Adalpo Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Na Donkey Konga se těším, ale nevím kdy bude. Za cca 14 dní budu mít doma Super maria 3D world, pak mám v plánu další hry které chci mít spíš než DK. Navíc pořád pařím Monster huntera to je fakt mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 sice věřím, že na ninty chodíme všecí ale toto je bomba http://ninty.cz/wii-u/hrajte-hry-v-internetovem-prohlizeci-na-wii-u/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 pro wííčkáře snad samozřejmost to ninty :) jinak to info zajímavé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 jj právě já chodím hlavně na ninty. Sem už po handrkování o sekci wiiu která se spustila až po nátlaku jiných lidí skoro vůbec nechodím... Jinak sice to patří do wii sekce ale nemáte někdo doma zaprášené xenoblade ... někdo mě je na jedné stránce vyžrnat a hledám kde sehnat levně=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 novy DK nezklamal a mozna mi to prijde lepsi jak nsmbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 tak jsem se nachomejtl k dobrému prodeji splinter cella na wii u a už je doma, nicméně v poslední době nějak nestíhám a jsem zvědavej kdy se k němu dokopu ale rád kdyby mi ten kdo ho hrál sdělil dojmy. Dobré - špatné - průměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 no já asi vezmu ve čtvrtek splinter cell jak ho dají za cenu 20 gbp jen by to chtělo vědět kolik to potřebuje místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adalpo Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 no já asi vezmu ve čtvrtek splinter cell jak ho dají za cenu 20 gbp jen by to chtělo vědět kolik to potřebuje místa Já beru Just dance 4 - musím také myslet na ženu ať si taky zahraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 Tak už se my taky dostalo do obýváku...NID= Hrac123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 Ahoj, mě a mého kamaráda delší dobu rozčilovalo malé povědomí o Nintendu v ČR. Celkově nám přišlo, že o Nintendo tu má málo lidí zájem i přesto, že konzole od Nintenda tu mají velkou tradici, ale v poslední době tu pomalu vymírá a všichni se obrací k hw výkonnějším konzolím. Proto jsme založili web, s kterým to budeme chtít trošku napravit a snad se nám podaří zaujmout jak současné fandy Nintenda, tak i nové hráče. Web nechceme mít jen klasický novinkový, ale budeme se snažit přinášet nejrůznější témata, protože novinky naleznete samozřejmě na více místech a dělat něco, co už tu je, nemá smysl. Web naleznete na www.nintendak.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Fajn web. Dobře, že něco takového vzniká...Nintendo by mělo u nás víc prorazit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 tak už ho mám taky doma:) id: valis1-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Až dovalím domů přidám si tě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eran Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 také přidám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Артём Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Jak je to s hraním zálohovaných her na wii U...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 uz je to tady :) http://www.cobra-ude.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 No paráda, no jsem celkem zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Nějaká softwarová cesta není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Neni. A ani tyhle HW udelatka se zatim neprodavaj, jen je "oznamili".. Kdy to bude ve skutecnosti k dostani vi buh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Doufejme, že nikdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Stejně na WiiU toho moc nevychází . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Hlavně by to podstatně znepříjemnilo už tak nepříjemnou pozici WiiU. To už by pak zbylo jen a pouze Nintendo kdyby si lidi hry kradli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Čau lidi, nejedete někdo na forgames, mají tam zajímavý ceny, potřeboval bych tam asi dvě tři hry koupit ? http://www.mojenintendo.cz/files/2014/09/forgames1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 jdi na ninty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 co myslite pokroči nejak Nintedo z vyvojem her ? sice mi zatim bude stačit Black Ops II , AC 4 , Mario Kart , Bross ale cojsem s koukal pro WiiU rok 2015 asi moc slavnej nebude zatim oznamenejch her moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.