Kubys Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Ahoj. Jsem novým a hrdým majitelem Xboxu. A po jedno-měsíčním vyzkoušení zlatého členství jsem mi to tak zalíbilo, že bych ho chtěl dál využívat. Poradíme mi kde si ho co nejlevněji opatřit? Děkuji za případné tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 nejlevnejc na aukru, treba tu http://aukro.cz/xbox-live-gold-12-mesicu-cz-eu-us-dodani-24h-7d-i3892523327.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 31, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Zdravím, ještě jsou tu dvě možnosti, jak získat Gold velmi levně, či dokonce zdarma - podmínkou je ale US/UK účet. Obě metody jdou po vypršení opakovat. US/UK Gold za 1$ na 1 měsíc US Gold za 0$ (zdarma) na 1 měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubys Odesláno Únor 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Zdravím, ještě jsou tu dvě možnosti, jak získat Gold velmi levně, či dokonce zdarma - podmínkou je ale US/UK účet. Obě metody jdou po vypršení opakovat.US/UK Gold za 1$ na 1 měsíc US Gold za 0$ (zdarma) na 1 měsíc Tohle vypadá fajn jenže já US/UK účet nemám a zakládat si kuli tomu noví to je asi kravina. I tak díky na rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepo Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 Nebylo potřeba zakládat nový účet. Stačilo jen přepnout region na US. Stihnul jsem stáhnout jen tři hry zdarma. Bohužel už to prý nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bukelak Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 A kde presne si ty hry stahnul, ja sem se taky prepnul na US ucet, zaridit k tomu zdarma live, ale ty hry zdarma nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 bukelak, aby si je mohl stáhnout, tak kromě toho, že musíš být GOLD, koukej po Dashboardu, kde hned na úvodní obrazovce v jedný kostičce je Games for GOLD nápis, rozklikneš a v tom si stáhneš aktuální... nechápu, jak to někdo nemůže najít toto xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepo Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 hry najdeš i zde http://www.xbox.com/cs-CZ/Live/game-with-gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shane1561984 Odesláno Březen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2014 Mam na predaj LIVE KARTY 1 MESIC CLENSTVI GOLD cena 90 Kc, pro objednani : carmen2503@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
broman Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 Psal jsem ti ohledně kreditu 2kusy.Proč neodpovídaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.