Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

nema smysl resit, ve vidni sem tech media marktu a saturnu projel x a vsude vypodano. z webovych eshopu uplne stazeno, takze takova je realita. :)

to jestli tam v dalsi vlne par kusu meli, je dost mozne. projed si stavy zasob evropskych obchodniku a ver, ze tvoje teorie o preplnenych skladech je nesmysl.

zmenu ceny podme resit az vyjde oficialni zprava od vyrobce. ;-)

Odesláno

jo, koukam, ze nejaky bundly uz tam dostali, mas rechts. mezi 22/11 - cca 20/12, to bylo komplet vyprodany, media markt,saturn..

jedno to neni.

nizsi cena od vyrobce = nizsi prodejni cena ve vetsine shopu + udrzeni stejne marze prodejce

nizsi cena prodejce = nizsi marze a do toho pujde minimum tech obchodu

ale kaslat na to, ty mne zjevne nechces pochopit. :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Momentalne jsem studijne na taiwanu kde je v ps store cca za 12000NT (cca 8000kc), ale musim se poptat jak to bude se zarukou. Napriklad u lenovo yoga 2 co jsem si koupil v lenovo exclusive store byla jen mistni zaruka ale po kratkem zatlaceni na ne sepsali celosvetovou tak treba to pujde i u sony, ale take cekam az do konce cervna nez poletim do cr jestli se cena jeste nehne ��

Upraveno uživatelem Lazyman
Odesláno

Tak já mám momentálně možnost mít PS4 v základu za 6 000 nová ještě ani nerozbalená, ale kupovaná v neměcku. Je k tomu i účtenka, záručák všechno, ale mám trošku strach ohledně té záruky. Sice je to EU, ale někdy je to ošemetné. Vím, že někdo říkal, že třeba Slovensko je v pohodě, ale nevím jestli i Německo. Mám to risknout nemám .-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu