mickey007 Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2014 ahoj,chci se zeptat, mám některé přatelé co přešly z ps3 na ps4 ale ted je nevidím online a oni mě vidí čím to?jde stím něco udělat? zpravy mezi sebou jdou posílat i jejech trofeje vidím z ps4. Citovat
0 mickey007 Odesláno Únor 17, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2014 vážně?to by bylo ale pěkně na ho... jsem právě myslel že by to mělo jít vidět ne? Citovat
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2014 Já rozhodně lidi co jsem si přidal na PS4 vidím i na PS3 .. Citovat
0 ecik Odesláno Prosinec 30, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2018 Nechce se mi zakládat nový topic, tak to napíšu sem. Děje se mi teď úplně to samé. Nevidím žádného z přátel online, přitom vím, že online jsou. Teď jsem dokonce s jedním hrál hru. Pozvánka mně poslat jemu nešla, protože byl jakoby offline, ale když mi jí poslal on, tak hned přišla a hráli jsme normálně spolu. Přitom se mi stále ukazoval jako offline a po dohrání mám u něj, že byl online naposledy před týdnem (tak týden už mi to u všech ukazuje offline). I v playstation apce na mobilu to nefunguje, tak také vidím každého offline i když je online. Dříve vše normálně fungovalo. Netuší někdo čím to může být? Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 30, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2018 Zkusil bych odebrat a znovu přidat. Tuším ale že mě to žádnou neplechu nedělalo jak sem přecházel na PS4 Citovat
Otázka
mickey007
ahoj,chci se zeptat, mám některé přatelé co přešly z ps3 na ps4 ale ted je nevidím online a oni mě vidí čím to?jde stím něco udělat? zpravy mezi sebou jdou posílat i jejech trofeje vidím z ps4.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.