volky Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Funguje to aj na slim baterke lebo som odpajkoval nozicku podla navodu vlozil do psp a zelena diodka raz blikla a nic viac sa nestalo. Poradi niekto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Květen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 a mas spraveny MMS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manik.luke Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 lol nwm jak to ale otevrel jsem baterku na fat, a v ní bylo uplně neco jinehého poradíte někdo co stimhle?? tu je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 lol nwm jak to ale otevrel jsem baterku na fat, a v ní bylo uplně neco jinehého poradíte někdo co stimhle??tu je foto smula hochu mam taky tuhle baterku a neni mozno ji HW predelat SW jde ale HW ne takze bud koupit uz udelanou nebo predelat SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manik.luke Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 smula hochu mam taky tuhle baterku a neni mozno ji HW predelat SW jde ale HW ne takze bud koupit uz udelanou nebo predelat SW TAk pokud de SW tak je to v poho ja se prave lekl ze nepude ani ta, tak dikec, du tu baterku slepit vterinakem. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ola Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nasel sem na netu trochu jinej postup pro SLIMaka: http://pspslimhacks.com/forum/index.php/topic,984.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UfOuN Odesláno Srpen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2008 nejak se me to nezda, sice to funguje ale oba navody jsou docela drsny a mohou poskodit eeprom v baterii. Prvni navod odpojuje zem ale podle datasheetu toho svabu je uvnitr umistena nejaka ochrana na pripojeni a odpojeni napajeni a mohlo by dojit k nejakem zmatku v datech. Druhy navod uzemnuje vyod DO (DataOut) a to je taky docela brutalni. Myslim si ze necistci reseni je odpojit DO od PCB a dat tam prepinac. V eeprom zustanou vsechny data o napijeni, SN apd akorat se nebudou vysilat do PSP. Jdu to zkusit a pak podam report:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janda008 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Jejda tak jsem to zkoušel mno je po nožičce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UfOuN Odesláno Srpen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2008 takze, podelim se o vysledek testovani dle katalogoveho listu te eeprom. Odpojeni CS signalu (chipselect) -navody na netu s proskrabnutim cesty na pcb, test proveden az pod odporem na pcb aby eepro zustala v logicke jednice a ne nahodne bez uzemneni-vysledek ---psp nenabehne, led power pouze problikne, boot z ms neprobehne. Odletovani nozicek v domacich podminkach nedoporucuji, viz prispevek vyse. Na konec provedena uprava se skratem VCC na DO, ktera je uvadena na netu, pouzit lakovany drat z civky o prumeru 0,2 mm, letovano mikropajkou na 12v. Toto je funkcni ale dlouhodobejsim pouzivanim musi zakonite odejit cela eeprom (nenechavat jako PB natrvalo- vyvest dratky na prepinac). Pokud eeprom odejde nebude do psp odesilat informace o nabiti, zbyvajicim case a pravdepodobne nepujde nabit. odpojovat DO Dataout) jak jsem puvodne uvazoval nedoporucuji-1 bat diky tomuto KO asi odesel ridici CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoDaCZ Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Ahoj... Pin 8 (jestli dobre pocitam - ten co je na obrazku na slimu) mam odizolovanej a dokonce zustal i celej. :) Ale kdyz baterku vrazim do psp ani si neblikne. Kde muze bejt problem? Popravde jsem na PSP zacatecnik a tyhle soft upravy mi nejak nelezou do hlavy :) zlaty brutal HW zasahy do XBOX a PS2 vcetne 360 :D Diky kluci VoDa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoDaCZ Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Tak uz nic uz jsem to rozchodil a mam tam 4.01 :D kazdopadne dik za super navod ale opet jsem se chvilku potil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 me tak napadlo jestli by s tim neslo fleshnout i psp 3K nebo ty new zakladky ;) nechce te to nekdo zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 ne nešlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 no ja teda pandoru s preriznutym pinem norm pouzivam co mysli tim ze muze bouchnout ? Nejlepsi kdyz dobehl flash dal sem restart a ono to neslo :D sem se malem po*ral pak sem vyndal zandal baterku a vse bylo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomash Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 