Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
A máš jí oficiálně potvrzenou? Včera přišla oficiální cena z Cenegy a ta je trošku jiná :).

myslim,ze od cenegy neberem,ale rovnou ze Skandinavie, proto minuly rok bylo mozne mezi vanocnim svatky prodavat za 999,-

Jinak po spojeni s Nay s Electroworldem jsou ceny trochu jine. Ty jsi maloodberatel, takze ceny budes mit vzdycky vyssi. Jinak se tu nesnazim tvrdit, ze ceny budou tak nizko. Tyto ceny jsou urcene pro sklad a ze skladu se to zase prodava obchodum s marzi a obchody to pak prodavaji s marzi koncovemu zakaznikovi. A protoze jsou u nas zidaci tak ocekavam nekde okolo 1700, pokud nebude letakova akce.

Odesláno
myslim,ze od cenegy neberem,ale rovnou ze Skandinavie, proto minuly rok bylo mozne mezi vanocnim svatky prodavat za 999,-

Jinak po spojeni s Nay s Electroworldem jsou ceny trochu jine. Ty jsi maloodberatel, takze ceny budes mit vzdycky vyssi. Jinak se tu nesnazim tvrdit, ze ceny budou tak nizko. Tyto ceny jsou urcene pro sklad a ze skladu se to zase prodava obchodum s marzi a obchody to pak prodavaji s marzi koncovemu zakaznikovi. A protoze jsou u nas zidaci tak ocekavam nekde okolo 1700, pokud nebude letakova akce.

Tak, kdyz budou nejake zajimave letakove akce. Hned jsem davej info. Diky

Odesláno
A posilate to treba pres PPL nebo jineho dodavatele jeste v den vydani?

Hru odesíláme den pred vydáním. Osobne si lze hru vyzvednout v den vydání (drive by se hra prodat nemela, ale...). Hru odesilame pres Ceskou postu nebo PPL. Osobne preferuji CP, protoze u nas v pardubickem kraji chodi CP rano kolem 9, PPL jezdi az kolem 4 .. :-)

• 1 month later...
Odesláno

FPS pohled je určitě výborný a detailnější prohlížení si světa. To střílení mi příjde v tomto režimu ještě dost krkolomné, stejně tak jízda autem, ale let v letadle, hlavně v dvouplošníku, to bude asi jiné kafe. :D

Časem rozhodně jasná koupě, ale pokud v tom člověk strávil hodiny už na staré generaci, tak zas až tak nažhavený nejsem. Dám tento měsíc přednost parkuru v Paříži.

Odesláno (upraveno)

Docela jsem se divil jak je Black Flag optimalizované skvěle,mám nahráno přes 8hodin a žádný propad. Jsem byl mile překvapený. Kdyby takhle dobře dopadlo i unity tak beru hned. Protože to bude super. Ale podle videi tam ty propady jsou a dost velký... Při synchronizací nad městem nebo i při parkouru po střechách úplně hrozný. Někdo to nevnímá,někdo bohužel jo. Třeba AC3 se taky sekalo...

A to GTA bude paráda, na ps3 ho mám,ale hrál jsem ho tak 4hodiny :-D a dobře jsem udělal :-D 11.11. Mám svátek, tak možná udělám radost :-D Ale pak už nikdy nedohraju BlackFlag.Nemůžu mít rozehrano víc her, to pak nedohraju žádnou, ale kdo to ma vydržet, když tento měsíc bude tak nabitý :-)

A to GTA je teda drahý jak kráva! Na to, že to je předělána hra... Max 1500,nejlépe 1200 a méně.

Upraveno uživatelem lupama

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu