Kačisko Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Prerusil jsem podle navodu kontakt v original baterce Slima podle zdejsiho navodu. Po vlozeni do Slima sviti spravne zelena dioda ale to je uplne vsechno. Nic s tim nelze delat. Navod na sprovozneni - flashnuti Slima bez CFW jsem provedl, na 4G karte mam ulozene soubory ale zase ten problem dioda se rozsviti na 2s zelene a zhasne. Poradte mi prosim. Dekuji (slim se dělá na slepo) drž L vlož PANDORU a stiskni X pro cfw 3,71 sice se top dělá na slepo ale tady máš ještě tokovej návod kterej ukazuje který tlačítko co udělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruben Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Jeste jedna hloupa otazka, co je to tlacitko L? Je to kosticka nebo O? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 L je průhledný tlačítko na levo nahoře na PSP nad D-padem (nad šipkama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Jak teda bude vypadat cesta na kartu kam mam dat ty soubory? bude to L:\ROOT\ nebo jen L:\ ? A musim jeste predtim pouzit msformat nebo co to je? Omlouvam se za tak lamacke dotazy, ale chci mit jistotu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 Jak teda bude vypadat cesta na kartu kam mam dat ty soubory? bude to L:\ROOT\ nebo jen L:\ ? A musim jeste predtim pouzit msformat nebo co to je? Omlouvam se za tak lamacke dotazy, ale chci mit jistotu . pisni na icq a pomohu ti na l root to nedavej :D root je pozte L: nebo c: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 pisni na icq a pomohu ti na l root to nedavej :D root je pozte L: nebo c: Jo díky, v nejbližší době napíšu, sbírám odvahu na pitvu baterky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voky Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Zdravim mam problem kdyz nakopiruju soubory na kartu podle navodu. Pak zmacknu levy vlozim tam baterku a zmacknu X tak mi nezacnou blikat diody ani u WIFI ani MS. A jak dlouho tak trva nez se psp nabootuje??? Dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Zdravim mam problem kdyz nakopiruju soubory na kartu podle navodu. Pak zmacknu levy vlozim tam baterku a zmacknu X tak mi nezacnou blikat diody ani u WIFI ani MS. A jak dlouho tak trva nez se psp nabootuje??? Dik za pomoc tak to si bud stlačil X brzo nebo si něco zapomněl nakopírovat, stává se že se zapomene třeba na ipl, jo a ten levej (L) musíš držet dokud se nezapne podsvícení displeje můžeš mi písnout na icq, pomůžu ti 461866845 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Pls reupload tech souboru (obou) z rapidu na uloz.to nebo edisk.cz vyprselo mi premium!! diky moc ..Dam všecky sve pointy...:):!::):!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 pts si nech 1. soubor: http://www.edisk.cz/stahni/25507/MULTIBOOT.rar_37.82MB.html 2.soubor: http://www.edisk.cz/stahni/65317/14618_PSP_MS_MULTI_LOADER.rar_23.39KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 c:\>.\msinst\.\msinst .\multiloader_ipl.binPSP MS IPL Installer Load IPL code .\multiloader_ipl.bin 15620 bytes(4 block) readed Scan Media Drive 0:Non RemovableMedia Drive 1:Non RemovableMedia Connect target MsProDuo Drive 2:Connected Removable Media Target DRIVE is 2 Check partation Sector boot status 0x80 start head 0x00 start sec/cyl 0x0010 partation type 0x0B last head 0xFF last sec/cyl 0xC7E0 abs sector 0x00000010 ttl sector 0x0078FFF0 signature 0xAA55 Check BPB Sector signature AA55 Check free reserved sector:to small reserved sectors c:\>pause Pokračujte stisknutím libovolné klávesy... nevíte co s tim? taky mi to hazi tohle.. nvm co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 too small reserved sectors znamená málo místa, nwm, měli jsme naformátovanou 4gb a psalo to tzohle taky, chce to jinou kartu,pakby to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmann Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 mam takovej dotaz,udelal jsem secko,mam tam 3,71 M33,ale pred tim,nez jsem to naflashoval jsem zapomel udelat zalohu a udelal ji az po naflashovani vadi to? