zabak79 Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Zdravím, koupil jsem si na Herním světě hry Kinect Sports a Kinect Sports: Season 2 za 658 Kč. Po rozbalení jsem ale zjistil, že obě na sobě mají žlutý proužek a na něm nápis Bundle copy. Měl jsem za to, že Bundle copy hry jsou přibaleny k Xboxu (v balíčku) a samostatně jsou neprodejné. Na webu byl obrázek BEZ popisu Bundle copy. Příjde mi to celkem drzost. Může prodejce samostatně prodávat hry Bundle copy? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Podle mě by to nikdo prodávat neměl(samozřejmě kromě bazarovek) a vydávat to za novou hru je drzost, možná proto byly také levnější, pak bych to i chápal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 11, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Určitě máš nárok na výměnu anebo odstoupení od obchodu. Bez ohledu na fakt, že se obrázek neshoduje s realitou (pokud to vtipně neschovávají za text, že obrázky jsou pouze ilustrativní), měli by na skutečnost, že jde o bundle copy upozorňovat. O serióznosti takového obchodu to zřejmě moc nesvědčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabak79 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Netušíte, kde by nám tyto naše argumenty mohly být potvrzeny? Myslím nějaký mail na Xbox podporu? Nebo myslíte, že ČOI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 To jsi pekne naletel , tady v tomto baleni mas za 500,- obe hry a nove ne bundle copy . http://www.jrc.cz/hra_x360_kinect_ultimate_sport Jinak jestli jsi to nerozbalil z folie urcite ti to prodejce vymeni . V opacnem pripade nevim proc jsi to rozbaloval kdyz bundle copy nechces . Podle meho nazoru je to to same jako nova hra jen je na ni napsano bundle copy , takze s timto asi nepochodis . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Březen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2014 A proč to řešíš ? Hra ti nejde nebo co ? Nechápu, proč se dokáže někdo naštvat na to, že má na coveru napsáno Bundle Copy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2014 No taky jsem v jednom nejmenovanem obchode ze Zlina objednal hru Darksiders 2 a prisla mi s napisem bundle copy obsah baleni byl i s DLC kodem, vzhledem k tomu ze stala 290Kc (jinde je podstatne drazssi ) , tak me to ale vubec netrapi. Kazdopadne nikde na hre neni napsano, ze jde o samostatne neprodejnou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.