Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp e-1004 cb


Davsonic

Otázka

Ahoj, mám PSP E-1004 CB (uvedeno na krabici), pod baterkou jenom E-1004. Sofware je 6.60.

Chtěl bych na něm hrát ISO a CSO hry. Můžete mně prosím někdo zkušenější poradit co tam mám nainstalovat za software a případně napsat i nějakej odkaz, kde to stáhnout? Něco jsem už o tom tady četl, ale už to je staršího data a tak nevím, jestli se něco nezměnilo.

Všem moc děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Zdravím, jdi na tuto stránku a udělej to, co je hnedka v prvním odstavci (Začíná to "Instalace 6.60 PRO:") a máš hotovo. Každopádně tě upozorňuji, že po každém vypnutí budeš muset zase spustit aplikaci, která CFW aktivuje (ale na zmiňované stránce je vše popsané).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, mnohokrát ti děkuji za radu a rychlou odpověď. Já na tohle už koukal, ale četl jsem něco i o softwaru 6.60 PRO B-10 a tak jsem si nebyl jistý, proto jsem se raděj ješte zeptal. Můžeš mně prosím ještě na tohle odpovědět, jaký je mezi tím rozdíl nebo to je jedno a to samé? Jak píšeš, že po každém vypnutí to zase bude potřeba znova spustit, je to nějak složité nebo jak se to dělá? Taky bych chtěl vědět jestli to PSP tímhle můžu nějak poškodit, jak jsem četl v jiném článku, kde psal o bricku a ty jsi mu odpověděl, že to může hodit do koše, že s tím nejde nic dělat. Ten brick se může stát i timhle novým softwarem? Já jsem fakt začátečník, tak se nezlob že se ptám na takový pro tebe asi blbosti.

Moc děkuju za odpověď

Upraveno uživatelem Davsonic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Ahoj, v odkazu, který jsem ti posílal, je verze 6.60 PRO-C. Rozdíl oproti PRO B-10 (a dalším) je jen a pouze ve verzi (PRO-C je poslední, nejnovější). Jakmile si tento flash nainstaluješ a vypneš PSP, znovuzapnutí flashe není nic těžkého - zapneš PSP, najedeš do "Games" a spustíš aplikaci "6.60 PRO-C FastRecovery", to je vše. Šance bricku tu je samozřejmě vždycky, ale pokud se budeš řídit podle toho jednoduchého návodu, problémy mít nebudeš.

Ten uživatel, kterému někdo v topicu radil, ať "vyhodí PSP do popelnice" (mimochodem, nebyl jsem to já) měl problém v tom, že se pokusil flashnout PSP úplně jinou verzí CFW (Custom FirmWare = Flash), než měl a to mělo za následek Brick. Pro jistotu sem ještě přepisuji návod, co přesně máš pro instalaci flashe udělat, abys případně neměl problémy:

1.) Znovu se ujisti se, že máš OFW (Oficiální FirmWare = základní systém PSP) verze 6.60

2.) Stáhni a rozbal následující archiv "pro-c_6.60.zip"

3.) Připoj si PSP k PC a zkopíruj složky (ze staženého archivu) PROUPDATE a FastRecovery do PSP - konkrétně do složky PSP/GAME/

4.) V PSP jdi do "Games" a spusť aplikaci "6.60 PRO-C Updater"

5.) Instalaci potvrď tlačítkem X

6.) Hotovo! Teď můžeš zkusit nahrát ISO/CSO hry do složky ISO na paměťové kartě (pokud tam složka není, vytvoř ji).

A dej vědět, jak jsi dopadl. Pokud se ale budeš řídit přesně podle tohoto návodu, nebudeš mít problém. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, děkuji za vyčerpávající odpovědi na moje otázky. Ještě k tomu tvému návodu, jestli tomu dobře rozumím v tom bodě 4. mám otevřít tu složku GAME, tam budu mít dvě ikony PROUPDATE a FastRecovery. Mám pak otevřít tu složku PROUPDATE a tam poklepat na ten soubor EBOOT.PBP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Ahoj, opakuji, že tento bod NEDĚLÁŠ na počítači ale už v PSP, tzn. v bodě 3 tyto dvě složky nakopíruješ do PSP (na paměťovou kartu), pak jdeš do PSP>Game>Memory Stick (nějak takhle to je, přesně si nevzpomínám) a tam bys měl mít tyto dvě aplikace (nikoliv jako složky, ale už jako spustitelné aplikace).

V případě problému můžeš ještě mrknout na následující video (v angličtině), kde je popsaná právě instalace 6.60 PRO-C:

Upraveno uživatelem spenat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, tak už to frčí, funguje to parádně. Mně to pak napadlo, že to musím spustit v PSP. Musím říct, že když jsem to spouštěl, byla ve mně malá dušička, aby se to povedlo. Chci se ještě zeptat, tu složku proupdate bych mohl teď z PSP vymazat nebo tam musí být? Jedná se mně o to, abych ji třeba omylem nespustil znova (to by byl asi průser,ne?). Jsi opravdu hrozně moc hodnej a musím uznat, že máš velkou trpělivost s nechápajícíma lidma jako jsem já. Tak ještě jednou díky a měj se hezky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu