Typan Cz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Ahoj, s kamarádem chceme rozchodit Party voice chat, ale nejde nám to a píše to NAT error, ikdyž oba dva máme NAT 2 - já jsem připojenej přes kabel a on přes wifi. Za každou radu díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subtitles017 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 ja uz tomu moc neverim.. tech updatu uz bylo... a co jsem tak vsude mozne cetl, tyto problemy byly uz i na ps3 asi.. mozna ne v takove mire, ale byly.. bavili jsme se o tom s onefootmanem tady z fora a shodli jsme se, ze by dost vyresilo, kdyby sony povolila 3rd party aplikace pro ps4.. kdy by si tam proste clovek nainstaloval appku nejakou (jako na xbone skype) a bylo by.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Jo to by bylo asi nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Zdravíčko pánové, mám podobný problém. Přestěhoval jsem se a byl jsem nucený pořídit si net přes vzduch, klasická wifi. Mám mezi 10-16 Mb, ale nefunguje mi voice chat. Vyhodí to hlášku s chybou DNs a kod NW 31247-7. Něco jsem anglicky našel, alew vůbec tomu nerozumím. Něco o nastavení primarní a sekundární DNS, zkoušel jsem to podle návodu, ale nešlo to. Nevím jestli nějak nastavit i IP adresu, ale já ji nemám pevnou, ale automaticky přidělenou, tak nevím jak to obejít. Nějaké rady prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Me pomohlo ze jsem zavolal poskytovateli aby mi dal pevnou (ne dynamickou) a pak to nastavil v konzoli a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Já myslím, že u Wifi to myslím nejde, ale napsal jsem mu. Každopádně by mělo být i jiné řešení. Něco s těma dns servrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 My to vzdy delame tak ze se opakovane zkousime pripojovat dokud se to nechytne. Vzdy se to nakonec rozchodi ale chce to trpelivost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 My to vzdy delame tak ze se opakovane zkousime pripojovat dokud se to nechytne. Vzdy se to nakonec rozchodi ale chce to trpelivost... Jo je fakt, že někdy to jde a někdy ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Me pomohlo ze jsem zavolal poskytovateli aby mi dal pevnou (ne dynamickou) a pak to nastavil v konzoli a v pohode Takove kraviny by si mel vyresit Sony a ne aby se uzivatel musel vrtat v routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Duplicita zde : http://console-forum.net/tema/174875-party-chyba-nat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Únor 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 podívej se nejdřív na datum a pak tady oznamuj duplicity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2015 Duplicitou sem myslel stejný problém který je tam již popsán jak jéj vyřešit, samozdřejmě je snažší se zeptat a nechat jsi poradit od někoho kdo danou problematiku již rešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommi1st Odesláno Duben 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2015 (upraveno) taky jsem se pokousel nastavit manualne... chtel po me ip, dns server, default gateway....je tam toho k nastaveni hodne, navic pak ty dalsi nastaveni taky nevim jestli jsou dobre... nastaveno ale nepripoji se ani na net... tak uz nevim fakt.... jeste jsem pak restartoval router a vypnul a zapnul ps4 ale nepripoji se... Upraveno Duben 11, 2015 uživatelem tommi1st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
Ahoj, s kamarádem chceme rozchodit Party voice chat, ale nejde nám to a píše to NAT error, ikdyž oba dva máme NAT 2 - já jsem připojenej přes kabel a on přes wifi.
Za každou radu díky :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
37 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.