Junior Moderators spenat Odesláno Květen 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 (upraveno) Stačí postupovat podle tohoto videa a gold je váš :) Podotýkám, že dle jejich podmínek se Xbox Live kód musí uplatnit nejpozději do 31.10.2014. Kódy, které máte na stránku (skittles) napsat, jsou v popisu videa. Tipy a poznámky k získání Goldu: - Já osobně používám kód 95WJ9, funguje ale i kód S4VK3. Kód, který vidíte ve videu, už nefunguje. - Pro adresu použijte toto PDFko. - Po získání kódu vymažte historii a cookies ve vašem prohlížeči, použijte IP hider a akci budete moci zopakovat, samozřejmě s jiným mailem. - Pokud vám to píše něco ve smyslu "invalid mail", používejte jen maily od Google, nebo Yahoo. - Pokud nemůžete mail s kódem najít, počkejte 10 minut a zkontrolujte, jestli jej nemáte ve Spamu (končí tam dost často). 25.7.2014: Akce je stále funkční, pořád si můžete generovat kódy! Upraveno Červenec 25, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Super! Mužu si nahazet třeba 5 kodu a nechat si je na dyl?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 (upraveno) Samozřejmě můžeš, nicméně jsem zjistil, že se kódy musí aktivovat nejdéle do 31.10.2014, jak stojí v jejich podmínkách: Xbox Live Gold Codes must be redeemed by 10/31/14. Upraveno Květen 22, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 uz to nemaka, nebo aspon me teda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Pořád to jede, teď jsem si vygeneroval další kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 mě to taky nejde už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 mam napsat M95MN ?? napise mi to eror with this code. Please try again later." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Kódy, které máte na stránku (skittles) napsat, jsou v popisu videa. Píšete tam špatný kód, použijte ty, které jsou v popisu videa (stačilo by si přečíst to, co jsem psal), tzn. já třeba používám 95WJ9, ten mi jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 uz to vidim , dik :) a musim menit mail nebo staci furt ten jeden?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 uz sem zkusil druhy email, a po uspesnym registru furt nic, ani ve spamu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Newman Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Jo musíš měnit email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 23, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 wopiczak: Jaký mail používáš? Používáš google, nebo yahoo? Jinak poznatek - vypadá to, že k dnešnímu dni zavedli kontrolu na IP adresy - když to zkusím z jedné IP, napíše mi to "You are not eligible". Po změně IP adresy to ale zase jede - návodů na to je na netu spousta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 pouzil sem 2x gmail.com a neprisel mi ani jeden, do ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 já zas nevím co napsat do kolonky adress, vždy mi to napíše valid adress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 Taky nevim co napsat do Adress.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 23, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 (upraveno) To "Adress" je tam teďka nově, ještě jsem to nezkoušel, ale předpokládám, že stačí použít fake adresu a pojede to. wopiczak: Na Gmailu mi to přišlo do záložky "Promo akce", tak se mrkni ještě tam. Upraveno Květen 23, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 já si to posílal na gmail a nevyděl jsem to v přijátých a jak jsem dal zobrazit všechny zprávy tak sem to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2014 je to tam! diky spenate!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Co mam doplnit do kolonky adress? Ani za boha mi to nic nechce vzit:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 Nechápu to,co ty státy? Ty zkratky,žádnou neznám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 25, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Dom1nik147: To "Adress" je tam teďka nově, ještě jsem to nezkoušel, ale předpokládám, že stačí použít fake adresu a pojede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Použil jsem to..ale buď mi ti hlasi špatnou adresu nebo zip code. Asi se nevyznam v těch jejich adresach nebo nevim. Mohl by jsi mi poslat nějakou adresu a zip kterou tam doplnit abych vedel jeszli to davam spravně? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 25, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Taky mi to píše nesprávná adresa, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom1nik147 Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2014 Kdyby se to rozjelo tak pište..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Až dns se toho všimnu chci si to vyplnit ale bohoužel nejde adresa :D asi už máme smůlu :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.