Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Pratele.. jak je to s gta online?

Aktivoval jsem si 2 denni ps+ a ze skusim gta. Po vybrani postavy udelam 2 mise a konec.

Zadny jiny ukoly ani jiny hrace nevidim. To je musim mit v pratelich?

Myslel jsem ze se jen pripojim a budu potkavat dalsi hrace :D

nemusíš je mít v přatelích.vždy jsou na mapě hrači a to že tam nikoho nemáš je divny.nehraješ to na solo?

Odesláno

Kdyby ty pitomci od sony radsi pridali nejakou polozku do nastaveni pro namychani barev dle libosti uzivatele, bylo by to lepsi. A ne si takhle [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]ne vytvaret profily, to je proste na palici [emoji1][emoji1].

Kazdopadne stale nechapu, proc mi sviti cervere jen v gta online. Vzdycky to bylo bile.

Sorry za offtopic

Odesláno
Kdyby ty pitomci od sony radsi pridali nejakou polozku do nastaveni pro namychani barev dle libosti uzivatele, bylo by to lepsi. A ne si takhle [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]ne vytvaret profily, to je proste na palici [emoji1][emoji1].

Kazdopadne stale nechapu, proc mi sviti cervere jen v gta online. Vzdycky to bylo bile.

Sorry za offtopic

ale je to easy. ten profil hned smažeš a ani tam nezadáváš email prostě nic,ale máš pravdu at si dá každy co chce. třeba v budoucnu přidaj.jinak já to mám vyplý tu změnu barvy,ale to že ti to svítí červěně bude asi barva tvé crew.

Odesláno

Sorry za offtopic

Kdyby ty pitomci od sony radŠi pŘidali nĚjakou poloŽku do nastavenÍ pro vypnutí toho nesmyslnýho světla - zatím prý hráčům tuto možnost dát nechtějí.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu