část výkonu rezervovaný pro kinect vrací k dispozici vývojářům a tak se zase výkon xboxu posune blíž PS4.To platí pro hry co jsou ve vývoji právě teď. Tedy nikdo na nic neprdí, ale projeví se to až tak za půl roku minimálně.Nicméně čistě v síle HW PS4 vede.Některé hry tak na XBone nejsou v plném 1080p ale v o něco nižším. Na druhou stranu HW konstrukce Xboxu je podle mě i když je krabice né tak designově povedená mnohem robusnější, chlazení řádově líp řešené a konzole je tišší.Xbox sice vypadá jak stará véháeska, ale podle mě si za pár let řekneme jak to je dlouhodobě. Měl sem obojí rozebrané a Xbox podle mě vydrží dýl a větší zátěž. Summary: rozhodně bych si nedovolil říct, že je nějaká z konzolí osekaná oproti druhé.Každá má plusy a mínusy Upraveno Srpen 3, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 Ahoj, začal jsem se poohlížet po Xboxu One, teď je ještě otázka, jestli se mi podaří nějak solidně prodat X360ku. Moc jsem se o ceny konzolí v poslední době nezajímal, myslíte že za 10 299 Kč s Forzou 5 a FIFOU 15 je to dobrá cena? Viz.: http://www.herni-svet.cz/xbox-one-500gb-forza-motorsport-5-fifa-15-x1 Nebo se dá někde za hranicemi sehnat nějak výrazněji levněji, aby se mi tam pro to vyplatilo jezdit, příp. platit poštovné? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Srpen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2014 To je podle me pekna cena na to, ze je to ceska distribuce. Zatim jsem nejlevneji videl tenhle bundle za 10 699 Kc. Jinak ja prodaval pred cca mesicem svuj Xbox 360 Slim 250GB s Kinectem, dvemi ovladaci a 13hrami za 6000kc. Jen me jeste napadlo, ze kdyby jste nekdo vedel, kde se bude prodavat nejlevnejsi bundle verze s kinectem, tak sup sem s tim :D ono to mozna bude levnejsi par dni po zahajeni oficialni distribuce v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.