Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nintendo 2DS


Bíďa

Otázka

Zdravím,

po X letech mě přepadla chuť zahrát si nové Pokémony(ty poslední jsem hrával ještě na GBC), na které slyším všude pět samou chválu.

Trochu mě odrazuje cena 3DS, ale narazil jsem na 2DS a to rovnou v bundlu s hrou:

http://www.jrc.cz/hra_3ds_nintendo_2ds_black_blue_pokemon_y

Když už bych si koupil tuhle věcičku, tak bych si rád zahrál i další hry například Bravely Default, která vypadá velice zajímavě.

Nerad bych koupil zajíce v pytli, takže jestli někdo máte dobré/špatné zkušenosti s 2DSkou sem s nimi :)

Děkuji Bíďa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Krome absence 3D efektu (a jednoho mono reproduktoru misto dvou) tam, pokud vim, zadny funkcni rozdil neni. Na 2DS si zahrajes kazdou 3DS hru, jen bez toho 3D.

Zrovna u tech pokemonu je rozdil temer nulovy, protoze 3D efekt je tam akorat u animaci souboju (a sem tam nejake dejove sceny). S Bravely Default bys taky o nic extra nemel prijit (s 3D efektem vypada hezky, ale nic, co by clovek nedokazal ozelet, tedy aspon dle dema, plnou verzi mam teprve v planu :) ). Taky uz jsem narazil na hry, u kterych je 3D efekt vylozene na obtiz, napr. Etrian Odyssey IV. A to rikam jako clovek, co ma 3D efekt rad a pouziva ho, kdy jen to jde.

Nevyhoda 2DSka je ponekud levnejsi plastovy "hrackoidni" vzhled. Preci jen, je to mireno na mensi deti. A take samozrejme ponekud horsi prenositelnost - do kapsy to moc nestrcis. Taky narozdil od 3DSka neni sklapeci, takze displeje jsou vystaveny vetsimu nebezpeci. Ale pokud pro tebe prenositelnost znamena, ze si s tim rad zalezes do kouta, tak je to asi jedno. :)

Jinak, pokud je problem cena, bazarove 3DS sezenes kolem 2000 - 2500. K tomu 1000 za pokemony a jsi na tom, co bys dal za 2DS bundle. Popripade se tady cas od casu objevi i bazarovi pokemoni.

Edit: Tak po par hodinach hrani Pokemonu a vlezeni do prvniho dungeonu, tak v dungeonech 3D efekt je. Co jsem se docetl, tak v "nadzemnim" svete neni zamerne.

Upraveno uživatelem Sigismund
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jestli tvá poslední konzole byla Nintendo či ne.. není důvod proč by t ty hry neměly bavit, když si vzpomen na DS byla s ním lepší zábava než s 3DSXL ale o jen proto, že flashkarta se dala sehnat hned a zalevno..hry pro 3DS si koupím jednou či párkrát do roka..a moc na něm prostě nehraju..nudím se na něm a stále čekám na levnou flashkartu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu