kuba741 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 (upraveno) Jedná se o slevy až 50% na store.sonyentertainmentnetwork.com. Slevy se týkají PS3 a PS Vita. Akce už začala, ale doba trvání není jednotná, některé slevy končí již 2.1.2014, další poté 8.1., 15.1. a 22.1.. Kompletní seznam slevněných her naleznete na blog.eu.playstation.com. Jedná se o digitální verze her, tudíž je možné kupovat s někým na půl, viz: Co to je SLOT psn her... Díky nepsterovi !!! Upraveno Prosinec 25, 2013 uživatelem kuba741 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Když už kvůli tomu zakládáš topic, tak by bylo k tomu taky něco napsat a ne jen vypsat pár tvých oblíbených her, to nikomu nic neřekne.... Jedná se o slevy až 50% na store.sonyentertainmentnetwork.com. Slevy se týkají PS3 a PS Vita. Akce už začala, ale doba trvání není jednotná, některé slevy končí již 2.1.2014, další poté 8.1., 15.1. a 22.1.. Kompletní seznam slevněných her naleznete na blog.eu.playstation.com. Jedná se o digitální verze her, tudíž je možné kupovat s někým na půl, viz: Co to je SLOT psn her... Snad Vám to takhle pomůže o trochu víc. Přeji příjemné svátky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 dobre dekuju moc :) ja to dam do toho hlavniho prispevku at si toho lidi vsimnou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Kdo se mnou koupi BF4 na ps3? Prechod na ps4 je ale muj,meli byste jen ps3 verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 (upraveno) Mám zájem o SSX (107Kč za jednoho) nebo Army of Two: The Devil's Cartel (85Kč za jednoho). Možná se dohodnout na něčem jiném (na první pohled pro mi vyhovuje jedině AC:R, Fifa Street, MoH:W, Bioshock 1 v daném pořadí), ale mám už rok a půl druhý účet s PS+, proto více her ze zlevněných již mám. Kartu mám, můžu zakoupit, samozřejmě platba předem, u lidí s vysokým feedbackem mi stačí potvrzení o zaplacení (screen, lístek z bankomatu). Zájemci pište do DM, vezmu si zatím jen jednu z her, slevy platí na SSX, AoT, MoH:W, Fifa Street do 22.1., Bioshock 1 do 2.1., AC:R do 8.1. Upraveno Prosinec 27, 2013 uživatelem LucoLoss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 2Tiger Když chceš ten přechod tak ty 500, ja 350.. Pokud mas zajem dej vedet, zaplatim hru klidne ja, jelikoz tady nemam zatim zadny feedback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Koupím / Prodam slot na battlefield 4, bf bad company 2, gta 4 complete edition. Připadne další ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neyo Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Bioshock inf je v ps+ zdarma ale kdyz vjedu do ps store přes ps3 tak ho tam nevidim, proc? Ma nekdo podobny problem ?? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Já tedy nevím o tom, že by byl zdarma pro PS+, ale to se řeší tady: http://console-forum.net/tema/95651-playstation-plus-placena-verze-psn/page173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.