gaga6 Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Když zapnu hru vyskočí mi tabulka jestli chci stáhnout HD textury o velikosti 1,6gb když potvrdím že ano Xbox se sekne, nevíte někdo co stím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Čau ty textury musíš přes horizon hodit na flashku a pojede ti to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosa107 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Můžete sem prosím někdo hodit detailní postup co přesně udělat? Taky mi to nejde a nevím co s tím. Pokud možno poprosím krok po kroku. Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Když nebudeš línej tak tady všechny odpovědi najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 http://console-forum.net/tema/169867-instalace-her-na-hdd?p=1405066&viewfull=1#post1405066 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosa107 Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Všechno jsem pročítal, jinak bych sem nepsal. Připadám si ale jako blbec, protože mi to stejně nedochází. Pořád nevim, kde ty soubory vezmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 17, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Vsak to je napsane v tom navodu, prevedes iso s hrou v Iso2God a pak spustis program XboxImage Browser nactes v nem to iso s tou hrou a vyextrahujes soubory s HD texturama a ty pak nakopirujes na interni HDD do Content Hru prevedoenou v Iso2god nakopirujes tam kam davas hry a vyextrahovane HD textury nakopirujes na interni HDD do adresare Content/16nul/cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 no a kdyz nema panacek RGH? Protoze to nema v sekci RGH a ani nenapsal ze by mel RGH. A pokud ma, tak potrebuje poradne za usi chalan! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.