Jump to content

Cena PS4 za nějakou dobu ?

Volume

Recommended Posts

nema smysl resit, ve vidni sem tech media marktu a saturnu projel x a vsude vypodano. z webovych eshopu uplne stazeno, takze takova je realita. :)

to jestli tam v dalsi vlne par kusu meli, je dost mozne. projed si stavy zasob evropskych obchodniku a ver, ze tvoje teorie o preplnenych skladech je nesmysl.

zmenu ceny podme resit az vyjde oficialni zprava od vyrobce. ;-)

jo, koukam, ze nejaky bundly uz tam dostali, mas rechts. mezi 22/11 - cca 20/12, to bylo komplet vyprodany, media markt,saturn..

jedno to neni.

nizsi cena od vyrobce = nizsi prodejni cena ve vetsine shopu + udrzeni stejne marze prodejce

nizsi cena prodejce = nizsi marze a do toho pujde minimum tech obchodu

ale kaslat na to, ty mne zjevne nechces pochopit. :)

vis jak to je, porad to jsou spise subjektivni nazory, nez nejaky objektivni argumenty. co je horsi pro tebe nemusi byt pro ty 3miliony lidi, co si to jak ty rikas "predrazene horsi zbozi" koupili. :)

ja pouze narazel na fakt, ze ze strany vyrobce zadna zmena neprobehla. co bude v budoucnu se teprve uvidi.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tak to bychom meli.

"Microsoft is permanently reducing the Xbox One price to £399.99 in the UK, and simultanously announcing a new bundle that includes Titanfall as a free game."

Ted jeste neco udelat s PS4, ale bojim se, ze tam se minimalne rok nic dit nebude.. Proc taky, kdyz je stale levnejsi a vyprodana.

• 2 weeks later...

Momentalne jsem studijne na taiwanu kde je v ps store cca za 12000NT (cca 8000kc), ale musim se poptat jak to bude se zarukou. Napriklad u lenovo yoga 2 co jsem si koupil v lenovo exclusive store byla jen mistni zaruka ale po kratkem zatlaceni na ne sepsali celosvetovou tak treba to pujde i u sony, ale take cekam az do konce cervna nez poletim do cr jestli se cena jeste nehne ��

Edited by Lazyman

Tak já mám momentálně možnost mít PS4 v základu za 6 000 nová ještě ani nerozbalená, ale kupovaná v neměcku. Je k tomu i účtenka, záručák všechno, ale mám trošku strach ohledně té záruky. Sice je to EU, ale někdy je to ošemetné. Vím, že někdo říkal, že třeba Slovensko je v pohodě, ale nevím jestli i Německo. Mám to risknout nemám .-)