Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

A je to tady zase :D Idealně mít obojí. Grafika je mi osobně docela jedno, zase tak velký rozdíl tam není (zatím) a na hře to není ani zdaleka to nejdůležitější. To že se na PC hry "nemusí" kupovat není pro normálního člověka vůbec žáden argument. Pravdou ale je že na PC jsou hry podstatně levnější, akce na Steamu apod., ale na PS jsou taky v rámci PS + nějaké hry zdarma. Největší zbraní konzol jsou exklusivní hry. Mě osobně by třeba vadilo nezahrát si takové Uncharted, The las of US, Heavy Rain, Beyond, Red Dead Redemption, apod. (pochopitelně jsem zatím uvedl hry z PS3, ale na PS4 budou taky podobné hry, nebo dokonce jejich pokračovaní). Za zmínku taky stojí to, že drtivá většina her je vytvářena primárně na konzole, některé dokonce s velkou časouvou exklusivitou (např. GTA 5) a na PC vyjde zmršený port, takže ani sebelepší dělo nezaručí její bezproblémový chod. PC je zase lepší v některých jiných hrách, a některé vycházejí jenom na PC (WoW, ARMA,apod.), i když mě osobně tyhle hry zrovna netáhnou, ale to záleží na vkusu. A další výhoda PC je možnost těch češtin a podobných kravinek, ale v poslední době často vychází velké hry rovnou v CZ i na konzole.

Odesláno

Ja mam PC a PS 4 (Xbone sem prodal a ps3 taky) nejvic me tedy hry bavi na PSku bohuzel si tam ale nejaky nezahrajes viz Hearthstone, GW2 ale jinak si stojim za to ze na konzoli to je proste zabavnejsi ;) a hry co budou jako napr Uncharted? WOW! LBP 3 :3 proste tyhle nemaji chybu!

Asi to ze jsem vyrostl na PS1 ovladaci na me zanechalo nejakou stopu :lol:

Odesláno

Co se týče těch exkluzivek je pravda. Ale není problém počítač připojit k tv a použít x360 ovladač. Podle mě je hlavně rozdíl v tom, že pc je všestranné, ale taky jednou tak drahé. Já doufám, že s pc budu spokojenej. Hlavně když jsrm si chtěl zahrát, mladá se chtěla koukat na tv, takže teď si budu moct hrát v trucovně a když budu doma sám, hodím to na plazmu

Odesláno (upraveno)
Co se týče těch exkluzivek je pravda. Ale není problém počítač připojit k tv a použít x360 ovladač. Podle mě je hlavně rozdíl v tom, že pc je všestranné, ale taky jednou tak drahé. Já doufám, že s pc budu spokojenej. Hlavně když jsrm si chtěl zahrát, mladá se chtěla koukat na tv, takže teď si budu moct hrát v trucovně a když budu doma sám, hodím to na plazmu

Co má připojení PC k TV a použití X360 gamepadu společného s tím, že na konzole jsou exkluzivní hry ? :D PC je všestránější o tom žáden pochyb, proto je lepší mít oboje no :) Jestli jsi PS4 ještě neprodal a nemáš dobrou nabídku, nebo ti ty peníze nebudou vyloženě chybět, tak bych si možná zkusil nějakou dobu nechat obojí, a nebo kdyžtak PS4 mužeš znovu koupit tak za 2 roky až bude více her, a bude to celkově levnější. Já taky ještě s koupi PS4 čekám... Jinak konzole můžeš taky připojit na monitor a hrát v případě nouze

Upraveno uživatelem Lord1382

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu