Ogog Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2014 Tak jsem udělal vše podle návodů tady sepsaných a hra mi jede, ale čeština bohužel ne. Jsem si jistý, že jsem upravil správný soubor a udělal v něm všechny 3 změny "0", "0" a "1", ale hra má pořád jen anglické titulky. Je možné, že jsem stáhnul jinou verzi, kde ty české titulky prostě nejsou ? Citovat
biggerg Odesláno Květen 23, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2014 prva verzia ktoru tu davali, este nema cesku verziu,druha verzia ma uz cz titulky,po zapnuti hry v menu si musite nastavit cz,a malo by to ist.. Citovat
Ogog Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2014 prva verzia ktoru tu davali, este nema cesku verziu,druha verzia ma uz cz titulky,po zapnuti hry v menu si musite nastavit cz,a malo by to ist.. Tak moc děkuju za info. Ale nabízí se další dotaz. Nedá se stáhnout jen část z té novější verze, kde už je čeština obsažená ? Nechce se mi tahat znovu celá hra :-) Citovat
wopiczak Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 Tak jsem udělal vše podle návodů tady sepsaných a hra mi jede, ale čeština bohužel ne. Jsem si jistý, že jsem upravil správný soubor a udělal v něm všechny 3 změny "0", "0" a "1", ale hra má pořád jen anglické titulky. Je možné, že jsem stáhnul jinou verzi, kde ty české titulky prostě nejsou ? musi to fungovat, tim ze to prepises jak sem tady psal,vcetne xmoda, ti to samozrejme hned nenabehne česky, ale v menu muzes prepnout na cestinu Citovat
wopiczak Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 prva verzia ktoru tu davali, este nema cesku verziu,druha verzia ma uz cz titulky,po zapnuti hry v menu si musite nastavit cz,a malo by to ist.. nemas pravdu Citovat
cjcjcj Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 skuconfig.dat jsem upravil podle návodu, ale dočkal jsem se akorát "fatal crash intercepted". Verze COMPLEX, dashboard 16537. S neupraveným skuconfig.dat hra funguje, ale pochopitelně bez češtiny. Na které verzi je ta čeština? Citovat
xmod Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 Chodí to na P2P i Complex verzi. Děláš to špatně.Tady je správně upravený soubor, vykoušej http://uloz.to/x1h67SwJ/skuconfig-dat Citovat
cjcjcj Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 Díky, teď už mi to jede v češtině po zapnutí v nastavení. Citovat
xmod Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 Kde byla chyba - zkusil si porovnat ty soubory ? Mohlo by se hodit ostatním. Citovat
biggerg Odesláno Květen 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 verzia cz od copocom by mala byt v cz a nic netreba prepisovat Citovat
Ogog Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 Tak už to mám v češtině. Přehrál jsem ten soubor od xmod a když ty soubory porovnám, tak v tom "novém" je 12 jazyků textu nastaveno na "1" a 5 jazyků řeči nastaveno na "1". Na mém původním byla "1" jen u english a brasil a to jak text, tak řeč. Ale přepsat to jen u czech nepomohlo. Nahrát celý tento soubor už pomohlo a jede to v češtině. Takže asi je opravdu ve všech verzích čeština, jen ji aktivovat :-) Všem děkuji za pomoc Citovat
hans14 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 tak jsem to tu pročetl mám správnou verzi dashboardu hru jsem projel pres iso 2 god dal na externi hdd zapojil do xboxu nainstaloval a napsalo mi to ze mam vycistit disk 2nejkaym mekym hadrikem:D nvm co s tim pres xbox image browser nvm jak mam zkopirovat to instalation 1 a 2 do toho disku 2 co se tyce tohoto sem nula muze mi nekdo prosim poradit:-) Citovat
xmod Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 (upraveno) Postup je uvedený v příspěvku #22. O Iso2GOD se tam nic nepíše. Jestli ale, jak píšeš, neumíš zkopírovat na PC soubory do složky, tak to bohužel asi nedáš. Upraveno Květen 24, 2014 uživatelem xmod Citovat
