Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cena PS4 za nějakou dobu ?


Volume

Recommended Posts

Zdárek, tady můžete diskutovat a pokecat o postupném zlevnování PS4. Já sám mám v plánu si tak za rok koupit Ps4 tak toto téma můžu občas zkouknout tak orientačně kolik by to mohlo být. Já se k němu nijak nevyjádřím, jelikož mám ps3 a nic jiného krom psp jsem dřív neměl :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena nesla oficialne dolu ze strany MS. To jak si nasazuji cenu jednotlivi prodejci je pouze jejich vec. 99% obchodu drzi porad stejnou cenu. Vetsinou je vsude vyprodano.

Az vyjde ofiko potvrzeni ze strany MS, tak se muzem bavit, ale zatim se nic takoveho nestalo a v brzke dobe ani nestane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nema smysl resit, ve vidni sem tech media marktu a saturnu projel x a vsude vypodano. z webovych eshopu uplne stazeno, takze takova je realita. :)

to jestli tam v dalsi vlne par kusu meli, je dost mozne. projed si stavy zasob evropskych obchodniku a ver, ze tvoje teorie o preplnenych skladech je nesmysl.

zmenu ceny podme resit az vyjde oficialni zprava od vyrobce. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, koukam, ze nejaky bundly uz tam dostali, mas rechts. mezi 22/11 - cca 20/12, to bylo komplet vyprodany, media markt,saturn..

jedno to neni.

nizsi cena od vyrobce = nizsi prodejni cena ve vetsine shopu + udrzeni stejne marze prodejce

nizsi cena prodejce = nizsi marze a do toho pujde minimum tech obchodu

ale kaslat na to, ty mne zjevne nechces pochopit. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych rek, ze te i chapu. Ale myslel jsem, ze se bavime o koupi / vyhodnosti koupe PS4 (ci potazmo xbonu). A to kdo ma jaky marze je uz vycemene sumak. Kazdopadne je jasny, ze cena xboxu dolu jit musi, tezko muzou prodavat horsi zbozi o temer 5000,- draz nez konkurence. To je holt zakon trhu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vis jak to je, porad to jsou spise subjektivni nazory, nez nejaky objektivni argumenty. co je horsi pro tebe nemusi byt pro ty 3miliony lidi, co si to jak ty rikas "predrazene horsi zbozi" koupili. :)

ja pouze narazel na fakt, ze ze strany vyrobce zadna zmena neprobehla. co bude v budoucnu se teprve uvidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tak to bychom meli.

"Microsoft is permanently reducing the Xbox One price to £399.99 in the UK, and simultanously announcing a new bundle that includes Titanfall as a free game."

Ted jeste neco udelat s PS4, ale bojim se, ze tam se minimalne rok nic dit nebude.. Proc taky, kdyz je stale levnejsi a vyprodana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Momentalne jsem studijne na taiwanu kde je v ps store cca za 12000NT (cca 8000kc), ale musim se poptat jak to bude se zarukou. Napriklad u lenovo yoga 2 co jsem si koupil v lenovo exclusive store byla jen mistni zaruka ale po kratkem zatlaceni na ne sepsali celosvetovou tak treba to pujde i u sony, ale take cekam az do konce cervna nez poletim do cr jestli se cena jeste nehne ��

Upraveno uživatelem Lazyman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já mám momentálně možnost mít PS4 v základu za 6 000 nová ještě ani nerozbalená, ale kupovaná v neměcku. Je k tomu i účtenka, záručák všechno, ale mám trošku strach ohledně té záruky. Sice je to EU, ale někdy je to ošemetné. Vím, že někdo říkal, že třeba Slovensko je v pohodě, ale nevím jestli i Německo. Mám to risknout nemám .-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu