tekken90 Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Dnes bude odhalen Batman: Arkham Knight Na dnešek vývojáři z Rocksteady Studios už několik týdnů připravují velké oznámení, které odkryje jejich několik let vyvíjenou hru. Ta má být na obálce Game Informeru, která bude zveřejněna v následujících hodinách. Už nyní ovšem víme, že tou tajnou hrou je Batman: Arkham Knight, která vyjde letos na podzim pouze pro next-gen konzole PlayStation 4 a Xbox One. Z popisu víme, že si zajedeme konečně v Batmobilu, vrátí se celá řada padouchů a má se jednat o finále celé série. Zatím se můžete níže pokochat obalem, který odhalil britský obchod Game. Za pár hodin vám přineseme několik dalších informací. Temný rytíř se vrátí v epickém finále - Batman: Arkham Knight - trailer Předchozí novinku jste si určitě přečetli. Únik obchodu Game trochu překazil plány magazínu Game Informer, proto svoji obálku odhalil už nyní. Batman: Arkham Knight je tedy skutečností a vyjde letos na podzim pouze pro next-gen platformy PlayStation 4, Xbox One a PC. Majitelé ostatních konzolí se bohužel nedočkají, vývojáři se totiž nechtějí omezovat starším hardwarem. Vývojáři z Rocksteady slibují, že Batman: Arkham Knight bude doposud největší hrou s Batmanem, přinese velký otevřený svět, v němž bude možné jezdit Batmobilem, vůbec poprvé v celé sérii. Vrátí se i staří známí protivníci, mezi nimiž je Scarecrow, Penguin, Two-Face, Harley Quinn a další. .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbitch Odesláno Květen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2015 Ahoj, tak necelý měsíc do vydání hry a já tu nějak postrádám žhavou diskuzi na téma Batman: Akrham Knight!!! :)) Musím přiznat, že jsem sám moc natěšený nebyl, po oznámení jsem si říkal: jééé to samé už po 3.... ale v poslední době se ukázalo, že hra se bude chtít trochu odlišit a nabídne propracované město s minihrou v podobě Batmobilu - viz. gameplay , zajímavou funkci Dual Play ( ) a v neposlední řadě parádní dabing . K dostání jsou verze: Batman: Arkham Knight Batman: Arkham Knight Special Edition (Steelbook) Batman: Arkham Knight Limited Edition (Steelbook, Art book, Comics, Soška) Plánujete někdo kupovat? Máte předobjednáno? případně kde jste kupovali svojí verzi a jaká to byla? Bude se jednat o důstojné zakončení batmanské trilogie, nebo očekáváte už po x-té tu stejnou recyklovanou látku bez důvodu se k ní vracet? Překvapí hra stejně jako Shadow of Mordor (která je za mě skutečně bravurní záležitost) nebo zklame podobně jako Assassin's Creed Unity? díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Ahoj, já sem byl z počátku taky trochu skeptickej, protože Asylum bylo výborný, City bylo slabý, a Origins bylo zase výborný. Pak ještě verze pro VITU, alo o tom bych radši pomlčel...Ale poslední díl vypadá fakt moc pěkně. Rozhodoval sem se tak dlouho (chtěl jsem limited edition) až mi ji z JRC vyprodali, tak jsem objednal tady http://www.zavvi.com/games-ps4/batman-arkham-knight-limited-edition/11095348.html?autocomplete=productsuggestion ale ještě před 2 týdnama a to bylo o 10liber levnější. už se na to hodně těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Tak uz nekdo hraje? Jsem zvedav, dojmy vypadaji vyborne a vyjimecne se konzolova verze oproti pc povedla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Taky by mě zajímalo jaké to je na PS4. Na PC prej hrůza. Beztak je to díky té otřesné ochraně. I LOTF jelo na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejkobson Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 na ps4 je hra po technický stránce úplně v pohodě žádný výrazný propady atd. Akorát ten batmobil mě tam prostě nesedí mel sem rád asylum a tohle je úplně někde jinde. ale hra mě baví takže za mě spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 (upraveno) Ten batmobil kritizují snad ve všech recenzích. Upraveno Červen 25, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Já teprve stahuju. Někde mezi dodavatelem a mým ptodejcem her (objednal sem limited edit.) se stala chyba a hru si objednalo víc než se dovezlo, takže místo toho abych hrál tak sem musel řešit takový hlouposti. No jo, obchody v anglii no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Zatím hru stahuji z PSN, ale trvá to věčnost 16gb se stahovalo cely jeden den, což u mě normální není. Mate s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Mam podobnou zkusenost, tech 16GB jsem stahoval necelych 24 hodin. A kompletne stazeno nemam doted, je to hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Ale přitom, když jsem stahoval Dying Light, tak to problém nebyl, ten mě úplně šokoval, jak šel rychle. Jsem rad, ze v tom nejsem sám. Je tohle renonc Sony, nebo vydavatele hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Taky neskutečně pomalý stahování nechápu, ale pořešil jsem to přes síťový kabel táhlo se-to jenom přes wifi, u jiných her bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Já mám teda tenhle problém u všech her, ale u mě to asi bude tím že na jeden router jedou 3 počítače a ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 PSko mám připojeny přímo na kabel a i jsem si hrál s nastavením připojeni podle návodu na webu. Muže na to mít vliv NAT typ 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 Mám teď rychlou přípojku, ale co teď stahuju Driveculb PS+ a Planetside 2, tak je to voser, řekl bych, že je za tím SONY a jejich infrastruktura, děs tohle to. Pomáhá údajně přenastavení DNS a MTU. Včera jsem na PS4 nastavoval jiné DNS a krapet to pomohlo, ještě zkusím pohrát si s MTU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 Ahoj, Zajímalo by mne, zda by už měl někdo "recenzi" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 (upraveno) No jistě a hned několik a už i první česká :-) http://www.metacritic.com/game/playstation-4/batman-arkham-knight http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=batman-arkham-knight-3ysg Upraveno Červen 26, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanlyP Odesláno Červen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 Ahoj všem mám na Vás prosbu, řeším problém s Batmanem. Mám stáhly update, ale v misi, kdy má Batman jít do vzducholodě mám problém s tím, že tu do které mám vlézt nevidím pouze na ní přistanu (jako když chybí kodek u grafiky na pc) tak chodím ve vzduchu jinak mě ve hře vše funguje bez problému proto dělám vedlejší mise , protože nevím, jak tenhle problém odstranit nebo čím to může být a PS4 mám taky aktualizovanou. Nevíte někdo čím by to mohlo být u žádné hry se mi to ještě nestalo zda to může být chyba DVD ? Instaloval jsem hru dvakrát a dvakrát čekal na ten update než se stáhl,abych vyzkoušel uloženou pozici zda tu posranou vzducholoď uvidím. A pořád nic. Děkuji za každou rady či tip co s tím může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Ahoj všem mám na Vás prosbu, řeším problém s Batmanem. Mám stáhly update, ale v misi, kdy má Batman jít do vzducholodě mám problém s tím, že tu do které mám vlézt nevidím pouze na ní přistanu (jako když chybí kodek u grafiky na pc) tak chodím ve vzduchu jinak mě ve hře vše funguje bez problému proto dělám vedlejší mise , protože nevím, jak tenhle problém odstranit nebo čím to může být a PS4 mám taky aktualizovanou. Nevíte někdo čím by to mohlo být u žádné hry se mi to ještě nestalo zda to může být chyba DVD ? Instaloval jsem hru dvakrát a dvakrát čekal na ten update než se stáhl,abych vyzkoušel uloženou pozici zda tu posranou vzducholoď uvidím. A pořád nic. Děkuji za každou rady či tip co s tím může být. zjevně ti chybí ve hře textura, já bych se pokusil celou misi načíst znovu, je možné že se ti to uložilo do nějakého checkpointu který se ti "zabugoval", dopočuji udělat video a napsat na support vydavatele hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 ahoj, tak jaké to je na PS4 ? Uvažuji, že bych si koupil a zapařil. Předchozí díly jsem nehrál. Prej je to zase lock na 30FPS... Hra má jinak dobrá hodnocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Ano má to lock na 30 FPS. Technicky je to na ps4 zvládnuté mistrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Je to paradni hra mam 96% hry. Uz jen hadanky nektere a je to komplet. Grafika paradni vse super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 díky za reakce pánové, stahuje to 3GB patch a bude to trvat 3 hodiny ? :) Nějaké tipy do startu .. jako že mám jít main story a vedlejší až potom nebo je to úplně jedno..jako např. u Witchera 3. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Tech 243 hadanek je silenych, vubec si nedokazu predstavit, ze je budu muset dat vsecky. Ale chci platinu, takze mi asi nic jineho nezbyde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 jop, ja se bojim, ze je to konec hry, ze delam vse uz hned, ale nejde to, protoze nemam vsechny gadgety abych mohl delat ty otaznicky hned...to me celkem stve..takze vzdy udelam vse co se da a pak vzdy, kdyz dostanu nejakou vychytavku tak dodelavam. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.