kasaco10 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Ahoj, Chci se jen zeptat jestli se vám sdílej tofeje na Facebook ??? Na PS3 co jsem ziskal nějakou trofej, tak pri aktualizaci se na sdílela na Facebook... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Ano, sdílí se trofeje... Sdíli to i když spustíš hru, sharujes video nebo screenshot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 trofeje na facebooku jsou, ale musíš je ručně zveřejnit, nepřišel jsem na to, jak to udělat, aby to bylo automatické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Zveřejnujou se automaticky na news feedu, na timelinu je nemáš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Leden 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Mohl bych poprosit nejakeho Admina o zmenu nadpisu.Blbec sem zalozit toto tema s tim to nadpisem.Ale v praci mam bloklej fb.Nemohu prispivat do toho to tematu.Dekuji a omlouvam se.Zatim diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kasaco10
Ahoj,
Chci se jen zeptat jestli se vám sdílej tofeje na Facebook ???
Na PS3 co jsem ziskal nějakou trofej, tak pri aktualizaci se na sdílela na Facebook...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.