georgin Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 (upraveno) Zdravím všechny. Mám boxy z prosince roku 2013, je to reface edice s 320 GB HDD. Volal jsem si s jedním flasherem z Prahéé a ten mi říkal, že to udělá za 1500. Jiný z Pardubic, kterého mám blíž, mi zase píše, že musí vyměnit celou základovku a vyjde to prý na 2500. Jak to teda je? Přeci jen je tam rozdíl v ceně 1000 Kč. Díky moc za každé zasvěcené info. Upraveno Leden 30, 2014 uživatelem georgin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 No otázka je, jestli ti oba nabízejí to samé.Připadá mi, že první ti nabídl RGH a druhý flash (u toho se mění základovka v mechanice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgin Odesláno Leden 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Ale, že by mohl flash stát 2500Kč, to mi nejde do hlavy. Snad už jsem našel někoho, kdo by to sfoukl za 1600,- :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Flash za 1600 s výměnou desky je ekonomický nesmysl protože samotná deska stojí cca 1400 Kč.Za RGH je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgin Odesláno Leden 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Díky za info. S tím 320GB HDD se mi RGH vyplatí asi více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 31, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Ne asi,ale urcite,myslim ze RGH je nejlepsi volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.