hotdog Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 ID: RED_CZE Hry: Killzone Shadow Fall, Outlast, Resogun, Don´t Starve, Warframe, WarThunder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 ArcherCz Killzone, War Frame, Warthunder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) ID: KillDalos_cz Hry: Killzone + všechny F2P Upraveno Březen 16, 2014 uživatelem KillDalos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShadowkoSvk Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 ID: ShadowkoSvk Hry: BF4,KZ,NFS,WT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EddyACS Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 ID: EddyACS Hry: Fifa 14, battlefield Planuji: thief, watch dogs, zaklinac, diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Zdravím taky se konečně přidávam do klubu. :D Moje ID: Sm0ukycze prozatím hraju AC IV, Battlefield 4 a Killzone Shadow Fall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveHK Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 ID: DaveHK6 Hry: Killzone, Warframe, Warthunder, NBA 2K14 Tak kdyby někdo chtěl tak si mě přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckgreen Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 ID: Lukyvomi Hry: Killzone, FIFA 14, NFS Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Binko Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Přidejte si mě všichni kteří aktivně hrajete na PS4. ID: diamond80k Games: Battlefield 4, Assassin's Creed IV: Black Flag, Minecraft, GTA: V, The Elder Scrolls Online Upraveno Listopad 2, 2014 uživatelem David Binko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pro_dan Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 pro_dan666 : killzone SF , asasin creed 4 BF , BTF 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostiq007 Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 nick : rostiq36 hry: zatím BF 4, Killzone, a dále co finance a čas dovolí.. budu rád když si mě přidáte, obzvláště borci ze severní Moravy, na pozdější hospodské srazy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thyre Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 nick: Thyrellia hry: Killzone, Warframe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fejtas Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 nick: UlverCZ hry: Killzone,AC4,Tomb Raider,Dead Nation Budu rád,když si mě přidáte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinternet Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 nick: fredd_flock hry: Battlefield 4, AC: Black Flag, Tomb Raider, Rayman Legends, Resogun, Trine 2, Outlast, Zen Pinball 2, Strider Hlavně teď pařím denní výzvy v Rayman Legends a multiplayer v Tomb Raiderovi, ale nepohrdnu ani co-opem v Trine 2 nebo Resogun :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fasi Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 nick:fasi81 hry:killzone,battlefield 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 (upraveno) Nick:francouz123 Hry: Injustice, assassins black flag, lego marvel,resogun,outlast, Upraveno Duben 20, 2014 uživatelem san andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosha Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Nick: ToshaCZ Hry: FIFA 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maada Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Zdravim, jsem nicim nepolibeny konzolista. Byvaly herni vyvojar a paran zavodnich simulaci. Pak jsem byval jen divak a ted uz zase konecne paran. Playstation 4 byla pro me jasna volba uz jen diky titulu Grand Turismo. Hrdym majitelem jsem od prvni dodavky PS4 do CR. Vsechny Vas moz zdravim:party: CZ_ID: Maados, US_ID:Arachnidomus Hry: Assassin Black Flag, Rayman, Resogun, InFamous: Second son. PS4 with 500GB SSD HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 (upraveno) ID: KalimeCZ Battlefield 4,Killzone shadow fall,Assassins creed 4,vše co vyjde xD časem xD Plánuji: Diablo 3 kompletku ,Tomb raider ,atd.... xD B4 docela začínám hrát kdo chce at si mě přidá .Díky moc borci a lovu zduř xD Upraveno Březen 26, 2014 uživatelem Herbas9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odulin Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 ID: Odulin Hry: Infamous SS, Resogun, Killzone SF + co bude vycházet :) Pridejte si me, at muzem zaparit, dikec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjirsak Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 nick: Gabrieluss84 hry: Killzone, Battlefield 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2014 nick: LacrimasM Hry: Killzone, Warframe. Budu rád hlavně za kolegy z Opavy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Duben 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2014 (upraveno) ID:patriklosmann hra zatim jen infamous mam ps4 teprv 5 hod. Upraveno Duben 11, 2014 uživatelem losmann Zmena profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzajs39 Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 (upraveno) Ahoj, tak já už taky :-) ID: Honzajs39 (Ostrava) PS 4 mám teprve hodinu, ale mám tu Infamous a do budoucna bude dobré mít spoluhráče :-) Upraveno Duben 14, 2014 uživatelem Honzajs39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Duben 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2014 (upraveno) ID: Spekt185 Hry: Fifa 14, InFamous, WarThunder, Battlefield 4, Diablo 3, CoD AW, Dragon Age Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem Spekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.