Jump to content

Forza Horizon 2

spenat

Recommended Posts

• Junior Moderators

ForzaHorizon2banner.jpg

Release: Forza.Horizon.2.REPACK.XBOX360-iMARS

Velikost: 7.86 GB

Žánr: Sport / Závodní

Region: FREE

Jazyk (čeština není): English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Polish, Russian, Portuguese (Brazil), Japanese, Chinese

Dabing (čeština není): English, French, Spanish (Mexico), Portuguese (Brazil)

Gameplay videa:

https://www.youtube.com/watch?v=Q1xD9rCmaVY

Edited by spenat

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Junior Moderators

Dnes se na oficiálních stránkách Xboxu objevilo oznámení s podtitulkem "Learn more on Monday June 9, 2014". Je tedy potvrzené, že se o Forze Horizon 2 dozvíme na E3 2014 bližší info a podle leaknutých zdrojů také uvidíme gameplay na Xbox One, nicméně to je nepodložená informace.

• Junior Moderators

Tak jsem se dozvěděl ještě další věc - na Xbox One pojede hra na enginu z Forzy 5 a na X360 bude použit engine z původní Forzy Horizon.

Jinak i přesto, že engine nebude "nový" věřím Sumo Digital - pár portů od nich už jsem hrál a špatný to nebylo :)

Edited by spenat

• Junior Moderators

Jojo, to už jsem dával do prvního postu :D Každopádně takhle to vypadá, že je to graficky dosti podobné původnímu Horizonu (samozřejmě nehledím na lepší textury aut apod.), aspoň podle toho teaseru, takže by to přeci jen na našem Xku nemuselo být tak horké :)

Co se týče textur a toho okolo, nebude to nijak extra odlišné...Playground říká, že hlavní rozdíl bude v celkovém nasvícení hry a scenérií, to je podle nich next-gen, ...samozřejmě textury atd. budou také změněny, ale nebude to tak zásadní.

Jinak, pokud Horizon 2 bude ve verzi x360 na enginu jedničky, strach rozhodně nemám. :)

• Junior Moderators

Tak tu máme gameplay z E3 2014 hraný na Xboxu One (viz. první příspěvek) a musím říct, že mi grafika přijde dost podobná, jako v původní Forze Horizon a to je IMHO parádní, protože to znamená, že tam opravdu výrazný rozdíl mezi verzí pro X360 a XBone nebude. :)

Edited by spenat

• 2 months later...

post-68156-1468717773548_thumb.jpg

Název release: Forza.Horizon.2.XBOX360-iMARS

Velikost: 7.86 GB

Žánr: Sport / Závodní

Region: FREE

Languages: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Polish, Russian, Portuguese (Brazil), Japanese, Chinese

Dubbing/Audio: English, French, Spanish (Mexico), Portuguese (Brazil)

Edited by franzkafka

• Junior Moderators

Pozor, také vyšel repack s tím, že se v původním uploadu jednalo o špatný rip - doporučuji tedy hledat Forza.Horizon.2.REPACK.XBOX360-iMARS

EDIT: Upravil jsem první příspěvek a přidal pár videí přímo z X360 verze hry :)

Edited by spenat