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 mam takovej dotaz,udelal jsem secko,mam tam 3,71 M33,ale pred tim,nez jsem to naflashoval jsem zapomel udelat zalohu a udelal ji az po naflashovani vadi to? :ziped: ne nevadi ale priste ji delej pred flashi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shennlon Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Prerusil jsem podle navodu kontakt v original baterce Slima podle zdejsiho navodu. Po vlozeni do Slima sviti spravne zelena dioda ale to je uplne vsechno. Nic s tim nelze delat. Navod na sprovozneni - flashnuti Slima bez CFW jsem provedl, na 512G karte(sandisk) mam ulozene soubory ale zase ten problem dioda se rozsviti na 2s zelene a zhasne. Po pridrzani L a potom X stale svieti iba zelena dioda a nic viac. Poradte mi prosim. mam origo FW 3.71.Dekuji. Skusal som uz vsetko mozne a nic. Vie niekto pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmann Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Prerusil jsem podle navodu kontakt v original baterce Slima podle zdejsiho navodu. Po vlozeni do Slima sviti spravne zelena dioda ale to je uplne vsechno. Nic s tim nelze delat. Navod na sprovozneni - flashnuti Slima bez CFW jsem provedl, na 4G karte mam ulozene soubory ale zase ten problem dioda se rozsviti na 2s zelene a zhasne. Poradte mi prosim. mam origo FW 3.71.Dekuji. me todle udelalo kdyz jsem mel blbe udelany MMS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shennlon Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 MMS som skusal robyt uz asi 20x aj na 512MB a to iste na 2GB a stale to iste.Neviem co robym zle ale zacina ma to stvat. Zbytocne som znicil baterku. tak uz mi preblikli tie 2 diody postlaceni x.X som pustil dral L cca30s. vybral bat napojil na nab zapol a fw stale 3.71 neviete co s tym. Tak a je to stacilo este raz stlacit X. Pre ostatnych ktory to robia 1x a su take lamy akoja. Naformatujte kartu v PSP potom v PC. Potom sa riadte podla navodu z 1 strany. Subory: reg, ipl, 150.pb, 371pb a kd nakopirujte na predom pripravenu(naformatovanu) kartu. Ono to vsetko je na 1 strane ale nie az tak do podrobna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmann Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 MMS som skusal robyt uz asi 20x aj na 512MB a to iste na 2GB a stale to iste.Neviem co robym zle ale zacina ma to stvat. Zbytocne som znicil baterku.tak uz mi preblikli tie 2 diody postlaceni x.X som pustil dral L cca30s. vybral bat napojil na nab zapol a fw stale 3.71 neviete co s tym. Tak a je to stacilo este raz stlacit X. Pre ostatnych ktory to robia 1x a su take lamy akoja. Naformatujte kartu v PSP potom v PC. Potom sa riadte podla navodu z 1 strany. Subory: reg, ipl, 150.pb, 371pb a kd nakopirujte na predom pripravenu(naformatovanu) kartu. Ono to vsetko je na 1 strane ale nie az tak do podrobna. hele ja to taky delal poprve takze se v tom moc nevyznam,ale proste nez tam das baterku tak musis drzet L do ty doby nez se ti rozviti podsviceni a pak ho muzes pustit,potom zmackni kosticku na zalohu a cekej nez se ti vypne PSPcko,pak to zapni znova,zase drz L nez se ti rozviti obrazovka a pak X.To,ze se ti to zaclo FLAShovat poznas tak,ze blikaji stridave diody oranzova a ta na WIFI a pak az se to doflashuje tak se ti to vypne a je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shennlon Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 jj dik uz som hore pisal, ze to uz mam. Mal som zle spravenu tu MMS tak som tam napisal aj podrobnosti ako na to. Dufam, ze to pomoze druhym a nebudu sa s tym ... ako ja 3h:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.sto Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 MMS som skusal robyt uz asi 20x aj na 512MB a to iste na 2GB a stale to iste.Neviem co robym zle ale zacina ma to stvat. Zbytocne som znicil baterku.tak uz mi preblikli tie 2 diody postlaceni x.X som pustil dral L cca30s. vybral bat napojil na nab zapol a fw stale 3.71 neviete co s tym. Tak a je to