hele mam jednu otazku a funguje to 100 %%%%%% ?????,, protoze abych to neudelal a neznicil psp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Funguje to na 200%.. :) Budto to udelas manualne (podle tohoto tutorialu) nebo si koupis normalni baterku do PSP a predelas si ji programem Pandora's Battery (nebo to klidne muze byt ta, co pouzivas normalne a pak ji zase vratis zpet) a nebo si primo koupis uz predelanou baterku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomash Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 a kdes se da tato baterka koupit ? a nebo kde sezenu ten program pandoru ? zatim diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomash Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 kluci kde se da tato baterka jinak objednat ? prosim o rychlou odpoved :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomash Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 jo a kdyz si ji udelam tak musim nahrat jeste nejake soubor na psp ze ? a kde je mam stahnout a kam je dat ? a jeste kde se tato baterka da objednat nebo tak ? protoze se do toho docela bojim jit :) zatim diky a prosiiiim odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koki Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Nazdar chlapi zrovna jsem flashoval PSP tímto Způsobem ale ruka nešika trochu přeřízla baterku uvnitř dokonce začla jiskrit všechno v pohodě fungovala. Druhý den už byla baterka K.O. ani se ji nedivím ale Flashnout to ještě šlo.Tak jsem začal přemýšlet když už to mam takhle rozebrané jak nahradit akumulator v PSP.Podíval jsem se do svých starých mobilů a ejhle Nokia 3310 má uplně stejne parametry :Ddokonce i nachlup stejnou velikost jen o 50mAh vice (LI-pol) Přepájel a funguje jak nová fydrž baterie je stejná jako u předchozího akumulátoru. 1800mAh =>1850mAh 3,6V baterku do téhlé šunky koupíte za 100-200Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Nazdar chlapi zrovna jsem flashoval PSP tímto Způsobem ale ruka nešika trochu přeřízla baterku uvnitř dokonce začla jiskrit všechno v pohodě fungovala. Druhý den už byla baterka K.O. ani se ji nedivím ale Flashnout to ještě šlo.Tak jsem začal přemýšlet když už to mam takhle rozebrané jak nahradit akumulator v PSP.Podíval jsem se do svých starých mobilů a ejhle Nokia 3310 má uplně stejne parametry :Ddokonce i nachlup stejnou velikost jen o 50mAh vice (LI-pol)Přepájel a funguje jak nová fydrž baterie je stejná jako u předchozího akumulátoru. 1800mAh =>1850mAh 3,6V baterku do téhlé šunky koupíte za 100-200Kč :) hehe,,,dopadl jsem stejne...dvakrat probodla baterie,jiskry,ohen:).....a to neni vse,vzal jsem si lupu a jehlu a zacal pacit nozku na chipu,povedlo se nozku odpojit,ale jehlu jsem pri paceni nekde spojil a ejhle,dym se vznasel z chipu.Uz jsem ztracel nadeji,ze baterka pojede jako Pandora,ale pozor....jela a povedl se downgrade :D....tak se nebojte a vytvarejte po domacku vyrobeny Pandorky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 hehe,,,dopadl jsem stejne...dvakrat probodla baterie,jiskry,ohen:).....a to neni vse,vzal jsem si lupu a jehlu a zacal pacit nozku na chipu,povedlo se nozku odpojit,ale jehlu jsem pri paceni nekde spojil a ejhle,dym se vznasel z chipu.Uz jsem ztracel nadeji,ze baterka pojede jako Pandora,ale pozor....jela a povedl se downgrade :D....tak se nebojte a vytvarejte po domacku vyrobeny Pandorky :bash: :dozey: to je hezky tak se nebojte a vytvarejte ja bych rekl ze by se bat mely elektronika neni nic jednoduchyho u nekterych soucastek staci nepatrna zmena napeti nebo proudu a sou nadobro odepsane ty si mel akorat stesti nekdo nemusi mit takove stesti vubec odpali treba nejen chip ale znici i baterii a ze se z toho zacalo dymyt nemusi znamenat ze baterka je plne finkcni a jestli si neco odpalil tak muze ta baterka treba kazdou chvily odejit do kremikovyho nebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLAN Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Kámoš to dělal a já si s tim flashoval psp, fakt funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLAN Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 ale stejně je jednodušší si baterku přepnout do service modu pomocí aplikace psp tool 0,9 a na flashlym psp, je to max. rychly a spolehlivy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freerider Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tak sem to zkusil a psp se nezapne :-( a to se mi to celkem povedlo dobře rozebrat i odpájet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.