Romix Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Posledni dobou stale vice premyslim o koupi 3ds xl... Nejlepe k nemu poridit i nejakou tu flash kartu. Ale vubec se nevyznam. Co je tedy prave ted to nejlepsi? Chtel bych, aby mi tam jelo co nejvice her. Diky vsem, za pripadne rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Únor 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Jo vsak to zatim staci... Navic to ma emulator a muzes hrat i GBA a SNES hry... 3DS hry si budu kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigJerry Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Pak si myslím, že můžeš mít i vyšší firmware, než 4.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Březen 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 No ja doufam...Vubec netusim jaky tam bude firmware... Ty pouzivas nejakou kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigJerry Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Gateway, tam je ten firmware do 4.5 jinak nepojede, ale podle stránek výrobce ds two funguje i na firmware 7.1.0-15. Teď je teda dva dny venku 16, ale myslím, ze to bude fungovat i na ní. Takže pokud to chceš jen na DS hry, tak by to mělo být v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Březen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 No tu Gateway mozna casem...ale tam me zase mrzi, ze nefunguji emulatory..Rad totiz obcas zaparim i klasiku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigJerry Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 To sice zatím neumí, ale mohl bys používat obě flash karty. Já mám na tohle ještě starý DS, kde je flash karta i na gba hry, takže emulátory neřeším. Pokud bys ale chtěl gateway, tak tam je omezení firmware mas 4.5. Jestli to někdy bude fungovat i s vyšší verzí je otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 Imho je to jednoduchy - bude to jako s PS3, tzn jeden prolomeny FW (4.50) a pak mozna v budoucnu nejaky downgrader.. ale moc bych s tim nepocital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Březen 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Treba na to kluci jeste prijdou a casem neco bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Březen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Nevite nekdo kde bezpecne objednat DSTWO kartu? Zkousel jsem obchod eachmall.com a platba mozna jen kreditkou. Jenze jsem si docela pozde vsiml, ze to nebylo zabezpeceny a tak jsem rychle radeji bloknul kreditku. Pak jsem se dival na internet, co jsou zac a nebyl to zrovna dobry tah. Spousta lidi nespokojenych. Ta karta se obravdu blbe shani. Budu rad za kazdy tip. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Duben 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Tak 3DS uz je doma a firmware ma 4.2.0-9E....gateway by tam sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Duben 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 sel, ten funguje do 4.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Duben 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2014 Skvele, mame tu vv CR nejakyho prekupnika, nebo kde se to da objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Duben 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2014 Mame tady v CR nejake forum o nintendu 3ds? Tady chcipl pes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noba Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Jsou jiná fóra, ale jsou mrtvý. Tohle je asi nejaktivnější. Bohužel Nintendo v ČR moc nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Květen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Skoda... Tady je tezky o necem debatovat. Jsou tu vetsinou jen otazky bez odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Romix
Posledni dobou stale vice premyslim o koupi 3ds xl... Nejlepe k nemu poridit i nejakou tu flash kartu. Ale vubec se nevyznam. Co je tedy prave ted to nejlepsi? Chtel bych, aby mi tam jelo co nejvice her. Diky vsem, za pripadne rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
40 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.