stacilo este raz stlacit X. Pre ostatnych ktory to robia 1x a su take lamy akoja. Naformatujte kartu v PSP potom v PC. Potom sa riadte podla navodu z 1 strany. Subory: reg, ipl, 150.pb, 371pb a kd nakopirujte na predom pripravenu(naformatovanu) kartu. Ono to vsetko je na 1 strane ale nie az tak do podrobna. Pro všechny se stejným problémem - pomohlo naformátování v PSP a následné v PC. Soubory pak uložit přímo na kartu (adrsář ROOT není). Po nabootování kartu formátovat v PSP a dále již normálně používat. Nezapomenout v Recovery nastavit UMD na SONY driver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Pro všechny se stejným problémem - pomohlo naformátování v PSP a následné v PC. Soubory pak uložit přímo na kartu (adrsář ROOT není). Po nabootování kartu formátovat v PSP a dále již normálně používat. Nezapomenout v Recovery nastavit UMD na SONY driver. lol, kdyz je nekdo zamrzly a nevi co to je ROOT - respektive absolutne se neorientuje v PC hantyrce - je tedy kancelarsky antitalent - tak at se neobtezuje provadet takoveto veci a pak tu jeste hudrovat.. Vite co je ROOT? Koren = koren jednotky = nejvyssi adresar jednotky = ve windows C:\, D:\ apod.. uz chapete? Uznejte svoji chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.sto Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 lol, kdyz je nekdo zamrzly a nevi co to je ROOT - respektive absolutne se neorientuje v PC hantyrce - je tedy kancelarsky antitalent - tak at se neobtezuje provadet takoveto veci a pak tu jeste hudrovat..Vite co je ROOT? Koren = koren jednotky = nejvyssi adresar jednotky = ve windows C:\, D:\ apod.. uz chapete? Uznejte svoji chybu... Nepasuji se do role PSP nebo PC odborníka. Jsem lama stejně jako mnoho autorů s příspěvky výše. Účelem fora je vzájemně si sdělovat informace a pomáhat si, o což jsem se svým příspěvkem snažil. Způsob, jakým jsem to udělal, měl být určen lamám, ne odborníkům a pokud to odborníky uspokojí, chybu uznávám a omlouvám se jim. Formátování karty v PSP vytváří přímo adresář ROOT, který ale nebyl pro bootování použitelný. Chtěl jsem na to upozornit, aby nedošlo k záměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 prosim vás jde to flešnout timhle způsobemi z fw 3,60 origa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Nepasuji se do role PSP nebo PC odborníka. Jsem lama stejně jako mnoho autorů s příspěvky výše. Účelem fora je vzájemně si sdělovat informace a pomáhat si, o což jsem se svým příspěvkem snažil. Způsob, jakým jsem to udělal, měl být určen lamám, ne odborníkům a pokud to odborníky uspokojí, chybu uznávám a omlouvám se jim.Formátování karty v PSP vytváří přímo adresář ROOT, který ale nebyl pro bootování použitelný. Chtěl jsem na to upozornit, aby nedošlo k záměně. pri formatovani karty v PSP se vytvari mj. slozky PSP MUSIC.. atp.. ale tyk slozky MP_ROOT - to neni to same co root.. Ale jinak v poradku - jen doporucuji - nejdrive, nez se budete priste poustet do podobnych veci, podivat se nekde po netu - optat se znamych, jak to tedy je.. Vypada to pak pomerne vtipne.. Slovo root uz je zavadene od nepameti - tzn. 10 a vice let.. proto mi pak prijde vtipne, kdyz nekdo hleda adresar "root" :) prosim vás jde to flešnout timhle způsobemi z fw 3,60 origa? J - pokud mas pandoru, tak neni problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.sto Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 pri formatovani karty v PSP se vytvari mj. slozky PSP MUSIC.. atp.. ale tyk slozky MP_ROOT - to neni to same co root.. Ale jinak v poradku - jen doporucuji - nejdrive, nez se budete priste poustet do podobnych veci, podivat se nekde po netu - optat se znamych, jak to tedy je.. Vypada to pak pomerne vtipne.. Slovo root uz je zavadene od nepameti - tzn. 10 a vice let.. proto mi pak prijde vtipne, kdyz nekdo hleda adresar "root" :)OK měl bych ještě jeden "lamácký" dotaz. Známý má fat s 3.71. Lze použít PB upravenou ze slima? Postup flashnutí je pak stejný jako u slima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.