Jameson Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Zdravím, chtěl bych si na mém 4gb xboxu 360 s RGH zahrát hry ze staršího xboxu, stahnul sem pár upravených na xboxE, ale nechtějí se zpustit, protože mi nejde vytvořit oddíl HDDX. Používám externí hdd. Lze to nějak obejít? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) Musí se dotáhnout a nainstalovat soubory pro xbox1 kompatibilitu + jde to jen na interním disku. Zde je to popsáno http://console-forum.net/tema/137415-xbox-1-hry-do-xbox360-navod?highlight=xbox1 Upraveno Leden 4, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jameson Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Díky, o těch souborech k doinstalování vím, jen mě zajímalo jestli se dá nějak obejít to, že to funguje jen na interním disku. Např. nějak tak jako u her jako BF4, NFS Rivals atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jameson
Zdravím, chtěl bych si na mém 4gb xboxu 360 s RGH zahrát hry ze staršího xboxu, stahnul sem pár upravených na xboxE, ale nechtějí se zpustit, protože mi nejde vytvořit oddíl HDDX. Používám externí hdd. Lze to nějak obejít? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.