Jameson Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Zdravím, chtěl bych si na mém 4gb xboxu 360 s RGH zahrát hry ze staršího xboxu, stahnul sem pár upravených na xboxE, ale nechtějí se zpustit, protože mi nejde vytvořit oddíl HDDX. Používám externí hdd. Lze to nějak obejít? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xmod Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 (edited) Musí se dotáhnout a nainstalovat soubory pro xbox1 kompatibilitu + jde to jen na interním disku. Zde je to popsáno http://console-forum.net/tema/137415-xbox-1-hry-do-xbox360-navod?highlight=xbox1 Edited January 4, 2014 by xmod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jameson Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Díky, o těch souborech k doinstalování vím, jen mě zajímalo jestli se dá nějak obejít to, že to funguje jen na interním disku. Např. nějak tak jako u her jako BF4, NFS Rivals atp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Jameson
Zdravím, chtěl bych si na mém 4gb xboxu 360 s RGH zahrát hry ze staršího xboxu, stahnul sem pár upravených na xboxE, ale nechtějí se zpustit, protože mi nejde vytvořit oddíl HDDX. Používám externí hdd. Lze to nějak obejít? Díky.
2 answers to this question
Recommended Posts