gaga6 Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 někde jsem tady četl že nějaky hardisk z mini notebooku jde dat do xboxu a ten se pak chova jako interní co je na tom pravdy a jde tam každej hardisk t mininotebooku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2014 Můžeš použít 2.5" disk z notebooku, dát ho do rámečku (googli, dá se koupit na spoustě místech) a pak ho dát do Xboxu. Toto ale platí pouze o FAT verzích Xka a disk se pak ještě musí tuším nějak upravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 a šel by použít hdd z minibooku asusu eee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 15, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 Nevím, jak jsem říkal, teoreticky ano (protože se jedná o 2.5" HDD), ale disk se nějak musí upravovat (nevím jak, naposledy jsem pracoval s původním Xboxem, kde je to jinak) - nefunguje to jako plug&play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 konkrétní typ ASUS EEE PC 1001PXD ...a mam rgh a toro řikal ze to slape i na slimku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 (upraveno) Jestli mas RGH tak to pujde. Pripojis, naformatujes v konzoli a jedes. Upraveno Duben 15, 2014 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Půjde i do slimáka když půjde upravit přes hdd Hacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 tak jsem si sehnal tendle hardisk, naformátoval na fat32 a tam mi to dalo nabídku jen na jeden oddíl 30gb, tak sem to dal, zapojím ho do xboxu ale xbox ho nevidí abych ho naformátoval. Co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 (upraveno) Jak konkrétně jsi disk k Xboxu připojoval? K tomu 30GB - čím jsi ho formátoval? Použij třeba program SwissKnife, nebo jiný partition manager a naformátuj to přes něj. Upraveno Duben 26, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 já jsem zkoušel hodně programů na formátování HDD FAT32 a jediný, který mi nechal stejnou velikost byl program EaseUS Partition Master 9.2.1 Professional Edition :-) ale jednalo se o externí disk a tam je to trošku složitější než u klasickýho interního - myslím, co se týká formátování .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Duben 26, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Složitější to není, je to jedno a to samé, ale vždycky je samozřejmě lepší vyndat externí disk z casu a zapojit ho přímo do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 (upraveno) připojoval jsem ho jak je ta skřínka pro interní hdd a formatoval v tento pocitac Upraveno Duben 26, 2014 uživatelem gaga6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 win neumí použít víc jak 32gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 jojo, ale jakto že to xbox nevidi? aspon teda tech 32gb, zitra to skusim přes ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 ja pouzivam fat32formater na 500 Gb disk u slim a pouzivam normalne 500Gb na filmy a serialy a hudbu a v slimovi mam zas 320 vlastni upravenej pres HDDhackr a jinej hddss.bin vse poradi gogle..hodne zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 jsem v tomdle naprostej amater, mohl by jsi mi napsat jak ten hardisk rozchodit aby ho xko vidělo ? naformátovanej na fat32 je ale xko ho nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maajk Odesláno Duben 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 Neuměl jsem rozjet gta 5 a další hry tak jsem vytahl ze stareho noťasu hdd 2,5 320 gb napíchl do xboxu a v menu naformatoval. Pak už mi xbox viděl nový hdd ktery mi ted funguje jako interní a v pohodě hraju všechny hry,mam samozřejmě rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2014 rgh mám taky, naformátované na fat32 taky ale xbox ho stejně nevidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Kdyz ho pripojis, tak ho v xku nikde nevidis ani jako zarizeni s neurcenou kapacitou? Jak ho presne pripojujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 prostě jako kdyby tam nebyl, no připojuji ho jak je ten slot na interní hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 asi sem uplnej ♥♥♥♥♥ :D formátoval sem origo hdd v xboxu a zmizlo mi rgh, dá se to nějak zachránít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 (upraveno) pokud jsi to už zformátoval, tak to nezachráníš (maximálně zkus tohle http://www.piriform.com/recuva , ale moc bych tomu nedával)... jinak i já jsem si pořizoval 320GB interní HDD, jen jsem ho vložil do rámečku, našel si ho v settings, sám se zformátoval a šlape (mám RGH) Upraveno Duben 30, 2014 uživatelem sovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 bohužel jo, fakt to nejde nějak udělat? mam zalohy na cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 tak si ty zálohy z těch CD nahraj zpátky, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaga6 Odesláno Duben 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 nojo to mě taky napadlo ale nevím kam přesně to nakopírovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 když všechno hodíš do kořenu, tak to bude nejlepší si myslim (pokud máš teda normálně složky zachovaný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gaga6
někde jsem tady četl že nějaky hardisk z mini notebooku jde dat do xboxu a ten se pak chova jako interní co je na tom pravdy a jde tam každej hardisk t mininotebooku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
48 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.