Jarda66 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 Pořád dokola a pořád dokola. Proč se do těchto věcí pouštějí lidi kteří - 1. neumí číst - 2. jejichž PC gramotnost = 0 Citovat
hans14 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 no jo on někdo se narodí jako pc mág a někdo si k tomu musí holt nějak dojít:-) Citovat
hans14 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2014 tak jsem nakonec zapojil mozek udělal jsem vše tak jak se mělo hru jsem rozjel nastavil gamma odmitl se pripojit k ubi soft serveru dal new game......a při načítání mně to spadne a napíše že mám očistit disk hadříkem....tak co teď???:D:D Citovat
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 cz verzia od copocom stiahnuta upravena podla navodu, a cestina ide,len ju treba prepnut v menu. netreba nic v config nastavovat overene vyskusane:) Citovat
supapley Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 Tak jsem s toho kkt ;( dashboard 16537 vše podle návodu a hra hned po zapnutí píše že jí mám pucnout hadříkem a resetovat xko ;( chtěl jsem updatnout dash v menu xka a nic žádný update na dash ;( Xbox 360 RGH 2,0 dash 16537 a nic ;( PLS HELP Citovat
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 robil si to podla navodu? installation 1 a 2 skopirovat na disc 2 vymazat default.xex a potom prepisat game.xex na default.xex a musi to ist Citovat
yanek71 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 Tak jsem s toho kkt ;( dashboard 16537 vše podle návodu a hra hned po zapnutí píše že jí mám pucnout hadříkem a resetovat xko ;(chtěl jsem updatnout dash v menu xka a nic žádný update na dash ;( Xbox 360 RGH 2,0 dash 16537 a nic ;( PLS HELP Mně to dělalo to samé a pak jsem zjistil že sem blbě četl návod.Já kopíroval složky 1a2, ale v návodu je napsáno kopírovat obsah složek.Takže složky otevřít a pak kopírovat.A teď to šlape bez chyby i v češtině.(verze Watch.Dogs.X36.Fixed-P2P) Citovat
supapley Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 Mně to dělalo to samé a pak jsem zjistil že sem blbě četl návod.Já kopíroval složky 1a2, ale v návodu je napsáno kopírovat obsah složek.Takže složky otevřít a pak kopírovat.A teď to šlape bez chyby i v češtině.(verze Watch.Dogs.X36.Fixed-P2P) Ok super chlape tak jsem taky špatně četl lol díkec broo ;) Citovat
fataLLik Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 Tak mam verzi Watch.Dogs.CZ.XBOX360-CoPoCOM, delam to podle navodu a Xbox nahlasi chybu. Cetl sem ze to potrebuje minimalne Dashboard v2.0.16537.0 . Kdyz sem Xbox kupoval tak mi prodejce napsal toto "v obou NAND je momentálně nahraná nejnovější verze DB 16203" Xbox sem zase zapnul skoro po roce takze opravdu nevim. Citovat
xmod Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 (upraveno) 16203 < 16537 takže máš starší než je potřeba takže aktualizuj na poslední podle tohoto návodu. http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16747-programem-j-runner Chápu, že máš dual nand,zápis dělej přes kabel na USB zvenku, xell používat nemusíš.Hlavně aktualizuj správnou nand (tu RGH) tu druhou pak můžeš aktualizovat také oficiálním MS updatem. Upraveno Květen 25, 2014 uživatelem xmod Citovat
biggerg Odesláno Květen 25, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 ja mam najnovsiu verziu 16547 :) potrebna je minimalne 16537.. najnovsia verzia to mohla byt ked si to kupoval:) ale doba ide dalej, a uz su tu novsie verzie:) Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 25, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 Nejnovejsi je DB 16747 :cheesygrin: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.