headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 je sice nejdrazsi,ale taky jako jeden z mala,je schopen investovat do specialni steelbooku a treba hrnku. Takze svym zpusobem se penize vraci fanouskum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Kruta Das k tomu HRNEK ??? :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Nákupka 800-900 je fakt dobrá, to jsi hodně ubral :D .. já dávám minimální cenu, viz. http://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/gta-5/ takže na hrnek opravdu nejsou peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 ne akorat vidim nakupku u nas v systemu, ktera je planovana. 33 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 A máš jí oficiálně potvrzenou? Včera přišla oficiální cena z Cenegy a ta je trošku jiná :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Takže jako vždy vyhraje US PS store :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 A máš jí oficiálně potvrzenou? Včera přišla oficiální cena z Cenegy a ta je trošku jiná :). myslim,ze od cenegy neberem,ale rovnou ze Skandinavie, proto minuly rok bylo mozne mezi vanocnim svatky prodavat za 999,- Jinak po spojeni s Nay s Electroworldem jsou ceny trochu jine. Ty jsi maloodberatel, takze ceny budes mit vzdycky vyssi. Jinak se tu nesnazim tvrdit, ze ceny budou tak nizko. Tyto ceny jsou urcene pro sklad a ze skladu se to zase prodava obchodum s marzi a obchody to pak prodavaji s marzi koncovemu zakaznikovi. A protoze jsou u nas zidaci tak ocekavam nekde okolo 1700, pokud nebude letakova akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 ta cena u xzone je beztak kvuly to mu hrnku :) jsi ho mohly nechat a dát nižší cenu. já mam taky od nich objednáno GTA V po druhé, ale jen proto že tam mám kredity, ale nevím na co my budou dva hrnky mohly dát něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 mickey007 Hrnek si veme :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 myslim,ze od cenegy neberem,ale rovnou ze Skandinavie, proto minuly rok bylo mozne mezi vanocnim svatky prodavat za 999,- Jinak po spojeni s Nay s Electroworldem jsou ceny trochu jine. Ty jsi maloodberatel, takze ceny budes mit vzdycky vyssi. Jinak se tu nesnazim tvrdit, ze ceny budou tak nizko. Tyto ceny jsou urcene pro sklad a ze skladu se to zase prodava obchodum s marzi a obchody to pak prodavaji s marzi koncovemu zakaznikovi. A protoze jsou u nas zidaci tak ocekavam nekde okolo 1700, pokud nebude letakova akce. Tak, kdyz budou nejake zajimave letakove akce. Hned jsem davej info. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Jenom upozorňuji, že ceny na netu (1539Kč - já nabízím za 1590Kč) jsou ceny nejnižší. Proto bych doporučoval za tuto cenu před-objednat. To, co si CZ distributor nastolil za prodejní cenu, je fakt síla ... A posilate to treba pres PPL nebo jineho dodavatele jeste v den vydani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 A posilate to treba pres PPL nebo jineho dodavatele jeste v den vydani? Hru odesíláme den pred vydáním. Osobne si lze hru vyzvednout v den vydání (drive by se hra prodat nemela, ale...). Hru odesilame pres Ceskou postu nebo PPL. Osobne preferuji CP, protoze u nas v pardubickem kraji chodi CP rano kolem 9, PPL jezdi az kolem 4 .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Zdarec,nevite jestli bude GTAV pro ps4 i s cz titulky?Jestli to mam koupit z Us store nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 2 eman07: ne, nebude, protože R* oficiálně překlad nepovolí místním distributorům, i když o to usilovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomSheek Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=1gnbUusxRks taky se těšíte? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 jasný že jo :) ale mohly u kázat i jíne video a ne jen z první osoby a osobně si myslím že ta první osoba v dopravních prodstředcích je tak do singlu a ne do MP,ale samozřejmě si vybere každý sám pohled, který mu vyhovuje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Taky se hodne tesim, nemel jsem to ani na PS3, pze jsem vedel ze bude PS4.Prvni pohled me taky ´vubec nabi. Tak snad to pujde prepnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 FPS pohled je určitě výborný a detailnější prohlížení si světa. To střílení mi příjde v tomto režimu ještě dost krkolomné, stejně tak jízda autem, ale let v letadle, hlavně v dvouplošníku, to bude asi jiné kafe. :D Časem rozhodně jasná koupě, ale pokud v tom člověk strávil hodiny už na staré generaci, tak zas až tak nažhavený nejsem. Dám tento měsíc přednost parkuru v Paříži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Parkur v Pařízi bude hodně SUPER :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 No já chci assassina i gta v . ale u assassina budou propady pod 30fps a tak se toho bojím... Ale to hrozí i u gta... Asi pockam měsíc na recenze a na patche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 od ubisoftu jsou propady samozrejmost, ale GTA dela Rockstar ty jsou vypiplane vzdycky a je zbytecne prijit o day one edici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Taky bych se propadů nebál, jen najít tuto pecku za nejlepší cenu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 To bude asi tezke, pze vsude to maj celkem natazene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 (upraveno) Docela jsem se divil jak je Black Flag optimalizované skvěle,mám nahráno přes 8hodin a žádný propad. Jsem byl mile překvapený. Kdyby takhle dobře dopadlo i unity tak beru hned. Protože to bude super. Ale podle videi tam ty propady jsou a dost velký... Při synchronizací nad městem nebo i při parkouru po střechách úplně hrozný. Někdo to nevnímá,někdo bohužel jo. Třeba AC3 se taky sekalo... A to GTA bude paráda, na ps3 ho mám,ale hrál jsem ho tak 4hodiny :-D a dobře jsem udělal :-D 11.11. Mám svátek, tak možná udělám radost :-D Ale pak už nikdy nedohraju BlackFlag.Nemůžu mít rozehrano víc her, to pak nedohraju žádnou, ale kdo to ma vydržet, když tento měsíc bude tak nabitý :-) A to GTA je teda drahý jak kráva! Na to, že to je předělána hra... Max 1500,nejlépe 1200 a méně. Upraveno Listopad 5, 2014 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 No, AC poslední díly na PS3 už byly dost na hranici. Tedy trojka byla děs, Black Flag jsem hrál na PS4. Unity věřím, že na PS4 pojede v pohodě. Optimalizaci Ubi nemá podchycenou u PCček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.