JackColl Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Zdravím, nedávno jsem začal hrát tuhle výbrnou hru, TES IV: Oblivion.. A jak jistě všichni víte na začátku si musíte vytvořit svou postavu, na které se vyplatí řádně se vyblbnout..:) Nevím čím to, ale pokaždé jsem tíhnul k vytváření Temné Elfky, a nebylo tomu jinak ani minule.. Tak jsem se trochu vyblbnul a vytvořil jsem Eriadel.. 8) A v tu ránu mě napadlo, že bych mohl založit topic věnovaný práve Oblivionu a naším/vaším výtvorům.. :) My, uživatelé PS3, bohužel nemáme takovou možnost, jako uživatelé PC, posílat si přímo vytvořené postavy, ale můžeme si poslat nafocené pozice jezdců určujících tvar obličeje atd.. A tak jsem taky postupoval já! Tak pro příklad přikládám můj výtvor, mojí Temnou Elfku.. Věřte mi, že hezčí holka v tom už udělat nejde! :D A že jsem se snažil.. Tady je archiv se všemi obrázky.. http://leteckaposta.cz/337246908 A nebo dole v příloze.. Takže pokud budete chtít někdo také přispět, postupujte takto.. :arrow: Po vytvoření postavy, ještě než potvrdíte, nafoťte (nejspíš foťákem, když je to z TV) každou stránku úprav na jednotlivou fotografii a pošlete nám sem fotky (třeba upload v archivu, to je fuk).. :arrow: Nebo posílejte screeny vašich postav, pochlubte se brněním, vzhledem.. čímkoliv.. Myslím, že taková výborná hra, jako je Oblivion, si zaslouží svůj topic i v našem PS3 pod-fóru.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 smazáno pokračujte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 kravina (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Ty woe takové pitcoviny XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 ja myslim ze je to prinejmensim zajimavejnapad :) kdybych mel oblivion tak sem taky hodim fotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 ja myslim ze je to prinejmensim zajimavejnapad :) kdybych mel oblivion tak sem taky hodim fotku... děkuju, aspoň někdo s pozitvním názorem.. no uznejte, je tu víc takovejch témat, kde můžete něco takového sdílet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banikovec666 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Oblivion je velice dobrá hra nejlepší rpg na PS3 (můj názor:lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Oblivion je fakt good. Me uz prisla verze GOTY a nehraju nic jinyho...fakt narez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 cau je to sice starsi hra ale ted sem koukal na videorecenzi a chci se zeptat...videl sem tam i knights of the nine...tak jestli je na PS3 verze Oblivionu i s KotN uz ve verzi nebo je taky nejaka verze GotY?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Pokud vím, tak je na PS3 verze GOTY taky;) Račte se přesvědčit:) http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 Pokud vím, tak je na PS3 verze GOTY taky;)Račte se přesvědčit:) http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=96 jo ale ja sem koukal na recenzi samostatnyho oblivionu a bylo v tom KotN tak nevim jestli....ale asi je to kravina:)..jinak GOTY je KotN a SI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 V normal PS3 verzii je KotN .. v ciernej GOTY je vsetko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Pokud vím, tak je na PS3 verze GOTY taky;)Račte se přesvědčit:) http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=96 jo ale ja sem koukal na recenzi samostatnyho oblivionu a bylo v tom KotN tak nevim jestli....ale asi je to kravina:)..jinak GOTY je KotN a SI? http://i41.tinypic.com/244b2ur.png lepší ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 http://i41.tinypic.com/244b2ur.png lepší ? :D hele ani moc ne:Dtohle sem cet taky:Dme de o tu normalni verzi oblivionu...pac podle recenze je v normalni verzi na PS3(neni to Goty)i KotN...tam jak pise typek nahore...tak mu budu verit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Ak mam byt "ten typek nahore" ja,, tak myslim, ze ti to staci napisat raz a prestanes sa vypytovat dokola tu istu vec,, zejo :D .. dalsia vec je,, ze preco chces normal poblivion a nie GOTY ediciu, kde to mas vsetko pokope za skoro tu istu cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Na eBay se cena lisi v radech stokorun... Stoji ty addony za to, nebo mam radsi koupit normalni verzi za pul ceny a neresit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Zobral bych normal.. uz to ta zabije svojou velkostou a presne koli tomu to prestanes hrat ako mi vsetci :D ;) ( aj ked ja mam vsetky tri na PC+ GOTY na PS3, GOTY som sa uz skoro nechytil, par hodin fakt) mno a k cene, tak tu je to skoro na rovnako,len sa goty zle zhana... Asi radsej fallout3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Kupoval jsem to bratrovi, tomu se prave libil Fallout 3, tak, ze chce zkusit Oblivion... I mne to prislo uplne stejne (Oblivion jsem hral ve 2005. hned jak to vyslo...a hrozna nuda pro me, holt jsem na jRPG :) ). Nakonec jsem vyhral dobrou aukci, takze je na ceste ta vylepsena edice za skoro stejnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zdar mám problém:D hrál jsme oblivion a když jsem střelil na ženskou šli po mě vojáci. Pak se mi udělla save (automatickej) a mám to uložený když po mě jdou a já se jich nemůžu zbavit a mám minimum života... nevíte někdo prosím jak se jich zbavit? když mě zabijou tak zase musim načíst save a takhle je to dokola díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jen tak na okraj, proc po tobe dou? Nemeli by se te zeptat jestli se vzdas nebo ne a budes bojovat..? Jinak si asi v riti pokud si nenactes nejak drivejsi vlastni save kterej si sam ukladal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Jen tak na okraj, proc po tobe dou? Nemeli by se te zeptat jestli se vzdas nebo ne a budes bojovat..?Jinak si asi v riti pokud si nenactes nejak drivejsi vlastni save kterej si sam ukladal. střelil na ženskou a zvolil sem že budu bojovat abych nemusel do vězení:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 No chlape, to chce premejslet a kouknout se kolik mas zdravi nez zvolis tuto moznost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Ahoj mam tuhle hru na PS3 a zajimalo by me kdy budu moct hrat to Knights of the Nine?ten druhej datadisk uz se mi v Quest logu objevil...ale tyhle ukoly z KotN tam jeste porad nemam :( byl jsem zvyklej ze na PC se hned objevili po tom co jsem vysel z kanalu(uvod hry) nejaky rady info? :)btw jeste jsem nezanesl ani ten amulet tomu Joffry mu nebo jak se mu nadava :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.