mickey007 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 ahoj,chci se zeptat, mám některé přatelé co přešly z ps3 na ps4 ale ted je nevidím online a oni mě vidí čím to?jde stím něco udělat? zpravy mezi sebou jdou posílat i jejech trofeje vidím z ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Únor 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 nikdo nic? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Uvidíš je pouze na PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Únor 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 vážně?to by bylo ale pěkně na ho... jsem právě myslel že by to mělo jít vidět ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Já rozhodně lidi co jsem si přidal na PS4 vidím i na PS3 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecik Odesláno Prosinec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2018 Nechce se mi zakládat nový topic, tak to napíšu sem. Děje se mi teď úplně to samé. Nevidím žádného z přátel online, přitom vím, že online jsou. Teď jsem dokonce s jedním hrál hru. Pozvánka mně poslat jemu nešla, protože byl jakoby offline, ale když mi jí poslal on, tak hned přišla a hráli jsme normálně spolu. Přitom se mi stále ukazoval jako offline a po dohrání mám u něj, že byl online naposledy před týdnem (tak týden už mi to u všech ukazuje offline). I v playstation apce na mobilu to nefunguje, tak také vidím každého offline i když je online. Dříve vše normálně fungovalo. Netuší někdo čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2018 Zkusil bych odebrat a znovu přidat. Tuším ale že mě to žádnou neplechu nedělalo jak sem přecházel na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mickey007
ahoj,chci se zeptat, mám některé přatelé co přešly z ps3 na ps4 ale ted je nevidím online a oni mě vidí čím to?jde stím něco udělat? zpravy mezi sebou jdou posílat i jejech trofeje vidím z ps4.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.