Junior Moderators spenat Odesláno Červen 2, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2014 (upraveno) Release: Forza.Horizon.2.REPACK.XBOX360-iMARS Velikost: 7.86 GB Žánr: Sport / Závodní Region: FREE Jazyk (čeština není): English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Polish, Russian, Portuguese (Brazil), Japanese, Chinese Dabing (čeština není): English, French, Spanish (Mexico), Portuguese (Brazil) Gameplay videa: https://www.youtube.com/watch?v=Q1xD9rCmaVY Upraveno Září 27, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 3, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Dnes se na oficiálních stránkách Xboxu objevilo oznámení s podtitulkem "Learn more on Monday June 9, 2014". Je tedy potvrzené, že se o Forze Horizon 2 dozvíme na E3 2014 bližší info a podle leaknutých zdrojů také uvidíme gameplay na Xbox One, nicméně to je nepodložená informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 už se nemůžu dočkat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2014 to Sumo myslím, že verzi pro 360ku odflákne, aby ukázaly, že musíš si koupit One... Ale když jsem viděl Forzu 5, tak toho ani snad nelituju, že to nevyšlo na 360 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 5, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Tak jsem se dozvěděl ještě další věc - na Xbox One pojede hra na enginu z Forzy 5 a na X360 bude použit engine z původní Forzy Horizon. Jinak i přesto, že engine nebude "nový" věřím Sumo Digital - pár portů od nich už jsem hrál a špatný to nebylo :) Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 6, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Tak tu máme první Teaser, viz. první příspěvek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Ve hře se bude měnit počasí a mělo by i pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 7, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 Jojo, to už jsem dával do prvního postu :D Každopádně takhle to vypadá, že je to graficky dosti podobné původnímu Horizonu (samozřejmě nehledím na lepší textury aut apod.), aspoň podle toho teaseru, takže by to přeci jen na našem Xku nemuselo být tak horké :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Co se týče textur a toho okolo, nebude to nijak extra odlišné...Playground říká, že hlavní rozdíl bude v celkovém nasvícení hry a scenérií, to je podle nich next-gen, ...samozřejmě textury atd. budou také změněny, ale nebude to tak zásadní. Jinak, pokud Horizon 2 bude ve verzi x360 na enginu jedničky, strach rozhodně nemám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 9, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Tak nám dneska ukázali na E3 trailer (viz. první post) a hra vypadá vážně parádně. Škoda jen, že nezmínili vůbec nic o X360 verzi, ale to se dalo čekat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 14, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 (upraveno) Tak tu máme gameplay z E3 2014 hraný na Xboxu One (viz. první příspěvek) a musím říct, že mi grafika přijde dost podobná, jako v původní Forze Horizon a to je IMHO parádní, protože to znamená, že tam opravdu výrazný rozdíl mezi verzí pro X360 a XBone nebude. :) Upraveno Červen 14, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2014 taky mi ta grafika přijde že není nějak extra lepší oproti jedničce.. ale zase jedna z nejočekávanějších her pro mě. :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 -- Smazáno -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 Ještě by to mohlo být v CZ aspoň na X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 určitě bude, fm5 je taky již údajně v češtině, jen ji nelze aktivovat, kvůli tomu že se u nas ještě neprodava x1 a neni tam moznost zvolit cr v xmb ja bych si spis pral limitky, jak u x1 tak u x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Po delší době otvírám tohle téma a to hlavně proto, že Horizon 2 už je za rohem :) Jinak co se limitek týče, vypadá to, že budou - minimálně Gamestop je má na předobjednávku v obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 akorát že jsi postnul odkaz na limitku forza horizon 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Nojo, moje chyba :D Teďka jsem koukal na ten Horizon 2 znova a nenašel jsem o limitce nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 to nevadí a nemění nic na tom že dvojka bude pecka. nehorázně se těším. jen těch 200 aut bude na začátku nebo celkový počet i budoucíma DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 22, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Na E3ce říkali, že se jedná o počet bez DLCček, takže by jich tam mělo být vážně hodně. Každopádně jednička mě brala nehorázně, takže dvojku si pekelně užiju. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmsgcz Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 v horizon2 budou ze startu odmeny dle Tier Level..... mam asi blbou otazku ... jak zjistim aktualni Forza Tier level? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 24, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Tier zjistíš třeba na stránkách Forzy: https://rewards.forzamotorsport.net/en-us/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 a máme to venku... joooooooooo [h=3]Forza Horizon 2 XBOX360-iMARS[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 (upraveno) Název release: Forza.Horizon.2.XBOX360-iMARS Velikost: 7.86 GB Žánr: Sport / Závodní Region: FREE Languages: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Polish, Russian, Portuguese (Brazil), Japanese, Chinese Dubbing/Audio: English, French, Spanish (Mexico), Portuguese (Brazil) Upraveno Září 27, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 27, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 (upraveno) Pozor, také vyšel repack s tím, že se v původním uploadu jednalo o špatný rip - doporučuji tedy hledat Forza.Horizon.2.REPACK.XBOX360-iMARS EDIT: Upravil jsem první příspěvek a přidal pár videí přímo z X360 verze hry :) Upraveno Září 27, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.